İlk gece gelinliği eş mi çıkarıyor?

daha evlenmedim ama benim gelinliğimi mecbur esim cıkartacak. arkadan bağcıkları var tek basıma cıkartmam cok zor olur terlerim iyice. bir de yukarıya doğru cekmek zorunda mecbur yani. zaten gelinliği giymeden önce abdest alıpta giysek o da damatlığı giymeden önce yapsa günah olacağını sanmıyorum. sonrasındada cıkartır dus alır namazımızı kılar sonra bişeyler yer içer tv izler yatar uyuruz herhalde. o günün yorgunluğuyla hiç bişey yapabileceğimizi zannetmiyorum :))) utandımmı ne

bir de senin saçından çıkan tel tokaları sayabilirsiniz

kızlar bu geceyle ilgili benm de bi sorum var..şimdi kanama olacak ya hani yepyeni çarşaflar batmış olacak yoksa bişey mi serilio ekstradan..kimseye soramıorum bunları zaten evdi eşyaydı bi sürü dert var bide bunları düşünüorum..cvplayan olursa sevinirm..

Bu işin dini boyutlarını da araştırmak lazım.. Öncesinde Namaz kılınıyor diye biliyorum bende.. Bilen arkadaşlar vardır mutlaka.. Bilenler Yardımcı olurlarsa , işin dini boyutunu anlatırlarsa arkadaşlarımıza da iyi olur diye düşünüyorum...

ben kendim için araştırmıştım canım senle de paylaşım ayriyetten bir çarşaf serip iş bittikten sonra onu alıp özenle bözenle hazırladığın kendi nevresiminde uyumaya devam edebilirsiniz:)

Arkadaşım geç olmuş ama ben cewap wermeden geçmeyeyim dedim.Sonradan okuyanlar olur.Nikahın şartı icap kabul ve ilandır.Yani teklif kabul ve ilan etmek.Yaniii resmi nikahta da bu şartlar gerçekleştiği için zaten haramlık ortadan kalkar.Burda önemli olan insanlardan gizli ewlenmemektir.Gizli ewliliğin resmisi de imam nikahı da haramlığı ortadan kaldırmaz.Fakat resmi nikahtan sonra da imam nikahı kıyılır çünkü Peygamber efendimiz de yaptığı için sünnettir.Yuvanın temelini dua ile atmak önemlidir.Umarım yardımcı olur bu cewap

İlk gece yapılacak en güzel şey birlikte duş almak
Hem terden arınırsın hem de... Yani sınır yok!!

biz önce soyunup üstümüzü dğiştrdik gelinliğimi çıkarmama eşim yardım etti..sonra yiyecek bişeyler hazırlayıp salona geçtik altın ve paraları saydık hahahahaha:) sonra gecenin ilerleyen saatlerinde huuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
Bu da planlı mı oluyor valla çok güldüm ilk gece böyle yaparız diye plan yapmak ne bilim valla ilginç akışına bırakmak lazım

otele gittik eşim gelinliğimi çıkardı ,bende damatlığını çıkardım duş muş almadık biz.. hemen işe başlamak istedik ama mümkün olmadı duş aldık namaz kıldık (yatagın tepesinde komıktı) sonra yine denedik yine olmadı 3 ay sonra muradımıza erdik

Zaten gelinliği tek başına giyemediğin gibi tek başına çıkaramıyorsun genelde ipidir osu busu mecbur eşin çıkarıyor

Ben henuz nısanlıyım . Nişanlığımdan yola cıkarak şöyle dusunuyorum . Benım nısanlıgım kabarık prenses modeldı tek basıma gıymem ve cıkarmam ımkansızdı . Gelınlıkde aynı sekılde olacagı ıcın en azından arkasının acılması ıcın her kızın kocasına ıhtıyacı vardır

Bir şey soracağım kızlar ya, dinen ilk gece namaz kılmak gerekiyor ya hani, acaba o namazı imam nikahından sonra kılsak olur mu?:26: Biz imam nikahını kına gecesinden önce yapmayı düşünüyoruz. Nikahtan sonra namazı da kılsak orada.
Çünkü malum ilk gece, gelinliği çıkardın, duşa girdin, çıktın falan, dayanabilene aşk olsun.

bende merak ettim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…