- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
canım öyle filmlerde göründüğü gibi olmuyor rahat bırak kendini nasıl gelişirse öyle olsun,
ikinizde gergin olacağınız için ilk geceyi çok büyütme gözünde, ben sana olasılıkları sayayım
1-gelinlik çıkarmak zor olduğu için muhtemelen sana yardımcı olucaktır
2-hemen yatağa atlayıp,muhteşem bi gece geçirebilirsiniz.
3-ilk gece yapamayabilirsiniz,suratlar asık vaziyette kardeş kardeş yatarsınız,
4-birşeyler yiyip içip sohbet edebilirsiniz,
5-altınları sayarsınız:):)..... gibi olasılıklardan bahtına ne çıkarsa tatlım.
kızlar bu geceyle ilgili benm de bi sorum var..şimdi kanama olacak ya hani yepyeni çarşaflar batmış olacak yoksa bişey mi serilio ekstradan..kimseye soramıorum bunları zaten evdi eşyaydı bi sürü dert var bide bunları düşünüorum..cvplayan olursa sevinirm..
Evet, gelinlikle abdest almam zor olurdu, zaten çok rahatsız etmişti, içindeki bustiyer. Geldi, arkasını çözdü gitti. Ne yanımda durdu, nede sırnaştıİmam nikahımız eve geldikten bir kaç sat sonra oldu. Eşimle gece yakınlaştık canım, zaten yorgun oluyor insan
Ben dus aldım abdestimi aldım gelinligmı giydim namazı kılıp bir buçuk yıl sonrada o işi yaptık
aynen neden bir buçuk yıl sonra
teşekkür ederim canım..ben kendim için araştırmıştım canım senle de paylaşım ayriyetten bir çarşaf serip iş bittikten sonra onu alıp özenle bözenle hazırladığın kendi nevresiminde uyumaya devam edebilirsiniz:)
bende merak ettim bunuBir şey soracağım kızlar ya, dinen ilk gece namaz kılmak gerekiyor ya hani, acaba o namazı imam nikahından sonra kılsak olur mu?:26: Biz imam nikahını kına gecesinden önce yapmayı düşünüyoruz. Nikahtan sonra namazı da kılsak orada.
Çünkü malum ilk gece, gelinliği çıkardın, duşa girdin, çıktın falan, dayanabilene aşk olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?