Merhaba arkadaşlar. 3 hafta önce nikahım oldu ama düğün yaza kaldı. Benim sorunum şöyle. Annem ve babam için belirleyici olan nikah değil düğün. Eşimle ayrı ayrı yerlerde kalıyoruz o nedenden. Geçtiğimiz hafta sonu bir fırsatını bulup bir araya geldik ve eşimle cinsel birliktelik yaşamak istedik ama hic birşey hayal ettiğim gibi gitmedi. Ön sevişmeden sonra kendimi hazır hissettim eşim bir defa girmeye çalıştı yarim santim kadar girdi ve bir baskı hissettim eşimi ittim. Daha sonra bacaklarım titremeye başladı. Ve ağladım. Bir kaç defa daha denedik ama eşim her yaklaştığında bacaklarımı kapatiyordum. Sonra vazgectik denemeyi bıraktık. Benim o an kafamda bir sürü soru işareti vardı babamlar anlarsa ne der nasıl tepki verir çok kanar mi kötü sonuçlanır mı diye? Eğer bu soru işaretleri olmasa ve kendimi rahat hissetseydim yine böyle olurmuydum yada bu sorundan nasıl kurtulacağım yardim edin!!
Merhaba arkadaşlar. 3 hafta önce nikahım oldu ama düğün yaza kaldı. Benim sorunum şöyle. Annem ve babam için belirleyici olan nikah değil düğün. Eşimle ayrı ayrı yerlerde kalıyoruz o nedenden. Geçtiğimiz hafta sonu bir fırsatını bulup bir araya geldik ve eşimle cinsel birliktelik yaşamak istedik ama hic birşey hayal ettiğim gibi gitmedi. Ön sevişmeden sonra kendimi hazır hissettim eşim bir defa girmeye çalıştı yarim santim kadar girdi ve bir baskı hissettim eşimi ittim. Daha sonra bacaklarım titremeye başladı. Ve ağladım. Bir kaç defa daha denedik ama eşim her yaklaştığında bacaklarımı kapatiyordum. Sonra vazgectik denemeyi bıraktık. Benim o an kafamda bir sürü soru işareti vardı babamlar anlarsa ne der nasıl tepki verir çok kanar mi kötü sonuçlanır mı diye? Eğer bu soru işaretleri olmasa ve kendimi rahat hissetseydim yine böyle olurmuydum yada bu sorundan nasıl kurtulacağım yardim edin!!
Bence birlikte film izleyin acik secik yaniMerhaba arkadaşlar. 3 hafta önce nikahım oldu ama düğün yaza kaldı. Benim sorunum şöyle. Annem ve babam için belirleyici olan nikah değil düğün. Eşimle ayrı ayrı yerlerde kalıyoruz o nedenden. Geçtiğimiz hafta sonu bir fırsatını bulup bir araya geldik ve eşimle cinsel birliktelik yaşamak istedik ama hic birşey hayal ettiğim gibi gitmedi. Ön sevişmeden sonra kendimi hazır hissettim eşim bir defa girmeye çalıştı yarim santim kadar girdi ve bir baskı hissettim eşimi ittim. Daha sonra bacaklarım titremeye başladı. Ve ağladım. Bir kaç defa daha denedik ama eşim her yaklaştığında bacaklarımı kapatiyordum. Sonra vazgectik denemeyi bıraktık. Benim o an kafamda bir sürü soru işareti vardı babamlar anlarsa ne der nasıl tepki verir çok kanar mi kötü sonuçlanır mı diye? Eğer bu soru işaretleri olmasa ve kendimi rahat hissetseydim yine böyle olurmuydum yada bu sorundan nasıl kurtulacağım yardim edin!!
Ne alakası var siz boşanmış olmayacak mıydınız düğün olmadığı için eşinize birşey olsa (Allah korusun) düğünsüz nikah kabul olmuyor mu :)arkadaşım benimde nikahım düğünden 8 ay önce oldu ama eşime zarf attım o zaman birlikte olmak istermisin diye oda benim düğün tarihinde sağ olacağımın garantisi yok o yüzden bu vebale giremem dedi ve redetti ve o kadar mutlu oldum ki o an benim düşünmediğim birşeyi benim için düşündü.
Ayrıca kabul etse idi yapmayacaktım
bence acele etme bence kafanda ve gönlüne yatmayan şeylerden kendini hazır hissetmiyorsun
Eşini kaybetsen bile nikahlı kocanla birlikte olmuş olacaktın ... düğün evliliği ilan etmektir , resmi bir vasfı yoktur ..arkadaşım benimde nikahım düğünden 8 ay önce oldu ama eşime zarf attım o zaman birlikte olmak istermisin diye oda benim düğün tarihinde sağ olacağımın garantisi yok o yüzden bu vebale giremem dedi ve redetti ve o kadar mutlu oldum ki o an benim düşünmediğim birşeyi benim için düşündü.
Ayrıca kabul etse idi yapmayacaktım
bence acele etme bence kafanda ve gönlüne yatmayan şeylerden kendini hazır hissetmiyorsun
Eşini kaybetsen bile nikahlı kocanla birlikte olmuş olacaktın ... düğün evliliği ilan etmektir , resmi bir vasfı yoktur ..
biliyorum o tarihte kocam olduğunu ama eşimin gösterdiği hassasiyet beni o an ve hala çok değerli gelmişti ve gelir allah ondan razı olsunEşini kaybetsen bile nikahlı kocanla birlikte olmuş olacaktın ... düğün evliliği ilan etmektir , resmi bir vasfı yoktur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?