ilk Gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz?

Evet önceki günlerde olabilir ovulasyon testi için kitlerden alarak takip ettim ben
Programlara göre yumurtlama günü benim testime göre yanlıştı
Pik gününü takip eden 2 gün iliski oldu o ay hamile kaldım

Ya benim şöyle bişey cnm yumurtlama günüm 7 sinde ama iki günde akıntım oldu baya oldu peceteye kadar geldi dökülme bile oldu yani bosluklarimida hafif ağrılar oldu ve ara arada oluyor bugün kesildi ağrısı gosulerimde ara ara sızlama oluyor aşırı değil ama bide o iki gün içinde ishal oldum oda kesildi suan acaba dedm erkn olmuş olbilirmi

Nasıl yani canm benim testlerin hep silik çıktı ya ama iki gündür de ishal ve ikintim oldu

Arkadaşlar ben 28 gunde bir adet olurum ve en son 20 martta oldum 24 martta bitti ovulasyonumun 5. günü ve 2 gündür midemde bulanti yanma kasiklarim da sanci ve batıyor belim bacaklarım ağrıyor önce boyle olmamıştım 2 gün önce idrarda yanma oldu sonra geçti ve peceteye pembe akıntı geldi ve daha sonra gelmedi daha erken diye test yapmadim bu durumu yaşayanlar oldumu acilllll

Kizlar yumurtlama döngüsü 5 günüde birlikte olmakmi gerk yoksa sdce yüksek oldgu zmanmi

Canim şöyle bişey

Eklentiler

• Screenshot_20230402-202958.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 25
Kizlar 2 ve 6 arası yumurtlama günüm ve değerlendiriyoruz ama şöyle bişey ilişkiye girdik ve sonra yarım saat yattım kalkınca sağ kasığımda ara sıra sızlama oluyor neden acaba ?

Kizlar yumurtlamaya 4gun kaldı ama ovulasyon testi yaptım yok yani acaba elinizde varmı yumurtlama gününde önce yapılan testleriniz

Kizlar ayın 1 nde yaptığım test suanki yaptığımdan daha net bu sekil olan varmı ya

Eklentiler

• 16805224736202754882774019315820.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 30
Nekdar doğru acaba yumurtlma günü 6.7 arası

Eklentiler

• Screenshot_20230403-161316.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 36
Kizlar bu yumurtlma oluyor ya bu tam olark rengi fln nasıl bişey acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…