- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 41
bende ilk gün yapamadım..kasıldım .,engelledim..yırtılma sesi duyacam..yok cok kan gelecek filan diye düsündüm olmadı
yapabileceğime çok inaniyordum sabaha kadar denedik
eşim zorlamayalım dedikçe ben bu sefer olur diye sabaha denedim durdum
ama anladım bu sadece bizi üzüyor..
o zaman içinde olduğum psikoloji çok kötüydü..o duyguyu yaşamayan bilmez
5.günde oldu..kayganlaştırıcıyla yapabileceğime inandım neden bilmem bilmeden gider diye düşündüm..
sanırım ilkinde olmadı ama ikincisinde oldu ve kan gelmedı :)
hiç ağrımadı o kasılma halindeyken çok acıyordu ama o esnada çok hafif bir agri agrıda sayılmaz bi his vardı..rahat pozısyon önemlı yani eşini engellemeyeceğin ben skıyordum bacaklarımla belini hareket edemiyordu ona uygun şekile geçtik..
bilmiyorum burada açık açık yazmakta tuhaf söylemek istediklerim var ama yazamıyor insan
ben hala yapabildiğime inanamıyorum..başarırsan çok mutlu hissediyorsun dünyayı kurtarmış gibi hissediyorsun
ayy canım bende 1 aylık evliyim ilk gün yapamadım bende,sonrasında nasıl olduğunu anlamadım ve oldu :) benden de kan gelmedi ve çok kafama takılıyor,daha önce birlikteliğim olmadı kesinlikle.hatta olmasına rağmen kan gelmedi diye olmuo diye uzun zaman direttim :) esneklikle alakalı bir durum olsa gerekk,hatta dr bile gitmeyi düşünüyorum.sen ne dersin?
Canım ayıp görmüyorum yazdıklarını merak etme rahat ol, aslında eşim de onu önerdi ama ben kaçınca olmadı
Ama tavsiyeni dikkate alıcam ve şu 1 haftada reglim ve eşimin işi aradan çıksın, dönsün eve sana haber vericem, söz, burdan ilan edicem hatta
[/BQUOTE=Loria;31171753]Ee niye yazaniyorum ozaman .. Neyse yazim buraya gitsin ya amann nolcak :)))) bana kuzenim tavsiye etmisti , bende baktim bu is olmuyo onun yontemini yaptik.. Bacaklarini esinin omuzlarins koy .. O pozizyon p... Icine rahat girmesi icin okadar uygunki.. Ben o sekilde acildim.. Umarim sendede ise yarar ☺.. Ve tabiki altin kural rahat ol kasilma.. Gerisi mi ? Sivri sinek isirigi :)) o pirt olaylari vb gibi olaylarada kulaklarini kapa..
Dene ve haber ver bana:)
Konu açılmışken ben de bekar gelinlik çağda bi'kız olarak sorayımEvlendiniz adamın yanında ilk kez çıplak oluyorsunuz o pozisyonda utanma olmuyor mu yoksa akışına bıraktığınız için rahat mı oluyorsunuz Ay ne biliyim sonradan hani olur da ilk gece için fazla mı geliyo bana bilemiyorum rahat edemem sanırım utanırım ilk geceden
Canim bende 10 aylik evliyim 2. Evliligim ikk evliligimde hic olmadi , neyse bundada biraz xor oldu korktum kafada buyuttugum biseydi ama esim yumusak davranmadi dovmedide tabi bagirmadida ama simarmadimda vajinismus kadinlarinin en zayif noktalari ay desiginde iflahi kesilen kocalar
Kendinle ilgili yapabilecegin pek bisey yok telkin etmeye calisirsin kendini bence kocana is dusuyo bana bi hafta on gun sonrq dese ben yapamazdim sanirim
Konu açılmışken ben de bekar gelinlik çağda bi'kız olarak sorayımEvlendiniz adamın yanında ilk kez çıplak oluyorsunuz o pozisyonda utanma olmuyor mu yoksa akışına bıraktığınız için rahat mı oluyorsunuz Ay ne biliyim sonradan hani olur da ilk gece için fazla mı geliyo bana bilemiyorum rahat edemem sanırım utanırım ilk geceden
korkulcak bişey olsa 13 14 yaşındaki veletler nasıl yapar şimdi düşün yaa çok keyifli bişey sakın kasma kendini. hee eşine de aman aman dedimi söyle durmasın e biraz korkuların üstüne gitmek lazım
bende ilk gün yapamadım..kasıldım .,engelledim..yırtılma sesi duyacam..yok cok kan gelecek filan diye düsündüm olmadı
yapabileceğime çok inaniyordum sabaha kadar denedik
eşim zorlamayalım dedikçe ben bu sefer olur diye sabaha denedim durdum
ama anladım bu sadece bizi üzüyor..
o zaman içinde olduğum psikoloji çok kötüydü..o duyguyu yaşamayan bilmez
5.günde oldu..kayganlaştırıcıyla yapabileceğime inandım neden bilmem bilmeden gider diye düşündüm..
sanırım ilkinde olmadı ama ikincisinde oldu ve kan gelmedı :)
hiç ağrımadı o kasılma halindeyken çok acıyordu ama o esnada çok hafif bir agri agrıda sayılmaz bi his vardı..rahat pozısyon önemlı yani eşini engellemeyeceğin ben skıyordum bacaklarımla belini hareket edemiyordu ona uygun şekile geçtik..
bilmiyorum burada açık açık yazmakta tuhaf söylemek istediklerim var ama yazamıyor insan
ben hala yapabildiğime inanamıyorum..başarırsan çok mutlu hissediyorsun dünyayı kurtarmış gibi hissediyorsun
ilk defa aynı yatağa giren iki insanın birbirine alışma, keşfetme dönemi olarak düşünün bence bu ilk günleri...Amacınız vücudunuzu ve eşinizi tanımak olsun, başardım başaramadım, eşimi memnun edemedim değil. Baskı yapmayın kendinize, zaman verin. Hemen tam birleşmeye geçmek zorunda değilsiniz. Belki sizi bu "zorunluluk" korkutuyordur.
Ayrıca bu "çok kan gelir" olayını çevremdeki hiç bir kadından duymadımHerkeste öyle olacak diye bir şey yok yani.
Upuzun yazdığın hikayeleri okudum ve anladım ki çok doğal bütün kadınlarda oluyor bu hafifinden şiddetlisine değişerek :) Ben sevgiliyken de hiç utanmadım şimdi de utanmıyorum çünkü ona aşığım. Aşık olduğun biriyle olmanın hiç utanılacak bir yanı yok merak etmeTabi belki kişinin yapısına göre de değişiyor olabilir bu durum ben biraz rahatımdır o yüzden yapamamama şaşırıyorum :107:
Evet suanda bekarkenki ben olarak dusunmeye calistigimda imkansizzz bisey asla yapamam diye dusunurdum bende.. Ama.. Gel gorki o anda hersey kendiliginden gelisiyor .. Evlendiginde bu lafim insallah aklina gelir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?