inşaallah hepimizin istediği gibi bir gebelik dönemimiz geçer. moral gerçekten çok önemli. fazla stres yapmayın bebişlerimizi sağlıklı günlerde büyütürüz inşaah :) Sağlıklı günler ...Bnde 19.haftadayım çok şükür bişey olmadı 1senedir nöbet geçirmiyorum aç kalmamaya uykusuz kalmamaya çalışıyorum lamictal 50mg alıyorum günde umarım sorunsuz bi şekilde kucagımıza alırız sağ salim
Cok sevindim, Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insaallahh :)merhaba 22 haftadayım ayrıntılı ultrasonumu oldum çok şükür herşey yolunda paşamız kıpır kıpır :) sağlıklı günler tüm annelere Rabbim sağlıkla büyükmeyi nasip etsin hepimize :)
Ben doktorla görüştüğümde depakinin kesinlikle kullanılmaması gerektiğini belirtmişti. Gebelikte en masum ilaç tegratol ve lamictal dedi. Ben de şimdi lamictal kullanıyorum. Ayrıca folik asit kullanmaya başlamış olman da lazımMerhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamile olduğumu yeni öğrendin. Fakat depakin crona 750mg olarak kullanıyorum 17 senedir nöbet olayım olmadı çok şükür. bebek düşündüğümüzü daha önceden dr. belirttik ilaçları kesmem gerktiğini söyledi. şimdi kadın doğum dr. değişsin veya kesilsin deyip aklımızı karıstırıyorlar. Depakincrona kullanıp hamilelik geçiren var mıdır? morallimiz çok bozuk.
Korkmamayı çalışıyorum ama konu Bebek olunca tedirgin oluyorum Bi de oruç tuttuğum için nöbetlerim tetiklendiKorkma canım korkunca insan daha tedirgin oluyor şükür temmuzdan beri geçirmiyorum suan 14haftalık hamıleyım ılaclarımı düzenli içiyorum ve hiç aklıma gelmiyo evde yanlız kalıyorum uçakla tek başıma yolculuk yapıyorum düşünmemeye çalış
Cnm kepprayı ben ılk basta kullandım yan etkisi çoktu bana Dr degiştirdi hemen ama nöbetlerine göre vermiştir doktorun.herkes aynı ılacı kullanacak die bısey yok tedaviye yanıt vermen bişey olmaması önemliKizlar bende 8 senedir epilepsi hastasıyım depakin kullaniyodum gebelik düşünüyoruz diyince doktorum kepra 500 verdi sabah akşam ve 1 yıldır folik asit de kullanıyorum ya hamile kalırsam diye sizler farklı ilaç kullanıyorsunuz tekrar mi doktora gitsem acabaa
Ben depakin 500 aliyodum sabah akşam temmuzda ilacımı günden güne azaltarak kepra 500 verdi doktor 1 ay sonra nöbet gecirdim şimdi düzenli kullanıyorum nöbet tetigim bile yok ama kesinlikle folik asit bırakma dedi doktor yoksa bebeğin sakat olur dedi bende 1 yıldır kullanıyorum ya hamile olursam diye kullanıyorum artikkCnm kepprayı ben ılk basta kullandım yan etkisi çoktu bana Dr degiştirdi hemen ama nöbetlerine göre vermiştir doktorun.herkes aynı ılacı kullanacak die bısey yok tedaviye yanıt vermen bişey olmaması önemli
Bide sende nasıl yan etkiler olduCnm kepprayı ben ılk basta kullandım yan etkisi çoktu bana Dr degiştirdi hemen ama nöbetlerine göre vermiştir doktorun.herkes aynı ılacı kullanacak die bısey yok tedaviye yanıt vermen bişey olmaması önemli
Cnm kepprayı ben ılk basta kullandım yan etkisi çoktu bana Dr degiştirdi hemen ama nöbetlerine göre vermiştir doktorun.herkes aynı ılacı kullanacak die bısey yok tedaviye yanıt vermen bişey olmaması önemli
Ben 17 senedir depakin crono 750 mg alıyorum ve nöbet geçirmiyorum. bana iyi gelen depakin. Sağlık bakanlığı gebelikte kullanılmaya önermese de sonuçta anneye en iyi hangisi geliyorsa o kullanılmalı, gebelikte tekrarlanması daha tehlikeli. Ben depakini halen kullanıyorum 24 haftalık gebeliğim çok şükür hiçbir problemimiz yok. testlerimiz çok güzel. ÖMER le biz çok İyiyiz. Sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar ve günler dilerim. :)Kizlar bende 8 senedir epilepsi hastasıyım depakin kullaniyodum gebelik düşünüyoruz diyince doktorum kepra 500 verdi sabah akşam ve 1 yıldır folik asit de kullanıyorum ya hamile kalırsam diye sizler farklı ilaç kullanıyorsunuz tekrar mi doktora gitsem acabaa
