İlk gece başarısızlığı :( Vajinismus muyum dersiniz :(

Tubixxciğim neler oldu sen deneyecektin salı günü?

senin adına o kadar mutlu oldum canım :)

ama ben cok mutsuzum ya cok olmadı gene kastım kendimi ağlama titreme ya icine giriyor ama devamın da nasıl bir korku bu ya tükendim artık canım eşim biricik kocam üzülme diyor ağlama diyor yavaş yavaş olur diyor beni tesselli ediyor daha cok kahroluyorum bana bu kadar anlayışlı sevdiğim eşim icin bir kendimi kasmadan duramıyorum kendimi yeyip bitiriyorum hiç jel, zeytin yagı kas gevşetici denemedim anlmaıyorum parmakla gayet iyi onunla da ucu giriyor ya sonrasında tıkanıyorum off offf offf

Aaaaa inanmıyorum tubixx! Neden üzülüyorsun kızım sen ya! Ben çok şaşırdım açıkçası bu kadarını da yapmamışsındır ondan üzülüyorsundur diye düşündüm ya çok şaşkınım şu an! Ya hem de hiçbir şey kullanmadan yapmışsın bunları, bence büyük cesaret. Ben zeytinyağlana yağlana bir hal olmuştum, hiçbir şey kullanmadan cesaretim yoktu seni tebrik ederim valla. İlk denemem benim de öyleydi ki canım yazdım ya buraya hatırlamıyor musun? Hep itiyordum eşimi, kasıyordum. Ama üçüncüde oldu tamamen ve çok çok rahatladım. Kendini yiyecek hiçbir şey yok çünkü aylardır denemiyordum, bunu bile yapamıyordum diyorsun. Yani yaşadığın çok normal ve senin için çok büyük bir gelişme, yarın sakın kaçma yine dene olur mu? Biz de yavaş yavaş deneyelim kendiliğinden olur dedik bak üçüncüde oluverdi ve inan hiç anlamadım bile yırtıldığını hissetmedim, kan görünce anladım O hissettiğin acı kasmandan dolayı oluyor, bugün hiç kasmadım, hiç de acı çekmedim. İstersen sen de benim gibi dene kas gevşetici ve kayganlaştırıcıyla isimlerine bakıp yazabilirim sana istersen

evet canım ilk denememiz de sonra denemeler de de hiç birşey kullanmadım. o kadar şeyi başarıyorum ama orda tıkanıyorum ya . inan akşam hüngür hüngür ağladım eşim neler neler yaptı beni güldürmek icin canım o benim ya herşeyim. pes etmek yok bu akşam tekar deneyeceğim bu defa eczaneden kas gevşetici alıcam eğer önerdiğin varsa onu alayım . o olmadı kayganlaştırıcı artık gercekten bitsin istiyorum bende demek istiyorum ya bumuymuş ne kadar büyütmüşün ben bunu cok söylemek istiyorum moralim cok bozuk sadece ama pes etmek yok yola devam

bana msj atan arkadaşlar cok tşk ederim inşallah başaracam evet moralim cok bozuldu hala bozuk ama pes etmeyeceğim

mens oldugumda valla ramazandada bizde tık yok

yanı en azından söyle diyim ben 3 gün olmasa en fazla öyle hissediyorum

ama o ses başta çıkmadı sonra farkettim ama hep olmuyor

canım sana tavsiyem kayganlaştırıcı kullan o zaman daha kolay olacak

ama sen içine giriyor diyorsun,içinde olduğunda hiç hareket etmeden bekleyin biraz sen o

zaman gevşiyeceksin bende kayganlaştıcı sayende yaptım girince kendimi kasmıştım

ama dedim bekle hiç hareket etme alışayım daha sonra yavas hareket et dedim o zaman anlıyorsun

ne ağrı ne sızı birden bırakıyorsun kendini...

