Ilk gece korkusu

Evlenmeden once cinselliği sadece kadına yasaklayan bir toplumda erkekler azıcık anlayışlı olsun bir zahmet. Kadinlara en önemli organinin kizlik zari olduğu aşılanır, evlenene kadar kendini koruması baskısı yapılır, sonra vajinusmus olunca ama adam nasıl dayansın ki. Dayansın efendim, dayanmıyorsa cinsellikte tecrübeli bir kadınla evlensin o zaman ama olmaz kiz oğlan kız olsun, yatakta da geyşa olsun. Oldu başka....

Evliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.
Bende senin gibiydim evlendikten 10 gün sonra yapabildik cesaretimi topladım ve oldu zaten evet aciyo hatta daha sonraları da ama 5 yıllık evliyiz dahs yeni yeni acı kayboldu diyebilirim

Evliyim fakat iliskiye giremedim hala cok korkuyorum ve esimi itip kendimu kasiyorum aciyacak korkusu beni ve iliskimizi mahvediyor. Esimde anlayisli davranmiyor kiziyor bagiriyor daha da panik oluyorum. Hayatim zindana döndü esim beni oturdugu oda da dahi istemiyor artik tamam olacak diyorum tam girecegi esnada bacaklarimi kapatiyorum ne olur bana yardim edin psikolojim bozuldu göz yaşim dinmiyor.
Milletin kocasi da pamuk sanki.Bunlar cok normal ikinizde acemisiniz.Esinin stres olmasi senin onu itmenden dolayi olabilir oda kendi icinde istemiyomu neden kendini sikiyo diye dusunebilir.Bence o adim atmadan sen ona yaklas biraz cilve yap o bagiran adam kediye doner kendini olabildigince serbest birak bikere olsun devami gelir

Evlenmeden once cinselliği sadece kadına yasaklayan bir toplumda erkekler azıcık anlayışlı olsun bir zahmet. Kadinlara en önemli organinin kizlik zari olduğu aşılanır, evlenene kadar kendini koruması baskısı yapılır, sonra vajinusmus olunca ama adam nasıl dayansın ki. Dayansın efendim, dayanmıyorsa cinsellikte tecrübeli bir kadınla evlensin o zaman ama olmaz kiz oğlan kız olsun, yatakta da geyşa olsun. Oldu başka....

Tabi canım. Düğün gecesine kadar eline erkek eli değmeyecek ama o yatağa girdiğinde her numarayı yapacak. Kasılmaya, korkmaya hakkı yok görevi bu kadının.
Adamı savunan bile olmuş yani artık şaşırmıyorum şu forumda hiçbir şeye.

İnşallah sağolun. Evet konu sahibine çok üzüldüm. Eşim ilk gece şokun etkisiyle bana; ne yani bir kadınla ilişkiye giremedin mi diyecekler bana demişti. Kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki. Konu sahibi bunu sürekli yaşıyor :KK43: Allah yardımcısı olsun.
Karısıyla olan cinsel hayatını elaleme anlatıyor hem de bunu senden bir eşya gibi bahsederek yapacağını söylüyor? Kanım dondu. Siz ne dediniZ peki?
Edit: cevabı gördüm iyi yapmışsınız

Son düzenleme:
Karısıyla olan cinsel hayatını elaleme anlatıyor hem de bunu senden bir eşya gibi bahsederek yapacağını söylüyor? Kanım dondu. Siz ne dediniZ peki?
Valla benim iş karışık, anası da o gün yemek yemeye otele gelince ben başımda duvak, üstümde gecelik fırladım. Boşanıyoruz dedim koştum. Ailece rezil ettim hepsini. Ben susup yutamıyorum, ezik gelini oynayamıyorum. O yüzden 9 aydır annesi evime giremiyor, eşim de o geceden beri kuzu oldu, sen nasıl istersen yeter ki bizi affet diye dolanıyor.

Herkes kocandan bahsetmiş ama ben moralini bozmak istemiyorum o başka bir konu. Esas konu senin vajinusmus olman. Kendi kendine, hele ki o kocayla yenmen imkansız gibi. Çaresi olan bir hastalıkla hayatını cehenneme çevirme. Eşine söyle bağıracağina seni doktora götürsün. Doktordan fırçayı yiyince aklı başına gelir. Gelmezse de evliliğini bir daha düşün zaten bu adam seni gözden çıkarmış malesef.

Simdiden boyle davraniyo bence siz herseyi bi kenara koyun bu adam sizi sevmiyor saygisizda mutlu olamazsiniz

Herkes ilk gecede buvproblemleri yaşıyor ama esinizin anlayissiz olmasi kötü olmus cidden dahada sizi kasar çünkü... Erkekler nedense ilk gecede olmasini cok önemsiyor erkeklik göstergesi gibi dusunuyorlar sanırım... Benim sana tavsiyem kayganlaştırıcı jel kullanmaniz birde ilikiye girmedrn once suya girmen havuzda yuz yada dus sonrasi dene cunku suda gevsetiryor beni gevsetmisti birde on sevimeyi uzun tut ki iyice gevse canım

