Ilk gece korkusu

Kaç konu açıldı burada.
Teşvik edilmek isteyen erkek tarafından, kadının giyiminden tut saçına işvesine cilvesine kadar laf işittiğini.. Aşağılandığını.

Sevişme becerisi olan erkek ne jartiyere bakar ne pazen pijamaya. Kimse hikaye anlatmasın.
Evli olmasak inanacağım neredeyse.. :halay:
Benim üzerimde on saniyeden fazla durmuyor. Fantezi giyim hikaye. Direkt konuya girmeyi seven bir cinsle birlikteyiz. Benim çamaşırım beni daha çok etkiliyodur valla :KK15:

Evlenmeden once cinselliği sadece kadına yasaklayan bir toplumda erkekler azıcık anlayışlı olsun bir zahmet. Kadinlara en önemli organinin kizlik zari olduğu aşılanır, evlenene kadar kendini koruması baskısı yapılır, sonra vajinusmus olunca ama adam nasıl dayansın ki. Dayansın efendim, dayanmıyorsa cinsellikte tecrübeli bir kadınla evlensin o zaman ama olmaz kiz oğlan kız olsun, yatakta da geyşa olsun. Oldu başka....
Valla ağzınıza sağlık. Kesinlikle anlayış göstermeyecek ya da aşırı libidolu adamın bakire almasına karşıyım. Olmuyor bacım olmuyor. İkinci ayda aldatıyorlar sonra. Kişi kendini bilerek hareket etmeli bence. Sevişme geçmişi olan bir kadınla evlense bağırmak yerine gülücükler saçarak dolaşırdı. Bekaret olayı konusunda erkeklerin hala kafası karışık. Ne istediklerine karar vermediler gitti. Ben “ben kadını cinselliğe alıştırmakla uğraşmak istemiyorum, mümkünse bilerek gelsin, balayımın ve ilk zamanların tadını çıkarmak istiyorum” diyen insanlar tanıdım. Ve hiçbiri bakire kız almadı. “Afra tafra çekemem ben keyif almak istiyorum” diyorlardı. Birisi “bekaret mutluluğu tek gecelik, sonrası çok sıkıntılı oluyor, senelerce sevişmeyi sevmesi için uğraşamam” demişti. Ha libidosu düşük erkekler de var mesela. Ben evlenip çocuk yapacağım o yüzden bakire olsun, cilvesi çok önemli değil diyenlere de saygı duyuyorum. O adam da ne istediğini biliyor. Ama ilk kategorideki sonradan vay efendim bakire değilsin diye vıyvıylamayacak, ikinci kategorideki de neden beni tatmin edemiyorsun demeyecek. Mis gibi toplum oluşacak ❣️

Son düzenleme:
Ay ne olur topa tutmayın ama çook güzel bir söz geldi aklıma paylaşacağım:

“Al görmüşün kızını tutsun dolana dolana, al görmemişin kızını tutsun ilene ilene” derler. Konu sahibi lütfen bana kırılma.

Benimde öyle bir hafta geldi yani benimki zordu ya ama bazı insanlar daha kolay atlatıyor umarım konu sahibinin öyle olur
Ben zarla olay bitecek sanmıştım ama asıl kanama olayı kanal açıldıkça (fermuar gibi) oldu. O yüzden bir süre boyunca her sevişmede kanadı. Geyiğine söylüyorum ama benim gibi fizyolojisi olan ve sadece bir kez ilişkiye girip bırakmış olan birisi çok kolay kandırırdı bakireyim diye. Her seferinde kanadığı için :) hatta regl oluyorum sandım. Ama regli değildi kesinlikle. Bazılarının kanaması çok uzun oluyor. Arkadaşım ise senelerdir evli ve hala kanamadı diyo. İnanmamıştım ama burada okudukça inanıyorum artık esneklik denen şeye.

Ben zarla olay bitecek sanmıştım ama asıl kanama olayı kanal açıldıkça (fermuar gibi) oldu. O yüzden bir süre boyunca her sevişmede kanadı. Geyiğine söylüyorum ama benim gibi fizyolojisi olan ve sadece bir kez ilişkiye girip bırakmış olan birisi çok kolay kandırırdı bakireyim diye. Her seferinde kanadığı için :) hatta regl oluyorum sandım. Ama regli değildi kesinlikle. Bazılarının kanaması çok uzun oluyor. Arkadaşım ise senelerdir evli ve hala kanamadı diyo. İnanmamıştım ama burada okudukça inanıyorum artık esneklik denen şeye.
Aynen öyle aynı şeyleri bende yaşadığıma göre kalın zar ince zar olayına iyice inandım şimdi :)Benim eşim de böyle şeylere takılan biri h8c değil-dir .Bakire olmuşsun olmamışsın farketmezdi benim için diyor .Ben de diyorum boşuna saklamışım kendimi :)))Tabi bu olayın şakası hiç güveneceğim bir insan karşıma çıkmadı güvenden ziyade böyle birşey yasamak isteyeceğim insan diyelim .Ama eşimle nisanliyken yaşadim ve gram pişmanlık yaşamadım.Iyiki o zaman olmuş ki balayını rahat geçirdim öteki türlü ne denize girerdim ne havuza :)

Aynen öyle aynı şeyleri bende yaşadığıma göre kalın zar ince zar olayına iyice inandım şimdi :)Benim eşim de böyle şeylere takılan biri h8c değil-dir .Bakire olmuşsun olmamışsın farketmezdi benim için diyor .Ben de diyorum boşuna saklamışım kendimi :)))Tabi bu olayın şakası hiç güveneceğim bir insan karşıma çıkmadı güvenden ziyade böyle birşey yasamak isteyeceğim insan diyelim .Ama eşimle nisanliyken yaşadim ve gram pişmanlık yaşamadım.Iyiki o zaman olmuş ki balayını rahat geçirdim öteki türlü ne denize girerdim ne havuza :)
Bence en azından nikahı önce yapıp bikaç ay alışma süresi koymaları lazım ahahah. Biz kadınların buna ihtiyacı var :D düğün sonrasına güzel olan tarafı kalmalı.

Herşey eşinden dolayı kötü olarak kalmış...( malesef böyle odun insanlar var

Evliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.
Yapabildiniz mi canım

Kusura bakma ama eşin çok kabaymış.İlk ilişki korkulacak bir şey değil ama ülkemizde kadınlara öyle lanse ettiriyorlar.Ön sevişme şart.Eğer ıslaklık gelirse hiç acımıyor.Eşinin kızmadan bağırmadan hareket etmesi gerekirdi.

Back
X