Hahah aynisini.banada dedilerIlk gece namazimizi kildik eşim oturdu ağladı ben sana kavusabilecekmiydim diye. Görücü usulü 5 ay nisanliliktan sonra evlendik çok sasirmistim duygusuz duygusuz baktim kaldim. Gelinligi tek başına çıkarmak biraz zor eşim yardim etmişti birde bana damatliginin üzerine gelinligini koyarsan bir ömür o evde senin sözün geçer demişlerdi çok komik geldi ama yinede nolur nolmaz diye yaptim
bence cok plan yapma:) biz evlendiğimiz gece düğünümüzün oldugu otelde kalcaktık ben kendime güzel bi çanta hazırladım ojelerim falan oldugu için seton pamuk geceliğim o gece giyeceğim çamaışırım düzleştiricim vs... aklıma ne gelirse koydum
kuaföre giderkende kardeşime tembihledim çantamı sakın unutma diye
o ara bizim ev curcuna tabi tıklım tıklım
en küçük kardeşimde benim o çantamı gör içindekileri yatağa boşaltmış içine kendi düğünde yorulunca giyeceği ayakkabılarını yedek makyaj malzemesi vs... bir sürü şey koymuşşş.... düğün bitti biz tam yukarı cıktık ben çantamı odaya koydu sanıyorum bı geldim çanta manta yok
eşimle girdik odaya ben deli gibi çanta arıyorum eşim diyoki ya buluruz çantayı napcaksın
ben yok çanta olmadan olmaz diye direttim içinde aseton falan var dedim benim planım gelinliği çıkarıp pijamalrımı giymek namazdan sonrada gecelik giymekti....
sonra annemleri aradım ilk aradığımda kadın kesin bişey oldu diye kalp krizi geçircekmiş o açamamış zaten teyzem açtı dedim çanta yok sonra kardeşim demişki ben onu boşalttım sonra herkesin içinde benim eşyalar çantaya konulmuş otele geldi:) tabii bunlar olana kadar saat 2 oldu :) çanta gelene kadar ben gelinlikle oturdum meyve falan yedi baya gülüştük sonra saçımı çözdük en zor kısmı bu:) sonra duş aldık saat oldu gece 4 annemler pijamamı koymuşlar geceliğimi koymamışlar düzleştiricimi koymamışlar falan......sabah ezanına çok az vardı ezan vakti olmaz dedik biraz daha bekledik sabah namzını kıldı eşim sonrada yattık:) ve herşey ama herşey plan dışıydı:) hiç düşündüğüm gbi olmadı sabh kalktım düzleştiricim yok saç baş kabarmış benim ertesi gün el öpmeye giyeceğim kıyafetlerimi diilde bi kot tişört koymuşlar:) ben saçlarım öyle kot tişört bakımsız bakımsız gitmiştim el öpmeye:)
tarlatanı çıkarıyosun gelinliğini bi güzel topluyosun duvağını bi omzuna gelinliğin eteğini bi omzuna atıp haydi bakalım diyip tuvalete giriyosunalakasız ama bir şeyi merak ediyorum. düğünde wc'e gitmesi gereken gelin ne yapar o gelinlikle
alakasız ama bir şeyi merak ediyorum. düğünde wc'e gitmesi gereken gelin ne yapar o gelinlikle
Yooo hiçte yapışmıyo:))Ay bunu giymek dert çıkarmak dert. Yapışır bir de tene. Sevmedim ben. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?