Valla benim iş karışık, anası da o gün yemek yemeye otele gelince ben başımda duvak, üstümde gecelik fırladım. Boşanıyoruz dedim koştum. Ailece rezil ettim hepsini. Ben susup yutamıyorum, ezik gelini oynayamıyorum. O yüzden 9 aydır annesi evime giremiyor, eşim de o geceden beri kuzu oldu, sen nasıl istersen yeter ki bizi affet diye dolanıyor.
Ayyy süpersiniz yaa valla bayıldım kendime benzettim sizi güç insanın içinde ışte :) Böyle güçlü dimdik durunca da kocalar kuzu gibi oluyor demekki :)

canim bende 2 ay birlikte olamadım.aynen senin gibiydim fakat tek fark benim eşim çok anlayışlı davrandı.onun öyle olması bana daha çok vicdan yaptırıyordu ve kendimi suçlu hissediyordum. ama mümkün değil yapamam diyordum.çok şey denedim ki eşim de benim 8 yıllık sevgilim di. 2 ay boyunca olduğu gibi nette gezinirken vemcaine sprey i gördüm ve artık bu da olmazsa hiçbir şekilde olmaz diyordum ki Allahm a binlerce kez şükür oldu ve simdi dünyalar tatlısı bi bebeğim var .düşünürsen ayrıntılı anlatıp yardımcı olmak isterim ,çünkü ben nasıl olduğunu bile anlamadım olmuştu zaten

Şey için mi evlenmiş o öküz kocan bırak olmadan ayrıl anlayışlı olması lazım sana daha ilk zamandan bağırıp çağırması değil

Kac aylık evlisin acaba? Doktora gidersin kadın doğuma o gerekenleri söyler eşinle birlikte gdin muayeneye doktor ikinizlede ayrı ayrı konuşsun dr a eşinin anlayışsız oldugunuda söyle sonra onu içeri ayrı alıp ya da sen varken birlikte konuşsun derim.

Siz tedavi olabilir bu durumu asabilirsiniz fakat evinizdeki o ayinin tedavi edilebilecegini sanmiyorum umarim size zarar vermez.

Çok uzun sürdüyse bu durum, adamın sinirlenmesi ve soğuması bence çok da anormal değil. Genelde iki üç gece hep zorlanılıyor. Ama misal bir aydır böyleyse adamın sinirlenmesi bence normal. Herkes ayı öküz falan demiş ayıptır. Kızcağız zaten üzgün bir de kocasını kötülüyorsunuz, hiç yanaşası gelmeyecek. Evlenmiş sonuçta. Gerdeğe girmeden boşan nedir ne kadar bencilce. Adamın huyunu suyunu bilmeden ayıptır yani. Benim kocam sürekli kendisini kassa ben de sinirlenirim çünkü bu başka konulara benzemiyor gereksiz feminizm kasmayın.

Şimdi konu sahibine yardımcı olmak için biraz açık yazacağım çünkü çok kafaya takmış bunu.
Size önerim, bence birleşme olacak diye yatmayın yatağa. Mesele birbirinize temas ederek (sürtünme şeklinde) o bölgede oyalanın. Islak olsun o bölge. Siz bu esnada gevşeyeceksiniz. Eşiniz de siz gevşeyince birden girsin. Siz kasınca kuruyor ve girmek imkansız oluyor. Sanki ilişkiye girmeyeceksiniz de birbirinizle oynuyormuşsunuz gibi davranırsanız bir dakikada bitecek bir olay. Tabii olay sadece zarın gitmesi değil. Devamında da eşinizin sizi kasmadan vajinal kanalda ilerlemesi lazım. Ya bu işler başkasından dinleyince çok zor. Kime sorsan ilk gece sıkıntılarını anlatır. Sen bana sor bacım. Bir süre sonra çok güzel oluyor sen o günleri düşün :halay: olaya ilk gece olarak bakma. Şu kanal açılsın da sevişmeye başlayalım olarak bak güzel yanına odaklan. Ama dediğim gibi biz öyle yapmıştık. Oyun üret mesela. Sürtüneceksin kayganlaşacak ama girmeyeceksin gibi. O sırada akıl zaten rahatlıyor, sen sürtünmenin acısız keyifli yanındayken kocan bir seferde halledecek zaten. Umarım ki zarın esnek değildir. Eğer yüzeye yakınsa çok daha kolay hallolur işin. Çünkü bende resmen dokunur dokunmaz olmuştu. Zar gidince acı da kayboluyor hafif sızı kalıyor o da zevkle karışık. (Tabii bu ilk birkaç sevişme için geçerli zaten sonra her şey güzelleşiyor)

Çok sinir oldum yav
Bi de yorumlarda ama erkekte hakli konuyu acan kadın olsa,adamin 9 ay ereksiyon sorunu olsa:KK43: falan yazmışlar
Erkekte de sorun olunca erkek yetememe psikolojisi ile kadına sariyor. Hangi babayiğit kadın senin çükün neden hareketlenmiyor diyip adamı azarlayabilir ki? En fazla askim ben seni boyle de seviyorum hayatimin aşkı ama doktora mi gitsen acaba diye gazlar.
Ben.

Vallahi bende korkmayın demek isterdim fakat benim ki maalesef öyle olmadi.Sanırım ben de çok kastım kendimi.Asiru derecede acıma ve bayağı bir kan gelmişti .Hatta doktora bile gitmeyi düşündüm . Fakat bir kaç ilişkiden sonra geçti .Ama ben herşeye hazirlikliydim ya olacak ya olacaktı .Gözünü karart yapacak birşey yok .
Ben acıyı sadece birkaç dakika yaşadım ama kan bir hafta boyunca gelmeye devam etti. Valla dana kessen o kadar kanar ne kanmış arkadaş.

Back
X