Cok sukurr iyisiniz allahım kucağına sağlıklı sıhhatli verinnn teşekkür ederim bilgi icinn 17 yıldır nöbet gecirmiyosan ilacı yavaş yavaş sonlandırmayı denediniz mi hiç doktor kontrolundeBen 17 senedir depakin crono 750 mg alıyorum ve nöbet geçirmiyorum. bana iyi gelen depakin. Sağlık bakanlığı gebelikte kullanılmaya önermese de sonuçta anneye en iyi hangisi geliyorsa o kullanılmalı, gebelikte tekrarlanması daha tehlikeli. Ben depakini halen kullanıyorum 24 haftalık gebeliğim çok şükür hiçbir problemimiz yok. testlerimiz çok güzel. ÖMER le biz çok İyiyiz. Sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar ve günler dilerim. :)
Aşırı uyku ruh gibi geziyordum bütün gün.iştah kaybı huzursuzlukBide sende nasıl yan etkiler oldu
Ben doktoruma kepra kullansam mı dedim ama kesinlikle müsaade etmediKizlar bende 8 senedir epilepsi hastasıyım depakin kullaniyodum gebelik düşünüyoruz diyince doktorum kepra 500 verdi sabah akşam ve 1 yıldır folik asit de kullanıyorum ya hamile kalırsam diye sizler farklı ilaç kullanıyorsunuz tekrar mi doktora gitsem acabaa
Gebelikte En masum ilaç tegratol imiş Bi de folik asiti kaç mg kullanıyorsunBen doktoruma kepra kullansam mı dedim ama kesinlikle müsaade etmedi
Nöbet sıklığına göre mi acaba en son ne zaman nöbet geçirdin ben depakini aksattigim zaman hemen sicramalarim başlıyordu düzenine devam ettiğimde bişeyim olmuyodu 2 yıl nöbet geçirmedım normalde yıl da 2 kere uykuda nöbet gecirirdim ben 2 yildir olmuyordu geçen yıl ilaç değişim suresindeyken kepra baslangicinca 1.ayinda nobetim oldu simdi bişeyim yok şükür gebelikte depakin çok ağır diyerek verdi bana kepra yi doktorum hamile kalabilirsem tekrar gidicem insalaahGebelikte En masum ilaç tegratol imiş Bi de folik asiti kaç mg kullanıyorsun
Folbiol 5mg aliyorumGebelikte En masum ilaç tegratol imiş Bi de folik asiti kaç mg kullanıyorsun
En son iki ay önce nöbet geçirdim ama çok sık nöbetlerim olmuyor çok şükür. Ben y Lamictal kullanıyorum iyi Bi ilaç ona rağmen doktor tegratol dediNöbet sıklığına göre mi acaba en son ne zaman nöbet geçirdin ben depakini aksattigim zaman hemen sicramalarim başlıyordu düzenine devam ettiğimde bişeyim olmuyodu 2 yıl nöbet geçirmedım normalde yıl da 2 kere uykuda nöbet gecirirdim ben 2 yildir olmuyordu geçen yıl ilaç değişim suresindeyken kepra baslangicinca 1.ayinda nobetim oldu simdi bişeyim yok şükür gebelikte depakin çok ağır diyerek verdi bana kepra yi doktorum hamile kalabilirsem tekrar gidicem insalaah
Anladım canım bunlar isimleri aklımda olsun artikEn son iki ay önce nöbet geçirdim ama çok sık nöbetlerim olmuyor çok şükür. Ben y Lamictal kullanıyorum iyi Bi ilaç ona rağmen doktor tegratol dedi
Anladım canım bunlar isimleri aklımda olsun artik
Kesinlikle aklında olsun. İnşallah sağlıklı sağlıklı şekerden tatlı bebişlerimix olur :)Anladım canım bunlar isimleri aklımda olsun artik
Ayy yasamadim heralde hatirlamiyorummKesinlikle aklında olsun. İnşallah sağlıklı sağlıklı şekerden tatlı bebişlerimix olur :)
Bi de bişey sormak istiyorum ilaç değiştirince tansiyon düşmesi baş dönmesi falan yaşadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?