Bir şey söyleyeyim mi kendi parmağını sokmak fikri şeyi sokmaktan çok daha korkunç geliyor :18:
Kendi kendime nasıl yaparım kendime öyle bir şeyi aman yarabbi :18:
aslinda haklisin, benim yapmama nedenimde buydu. Bir cok kadinin aslinda hosuna gidiyor, ama bizim gibi bayanlar korkunc degilde, aslinda aci hisediyor. ama bunu sen degilde, esine burak.

madem ucu girmiş gerisi kolay zzaten ilk girişte acıyo bidaha acımıyo o hisettiğin acıdan daha fazlası olmaz bu kadar ağlama üzme kendini. benimde kasmaktan bacaklarım titremişti kasma demesi kolay ama uygulaması zor

Moral bozacak hiçbir şey yok. Çünkü normal ve gayet büyük bir adım atmışsın tebrik ederim tubixx Hem de pes etmem deyip kafaya koymuşsun ve bana kalırsa 2-3 güne o cümleyi senin de ağzından duyacağız Kayganlaştırıcının adı gleitgelen di, kas gevşetici de muscoflex canım ben iki tane almıştım

mens oldugumda valla ramazandada bizde tık yok

yanı en azından söyle diyim ben 3 gün olmasa en fazla öyle hissediyorum

ama o ses başta çıkmadı sonra farkettim ama hep olmuyor

Bence daha yeni olduğumuz için tam genişlemediği için oluyor o
Eğer alışırsa "hırt"layacağını sanmıyorum canım
Yoksa bütün kadınlar olarak hırtlardık değil mi

Son düzenleme:
ya tubix sana inanamıyorum. ben o aşamaya gelsem gerisi çok kolay olurdu heralde . üstelik hiçbişey kullanmadan.

mutlaka kayganlaştırıcı al.eminim başarıcaksın. darısı başıma

ya evet iki sefer oldu bu ses korktum kemik kırıldıda ses geliyor sandım..

o bu değilde ben en çok şeye gülüyorum kan gelecek diye o kadr hazırladım ki kendimi yapamazken bile etrafı havlu

peçetelerle kapladım hemen tutacam filan, yapıncada bir hışımla yaptım ama gelmedi

bundan sonrada gelmez harelde

Son düzenleme:

Ne bi de kalınsa öyle mi oluyor hani o ince bir zardı sadece :18:

ya tubix sana inanamıyorum. ben o aşamaya gelsem gerisi çok kolay olurdu heralde . üstelik hiçbişey kullanmadan.

mutlaka kayganlaştırıcı al.eminim başarıcaksın. darısı başıma

canım benim inan bu site de o kadar şey okudum ki hatta kendi cinsel organına bile bakamayan arkadaşlarımız varmış neler neler ama bana da bu zor geliyor işte ama hiç birşey kullanmadım ya kullanmaya başlasam iyi olacak olmadı gene işe yaramadı doğru doktora

inşallah canım ya moral bozuklugu cok fazla oluyor yeneceğim

vaLLa gerekirse 1 kutu icecem şak şaka . yarın alıcam canım

Evet kızlar bugün gittim ve eczaneden kas gevşetici ilaçı aldım . Evlendikten sonra ilk kez ek bişe alarak deneyeceğim :18: cok heycanlıyım dualarını eksik etmeyin

ve şunu da söylemek istiyorum bazı arkadaşlarımız diyorlar ki mum ışıgı hafif bir müzik filan ama olmuyor anacımmm olmuyorr o an aklın tek yerde oluyor acıyacak ,canım yancak, cok kan akcak filan filan valla ne mum ne hafif bir müzik istiyorum biran önce bitsin istiyorum ben bunu atlatayım ozaman romantik birşeyler düşünürüm elbet

Çok tatlısın canım ya
Benim 3.de geldi canım ya 1 gün devam etti :26:
Ben de öyleydim kalın şeyler serdim ama öyle hayalimizdeki gibi olmadı tabi
Şey vardı burada ilk gece hikayelerinden birinde kadın tavana sıçradı benimki diyordu
Şimdi düşünüyorum da ne kadar komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…