Dugune kadar bol bol sevisin birbirinizin vucudunu taniyin, rahatlayin, ille iliskiye odaklanmayin, basarisizlik hissi ikinizi de cinsellikten sogutur.
Eger dogal akisinda iliski yasanmazsa ille yapalim diye kasmayin yani, biraz zamana birakmak lazım sanirim.
İlk bastaki vajinaa baskı duygusu beni korkuttu ve devam edemedim sanki devam etsem ortalık kana bulanacak ve hastaneye gitmek zorunda kalacağım ve herkes duyacak gibi senaryolara kafam doldurdum. Fazla hayalperestim sanırım. Aklıma geldikçe kendime gülüyorum artıksiz bacaklarınızı isteyerek mi kapatıyorsunuz? yani kafanızda hep "bu yaptığım yanlış" düşüncesi olduğu için böyle bir mekanizma geliştirmiş olabilirsiniz. insanın karşısında sevdiği ve istediği kişi olduktan sonra ne sorun olacak, nikah kıymışsınız kayınvalideyle karşılıklı göbek atmadınız diye evli değilsiniz demek değil. bence karşınızdakinin eşiniz olduğunu iyice kabul edip deneyin bir yanlışlık yok ortada.
Alkol kullanıyorsanız bir iki kadehten sonra deneyin derim kasları gevşetiyor çok içmemek kaydıyla tabi :)İlk bastaki vajinaa baskı duygusu beni korkuttu ve devam edemedim sanki devam etsem ortalık kana bulanacak ve hastaneye gitmek zorunda kalacağım ve herkes duyacak gibi senaryolara kafam doldurdum. Fazla hayalperestim sanırım. Aklıma geldikçe kendime gülüyorum artık
İlk bastaki vajinaa baskı duygusu beni korkuttu ve devam edemedim sanki devam etsem ortalık kana bulanacak ve hastaneye gitmek zorunda kalacağım ve herkes duyacak gibi senaryolara kafam doldurdum. Fazla hayalperestim sanırım. Aklıma geldikçe kendime gülüyorum artık
Bazı şeylerin telafisi mümkün olmuyor :) bana kalsa ben de düğün yapmazdım ama kayınvalidem pek düğün sever :) simdi olsa yapmazdım tabi .. yalnız düğünden sonra iyi eğlendik , bunu atlayamazdim :)Valla şimdiki aklım olsa, hiiç düğün işine girmezdim. Bi nikah, ardından arkadaşlar kuzenler birlikte bi eğlence, büyükler de evde oturup sohbet etsin açsın teypten filan isteyen oynasın. Hemen sonra pırr mükellef bir balayı.
Biz balayından çaldık, düğünle milleti memnun ediverdik :/
Aah, cahillik...
bazı yorumlara hayret ediyorum, bu kafayla düğün yapmadan nikahla evlenenler sevişmesin mi?
iki kişinin cinsel ilişkiye girmesi için resmi onay da yetmiyor artık ille eniştelerin karşılıklı göbek atması mı gerekiyor?
hayret bişey yahu
Eşimde zamanla olur dert etme diye diye dilinde tüy bitti ama ben bide ayni sorunu yaşayan insanlardan duymak istedim. Kadınlar olarak biraz takıntılı varlıklarız sanırım
Senin doblo ne oldu enişte muhabbetleri olmadan cıksskesin kıskanıyorsun ilk gece gibi gûzel bir hadiseyi
Düğünün ertesi sabahına çıkacağının da garantisi yok. Sonsuza kadar ilişkiye girmeyin o zaman. Ben bunu anlayamıyorum ya. Hukuken ve dinen evlilik muessesi kurulmuşsa, ilişkiye mani olan sadece kuru pasta dagitilmamis ve limonata icilmemis olmasi mi?arkadaşım benimde nikahım düğünden 8 ay önce oldu ama eşime zarf attım o zaman birlikte olmak istermisin diye oda benim düğün tarihinde sağ olacağımın garantisi yok o yüzden bu vebale giremem dedi ve redetti ve o kadar mutlu oldum ki o an benim düşünmediğim birşeyi benim için düşündü.
Ayrıca kabul etse idi yapmayacaktım
bence acele etme bence kafanda ve gönlüne yatmayan şeylerden kendini hazır hissetmiyorsun
Aman sen yaptın ne oldu boyun mu uzadı bi kaç ay sonra olsa ne olacak sanki illa olması gerekiyor ölecek şimdi olmasa düğünü beklese ne olacak sadece tedbir toplumu görmezden gelmek mümkün mü ki bunu en görmezden gelen kişi olarak söylüyorum bu konuda tutucu millet işte ne yapalım aman ne olacak diyelim sonra niye yaptın diye sorgulayalumbazı yorumlara hayret ediyorum, bu kafayla düğün yapmadan nikahla evlenenler sevişmesin mi?
iki kişinin cinsel ilişkiye girmesi için resmi onay da yetmiyor artık ille eniştelerin karşılıklı göbek atması mı gerekiyor?
hayret bişey yahu
Hamile kalsa ne olacak allahaskina?niye bela aliyor ki basina?sanki aokaktaki adamdan hamile kalmis.nikahli kocasi ayol.dugun olsa ne olur olmasa ne olurKardeşim bi hata olur hamile kalırsın al başına belayı. Düşün dur artık.. bence düğünü bekleyin... ha şahsi düşüncem önemli olan nikahtır düğünün hiçbir geçerliliği yok.. bizde iş durumlarından ötürü ilk nikah yaptık aylar sonra düğün oldu. Ama bence herhangi bir sorun olmaması için bence düğüne kadar uzak kalınmalı... Türk aileleri kaldıramaz
25 yaşındayım eşimden önce hayatıma kimse girmedi. Ve daha önce aile içi (dayım tarafından) cinsel tacize maruz bırakıldım. Buda bendeki korkuya sebebiyet vermiş olabilir ama eşimi çok seviyorum inşallah üstesinden geleceğiz.Kaç yaşındasın merak ettim
Eşimde zamanla olur dert etme diye diye dilinde tüy bitti ama ben bide ayni sorunu yaşayan insanlardan duymak istedim. Kadınlar olarak biraz takıntılı varlıklarız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?