İlk gece gelinliği eş mi çıkarıyor?

O namazın önemi ilk gece kılınması şükür namazı diye de geçiyor birbirinize sağsalim kazasız belasız kavuştuğunuz için bir şükür eda sı kızlar bu arada abim ve yengem içeride bizi bekliyorlardı yemeğe gitmek için gelinliğimin yarısını eşim yarısını yengemin yardımı ile çıkardım

Ilk gece namazimizi kildik eşim oturdu ağladı ben sana kavusabilecekmiydim diye. Görücü usulü 5 ay nisanliliktan sonra evlendik çok sasirmistim duygusuz duygusuz baktim kaldim. Gelinligi tek başına çıkarmak biraz zor eşim yardim etmişti birde bana damatliginin üzerine gelinligini koyarsan bir ömür o evde senin sözün geçer demişlerdi çok komik geldi ama yinede nolur nolmaz diye yaptim

Hahah aynisini.banada dediler aklima geldi once attim sonra dayanamadim aldim yan yana koydum esitlik olsun diye simdi hangisi sayilir
Ayrica kizlar gelinligi mecbur esiniz cikaracak valla esim yardim etmese hayatta cikaramazdim ustumden

bence cok plan yapma:) biz evlendiğimiz gece düğünümüzün oldugu otelde kalcaktık ben kendime güzel bi çanta hazırladım ojelerim falan oldugu için seton pamuk geceliğim o gece giyeceğim çamaışırım düzleştiricim vs... aklıma ne gelirse koydum
kuaföre giderkende kardeşime tembihledim çantamı sakın unutma diye
o ara bizim ev curcuna tabi tıklım tıklım
en küçük kardeşimde benim o çantamı gör içindekileri yatağa boşaltmış içine kendi düğünde yorulunca giyeceği ayakkabılarını yedek makyaj malzemesi vs... bir sürü şey koymuşşş.... düğün bitti biz tam yukarı cıktık ben çantamı odaya koydu sanıyorum bı geldim çanta manta yok

eşimle girdik odaya ben deli gibi çanta arıyorum eşim diyoki ya buluruz çantayı napcaksın
ben yok çanta olmadan olmaz diye direttim içinde aseton falan var dedim benim planım gelinliği çıkarıp pijamalrımı giymek namazdan sonrada gecelik giymekti....

sonra annemleri aradım ilk aradığımda kadın kesin bişey oldu diye kalp krizi geçircekmiş o açamamış zaten teyzem açtı dedim çanta yok sonra kardeşim demişki ben onu boşalttım sonra herkesin içinde benim eşyalar çantaya konulmuş otele geldi:) tabii bunlar olana kadar saat 2 oldu :) çanta gelene kadar ben gelinlikle oturdum meyve falan yedi baya gülüştük sonra saçımı çözdük en zor kısmı bu:) sonra duş aldık saat oldu gece 4 annemler pijamamı koymuşlar geceliğimi koymamışlar düzleştiricimi koymamışlar falan......sabah ezanına çok az vardı ezan vakti olmaz dedik biraz daha bekledik sabah namzını kıldı eşim sonrada yattık:) ve herşey ama herşey plan dışıydı:) hiç düşündüğüm gbi olmadı sabh kalktım düzleştiricim yok saç baş kabarmış benim ertesi gün el öpmeye giyeceğim kıyafetlerimi diilde bi kot tişört koymuşlar:) ben saçlarım öyle kot tişört bakımsız bakımsız gitmiştim el öpmeye:)

Ayy bizimki cok komik olmustu esim ustumu degisip geliyim dedi beni gelinlikle salonda birakti geldiginde ben coktan cikarmistim gelinligi:)hala soyler guler bana bence esinin cikarmasi gerekir daha heycanli olur

her yörenin adetine göre degişiyor ben abdestimi aldım namazımı zı kıldık bizim burda gelinliği damat çıkarırı saçını da damat açar eşim tek tek tokaları saymıştı

Bizde adettir gelinin ailesi yeni evlenen çiftin evine tavuklu pilav falan verir, bizimkiler unutmuş telaştan, bizim evimiz de düğün salonundan yaklaşık bir saat mesafedeydi. Düğün bitti herkesle vedalaştık, eşimle yola düştük, ikimiz de nasıl acıkmışız, "bir yerde duralım yemek yiyelim öyle gidelim" dedi eşim, bende fena halde sıkışmış durumdayım, "mutlaka tuvalete gitmem gerek, olmaz" dedim eve geldik, "aç şu fermuarı öleceğim" dedim, çıkardım gelinliği, attım kendimi tuvalete, sonra benim sadece duvağı ve tacı çıkarıp gecenin köründe açık lokanta aradık, porselen makyaj ve muhteşem topuzumla. Sonuç olarak gelinliğimi eşim çıkarmış oldu ama o bile ne olduğunu anlamamıştır herhalde

Ay ben nasil olmustu onu bile unutmusum ama sirtim dugme detayliydi mutlaka o cikarmistir insan heyecanlaniyor valla hic plan yapmayin bosuna akisina birakinama en zoru sacti sacimi beraber bozduk yarim saatten fazla ugrastik o tel tokalar canima okumustu

güzel bir anı olmuş

benim eşim çıkarmıştı hatta evde aseton yoktu garibim gecenin bir yarısı nöbetci eczaneden gidip aldı öjeleri çıkarıp abdest alıp namaz kıldıktan sonra gerisi geliyor zaten

Bizmkide acayipti :) gelinlikten müönce sçalarımdaki tokalarla uğraşmştm bi ton toka lastiği bi türlü çıkaramamıştm eşim makasla kesmişti :) sonra gelinliğimi çıkartırken yardm istedim :) sonra duş aldm sonra bikaç kıyafetim vardı poşette dolaba yerleştiremeidğim ben onları yerleştirirken eşim paraları saydı :) sonra namaz kıldık :)

Benim tokalarimi takan kuafor damat bey e supriz bunlar demisti
50tane tel toka saca takilirmi huleyynn
Tokaya sac takmis resmen
Esim sagolsun saydi bide tokalari:)

alakasız ama bir şeyi merak ediyorum. düğünde wc'e gitmesi gereken gelin ne yapar o gelinlikle

alakasız ama bir şeyi merak ediyorum. düğünde wc'e gitmesi gereken gelin ne yapar o gelinlikle
tarlatanı çıkarıyosun gelinliğini bi güzel topluyosun duvağını bi omzuna gelinliğin eteğini bi omzuna atıp haydi bakalım diyip tuvalete giriyosun
klozet olursa daha kolay oluyo:)

Valla o kadar sıkılıyorsunki o gelinliğin içinde kimin çıkardığı hic önemli olmuyor yeterki çıksın istiyorsun.. Ben kuaforde giyinirken siki bağlayın ipleri diyordum cozulmesin kolay diye aksam sokulmuyorsa kes nolur Çıkart sunu derken buldum kendimi.. Nasıl deptigimi bilemedim o kadar agirdiki gelinligim... Namazida normal etekle kildim gelinlikle olmak şart değil zaten çoğu gelinlik acik olduğundan namaz kilinmazki öyle ve etekleri her yere sürünüyor namaz temiz kıyafetle kılınır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…