bende 4 yıldır epilepsi hastasıyım.ilk ilaca depakinle başlamıştım.3 yıldır önce gittiğim doktorum ilacımı değiştirdi gerekçesi ise depakinin gebelik için uygun olmamasıymış.ama sizin dozunuz çok yüksek değil inşallah olumsuz bir durum yoktur.Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamile olduğumu yeni öğrendin. Fakat depakin crona 750mg olarak kullanıyorum 17 senedir nöbet olayım olmadı çok şükür. bebek düşündüğümüzü daha önceden dr. belirttik ilaçları kesmem gerktiğini söyledi. şimdi kadın doğum dr. değişsin veya kesilsin deyip aklımızı karıstırıyorlar. Depakincrona kullanıp hamilelik geçiren var mıdır? morallimiz çok bozuk.
merhaba şuan hamileliğin 14 haftasındayım. Çok şükür herşey yolunda ikili testlerim güzel çıktı. nisan 27 tekrar kontrolum var. İnş. güzel haberlerle sizleride sevincimi ortak ederim.Herkese Sağlıklı Mutlu günlerHanımlar hamileliğiniz Nasıl gidiyor
İnş. ikili testim güzel çıktı kontrolum var. hayırlısıyla inş. bu da güzel geçer. Allahım kimseyi Sağlık yokluğu vermesin.bende 4 yıldır epilepsi hastasıyım.ilk ilaca depakinle başlamıştım.3 yıldır önce gittiğim doktorum ilacımı değiştirdi gerekçesi ise depakinin gebelik için uygun olmamasıymış.ama sizin dozunuz çok yüksek değil inşallah olumsuz bir durum yoktur.
İnş cnm sağlıklı bişekilde kucağımıza alırız.bende 11+5günlük oldum pazartesi ıkılıye giricem umarım bişey cıkmaz.cinsiyetini öğrendinmi peki doktor bi tahminde bulundumuİnş. ikili testim güzel çıktı kontrolum var. hayırlısıyla inş. bu da güzel geçer. Allahım kimseyi Sağlık yokluğu vermesin.
Güzel haberler alırsınız inş. daha cinsiyetimiz belli değil , sağlıkla olsunda :)İnş cnm sağlıklı bişekilde kucağımıza alırız.bende 11+5günlük oldum pazartesi ıkılıye giricem umarım bişey cıkmaz.cinsiyetini öğrendinmi peki doktor bi tahminde bulundumu
Korkma canım korkunca insan daha tedirgin oluyor şükür temmuzdan beri geçirmiyorum suan 14haftalık hamıleyım ılaclarımı düzenli içiyorum ve hiç aklıma gelmiyo evde yanlız kalıyorum uçakla tek başıma yolculuk yapıyorum düşünmemeye çalışBen de epilepsi hastasıyım Bebek düşünüyorduk ama bi ay önce nöbet geçirdimşimdi çok korkuyorum
Korkma canım korkunca insan daha tedirgin oluyor şükür temmuzdan beri geçirmiyorum suan 14haftalık hamıleyım ılaclarımı düzenli içiyorum ve hiç aklıma gelmiyo evde yanlız kalıyorum uçakla tek başıma yolculuk yapıyorum düşünmemeye çalış
Suan için bişey yok cok şükür günde 50mg ilaç alıyorum hamilelik düşünürsen doktoruna söyle ilacını ayarlasın öncedenTeşekkür ederim. Hamileliğin bi zorluğu oluyor mu Peki
hangi ilacı kullanıyorsun pekiTeşekkür ederim. Hamileliğin bi zorluğu oluyor mu Peki
Lamictal günde 50mgG
hangi ilacı kullanıyorsun peki
Lamictal 300 mg sen hangi ilacı kullanıyorsunG
hangi ilacı kullanıyorsun peki
Lamictal sabah 25mg aksam 25mgLamictal 300 mg sen hangi ilacı kullanıyorsun
merhaba 22 haftadayım ayrıntılı ultrasonumu oldum çok şükür herşey yolunda paşamız kıpır kıpır :) sağlıklı günler tüm annelere Rabbim sağlıkla büyükmeyi nasip etsin hepimize :)merhaba tamda böyle bir konu arıyordum, benımde epilepsi rahatsızlıgım var 2,5 senedir nöbet geçirmedim, artık bebek düşünüyoruz önceleri iki ilaç kullanıyordum biri trileptal biri kepra yaklaşık bi senedir ilaç dozu düşürüyoruz şuanda epixx 500 kullanıyorum, doktorum bu ilacın gebelikte en masum ilaç olduğunu söyledi, ama insan ister istemez tedirgin oluyor. Sizinde epilepsi olup hamileliğinizin güzel gitmesi içime su serpti, inşaallah isteyen herkes sag salim bebeğine kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?