İlk gece gelinliği eş mi çıkarıyor?

ilk gece kadın da mı namaz kılıyor bak ben bunu bilmiyordum ben sadece erkek namaz kılıyor sanıyordum
konuya gelicek olursak evli değilim ama benim planım diyeyim
saçımı çözer tokaları açar kocam sonra o gelinliğin fermuarını arkamdan ben açamayaacağıma göre hemde o kadar sıkı ve dar bir bistüyerli olursa onu o açar sonra duşa girerim rahat pijamalarımı takarım üzerime pufuduk terliklerimlen beraber sonra da mışıl mışıl uyuruz yorgunuz ne de olsa yani
ki zaten benim için farketmez ben ilk gece yapmıcam bişi o yüzden gelinlik üzerimde de uyuusam olur alttan tarlatanı çıkarsam yeter uyumamama sebep değil

esim kucagında odamıza götürdü, gelinligimi cıkardı, sacımı cözdü,sonra duş aldık abdest alıp namazımızı kıldık ve yorgunluktan uyuyakalmışızzzz...

dini nikahta 3 kez sorulur 3 kez evet alınır her ikisinden de bir de, şahitliği geçerli 2 kişi olmalı. bu şekilde resmi nikah yapılsa bir daha dini nikaha gerek kalmazdı. dinen 3 kez sorulması şarttır.

canım bir fark daha var oda MEHİR . resmi nikah kıyılırken kadına mehir olarak ne istediği sorulur , erkekte bu mehiri şahitlerin huzurunda kabul ederse yine dini nikahın şartları yerine getirilmiş olur canım

öncelikle mutlu bir evlilik ve ömür gecirmenizi allahtan dilerim canım. dini nikah düğünden önce olmuşsa, ikinizde birbirinize helalsiniz. bunda yanlışlık yok . düğünden sonra eve gelince namaz kılmak ayrı bir şey. evlenmek sünnettir ve yeni bir evliliğe adım atarken nafile namaz kılınması sevaptır ve evliliğin bereketini arttırır. benim kendi fikrim bu canım eşinle yakınlaştıktan sonrada kılınabilir şeklindedir canım. mutluluklar

O gece namaz kılmayı çok istemiştim,ama alkol aldım düğün yemeğimizde diye kılamadım,sarhoştum valla sızmıştım eşim ayılttı beni

Çok şükür Allahıma,şimdi de bebişimizi bekliyoruz...

biz eve geldiğimizde eşimin teyzesi de bizleydi gelin arabasıyla döneceklerdi eşim gelinliğimi çıkarttı kutusuna koyup teyze ile beraber gelinlikçiye gönderdik baya uzak uğrasmayalım diye
onlar gidince de pizza söyledik gelin saçımı açmam cok zor oldu 1000 tane toka,makyajımı silip duş aldım akşam da uyuduk işte

Benim esim cikarmisti. Sacimdaki tokalari da) topuzun icindeki ileti gorene kadar hersey iyiydi hatta) adam koptu gulmekten bu ne yaaa diye)) sana kalmis o seyler nasil istersen oyle yaparsin ama esin cikarmasi dha hos heyecanli vs...

O gece yapilan dualar kabul olur aklinda olsun) pufuduk terlige gelince esine bagli o terlik isi,)) belki heyecanli olacaksin aklina terlik bile gelmeyecektir kim bilir))) hayirlisi olsun hakkinda))

eşim dindar biridir ama o gün sanırım heyecandan namaz kılmadı bende kılmadım...planla olmuyo gerçekten o an heyecandan bişey gelmiyo insanın aklına...gelinliğimi eşim çıkardı aslında kendim çıkarırdım ama arkadaki bağları çözmesi imkansızdı akışına bırakmak lazım yanii özetle...

canım alkolluyken nasıl namaz kılamıyorsan günahsa bence dini nikahtada hem hoş değil hemde günah.

bu arada namazıda sabahtan kılmayı düşünüyorum evet mantıklı geldi. hatta nişanlıma diyeyim o da sabahtan kılsın.

O gece yapilan dualar kabul olur aklinda olsun) pufuduk terlige gelince esine bagli o terlik isi,)) belki heyecanli olacaksin aklina terlik bile gelmeyecektir kim bilir))) hayirlisi olsun hakkinda))

heyecanlı olacağım aşikar zaten de ben rahat pijama ve panduflardan bahseetmiştim bilemiyorum yani
duaların kabull olduğunu da duymuştum daha önce ama hatırlatman için sağol canım aklımda bulunsun bissürü dua etmeyi planlıyorum aslında
AMİN bu arada

Benim esim cikarmisti. Sacimdaki tokalari da) topuzun icindeki ileti gorene kadar hersey iyiydi hatta) adam koptu gulmekten bu ne yaaa diye)) sana kalmis o seyler nasil istersen oyle yaparsin ama esin cikarmasi dha hos heyecanli vs...

topuzun içinde ki leti ne canım anlamadım çok merak ettim komik bişi mi var dı:44:

topuzun içinde ki leti ne canım anlamadım çok merak ettim komik bişi mi var dı:44:

İllet demek istemistim) ben saclarimi bir guzel uzattim kalcalarima varmisti) kuafore dedim sen yapacagin topuza gore kolayina geldigi gibi kes ama kisalmasin fazla:)) neyse topuzu yaparken icine file koyuyorlar daha buyuk gorkemli olsun diye:)) ben gorunce dedim yandik esim de gorecek kuaforde de herkes guldu) esim gorunce demisti yok artik bu ne!?? Sacinda file kirpikler takma Ne olmus sana.. Eglendik yani) ama şık bir gecelik giyin bence hani rahat olmak lazim ama pijama da olmaz bence) rahat şık ve tabi biraz da ilgi cekici olsa hos olurdu) nacizabe fikrim tabi

O kadar çok tuvaletim gelmişti ki odaya girer girmez çıkardım gelinliğimi bende.

ilk gece icin otel odasi ayirttirmistik.gelinligimi evde cikardim ama arkadaki fermuarini esime cozdurdum.oyle alel acele cikarmistim ben.ama otele gittigimizde ben dus'a sonra girdim ve dustan cikarken esimin karsisina jartiyerli ciktim.esimin beni o halde gorunce nasil costugu hala aklimda.gelinligi degilde jartiyeri cikarmasi konusunda biraz naz yapmistim.heeyt be 5 sene gecmis aradan.daha dun gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…