Annemim arkadaşı anlatmıştı bi ara.Gelinliğin fermuarı sıkışmış, çıkaramamışlar...Öyle yapmışlar ne yaptılarsa.
dini nikahta 3 kez sorulur 3 kez evet alınır her ikisinden de bir de, şahitliği geçerli 2 kişi olmalı. bu şekilde resmi nikah yapılsa bir daha dini nikaha gerek kalmazdı. dinen 3 kez sorulması şarttır.
kızlar konuyla alakasız belki ama bişey sormak istiyorum. 2 senelik evliyim düğün zamanı hiç kimse benimle konuşmadı bende soramadım. biz namazı o iş olduktan sonra kıldık. biz şimdi yanlış mı yaptık acaba ya:18::18:
ilk gece kadın da mı namaz kılıyor bak ben bunu bilmiyordum ben sadece erkek namaz kılıyor sanıyordum
konuya gelicek olursak evli değilim ama benim planım diyeyim
saçımı çözer tokaları açar kocam sonra o gelinliğin fermuarını arkamdan ben açamayaacağıma göre hemde o kadar sıkı ve dar bir bistüyerli olursa onu o açar sonra duşa girerim rahat pijamalarımı takarım üzerime pufuduk terliklerimlen beraber sonra da mışıl mışıl uyuruz yorgunuz ne de olsa yani
ki zaten benim için farketmez ben ilk gece yapmıcam bişi o yüzden gelinlik üzerimde de uyuusam olur alttan tarlatanı çıkarsam yeter uyumamama sebep değil
​uyuyamı kaldınız :) yok artık daha neler :)))esim kucagında odamıza götürdü, gelinligimi cıkardı, sacımı cözdü,sonra duş aldık abdest alıp namazımızı kıldık ve yorgunluktan uyuyakalmışızzzz...
Bu planın çöpe gideceği konusunda iddaya gireblirim..
Ayrıca dini nikahla alkol alıp almamanın bir ilgisi yok ki,pek anlayamadım,,
dini nikah, yapmış olduğun evliliğin sünnet boyutunda bir seramonisidir,bir duasıdır..
O gece yapilan dualar kabul olur aklinda olsun) pufuduk terlige gelince esine bagli o terlik isi,)) belki heyecanli olacaksin aklina terlik bile gelmeyecektir kim bilir ))) hayirlisi olsun hakkinda ))
Benim esim cikarmisti. Sacimdaki tokalari da) topuzun icindeki ileti gorene kadar hersey iyiydi hatta ) adam koptu gulmekten bu ne yaaa diye )) sana kalmis o seyler nasil istersen oyle yaparsin ama esin cikarmasi dha hos heyecanli vs...
topuzun içinde ki leti ne canım anlamadım çok merak ettim komik bişi mi var dı:44:
​uyuyamı kaldınız :) yok artık daha neler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?