- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
tabiki oluyor nikah geçerli ama bakış açılarımız farklı sanırım eşimin ve benim duygularını anlayanlar olduğunu düşünüyorumNe alakası var siz boşanmış olmayacak mıydınız düğün olmadığı için eşinize birşey olsa (Allah korusun) düğünsüz nihak kabul olmuyor mu :)
Konu sahibi sizde vajinismus gibisiniz gibi geldi bana bir dr a görünün bence
Bizi ayırmaya çok ugratilar bazı aile fertleri bizde buna bir dur demek için nikahı öne aldık ve şuan hiç kimse uğraşmıyor bizimle.Nikahı şimdi yapıp bilmem kaç ay sonra düğün yapmak anlamsız değil mi neden böyle birşey tercih ettiğinizi merak ettim. Onun dışında düğünü beklesen daha iyi olur keşke hiç denemeseydiniz şuan aklına sürekli o düşünce olacak bence
Sanırım herşey tecrubesizlikten oluyor yani nasıl anlayacaklar dimi ama insan kendini bir şeye şartlayınca sanırım böyle oluyorŞu düğün mevzusunu anlayamıyoum bir türlü ya. Nikahı kıyıyorsun resmiyette karı koca oluyorsun, ama düğün olmadan milletin gözünde hiçsin. Vajinusmus da olabilir ama muhtemelen üzerinizde hissettiğiniz baskıdandır. Ayrıca sen söylemedikten sonra ailen nasıl anlayacak senin seviştiğini?? Anlayamazlar, rahat ol yani. :) Sadece korun, önemli olan o.
Coookkk haklısın :) ama şimdi gidip evlensen kaç kişi bilecek ..bazı insanlar düğün olacak diye nikahı kendi aralarında yapıyor ,o sebeple söyledim :) devlet onayından sonra çekirdek çitleyen teyzelerin oluruna ihtiyaç yok tabi :)İlan etmek bile değil kız, nikahla zaten "Biz birlikteyiz devletten onaylı" demiş oluyorsun.
Düğün, işin eğlence kısmı, göbek atma, takılar kimde kalacak tartışması, kvnin hüzünlü bakışları, gelinin gelinlik giyip salındığı, davetlilerin dedikodunun dibine vurarak çekirdek çitlediği bi şey, bir yaşam biçimi
Bizi ayırmaya çok ugratilar bazı aile fertleri bizde buna bir dur demek için nikahı öne aldık ve şuan hiç kimse uğraşmıyor bizimle.
Amin :)biliyorum o tarihte kocam olduğunu ama eşimin gösterdiği hassasiyet beni o an ve hala çok değerli gelmişti ve gelir allah ondan razı olsun
Coookkk haklısın :) ama şimdi gidip evlensen kaç kişi bilecek ..bazı insanlar düğün olacak diye nikahı kendi aralarında yapıyor ,o sebeple söyledim :) devlet onayından sonra çekirdek çitleyen teyzelerin oluruna ihtiyaç yok tabi :)
Yapana yapmayana diyorsun yahu eşin o senin ay valla pek komik geldi nikahı olup düğünsüz evli değilmişsiniz gibi düşünmen kusura bakmatabiki oluyor nikah geçerli ama bakış açılarımız farklı sanırım eşimin ve benim duygularını anlayanlar olduğunu düşünüyorum
sonuçta herkesin fikri düşüncesidir yapanada yapmayanada saygım var
Benim ilk gece öyle çok ağrım filan olmamıştı öyle kanamam da olmadı lekelenme oldu birkaç gün. Baskı hissi ilk zamanlar oluyor sonra alıştıkça yavaş yavaş azalıyor kendimi daha rahat bıraksam tamamen geçecek biliyorum. Bi arkadaşım da benden biraz sonra evlendi şuan Yen'i evli ve ona resmen konuşa konuşa dilinde tüy bitti . İlk yapamadılar aynı senin yaşadıkların . Sonra yaptılar kanaması oldu onun çok olmuş ama öyle doktorluk olmadı birkaç güne geçti . Tamamen ilişki yaşayamadılar yani tamamen girememiş . Onu da geçen hafta aştılar anlata anlata birşey olmadı öyle acımadı diyor evet sana söyledim sonunda ölüm Yok ya 15 yaşında bebeler yapıyo bu işi .Bizi ayırmaya çok ugratilar bazı aile fertleri bizde buna bir dur demek için nikahı öne aldık ve şuan hiç kimse uğraşmıyor bizimle.
Nikah hazırlıkları yaparken danışman hekimden korunma yöntemlerini öğrendik ve önlemler aldık tabi bir kazaya kurban gitmemek için ama diyelim ki oldu düğünü öne alırız onda bir sıkıntı yok bir kaç alttan kalan dersim hariç bir engelimiz yokKardeşim bi hata olur hamile kalırsın al başına belayı. Düşün dur artık.. bence düğünü bekleyin... ha şahsi düşüncem önemli olan nikahtır düğünün hiçbir geçerliliği yok.. bizde iş durumlarından ötürü ilk nikah yaptık aylar sonra düğün oldu. Ama bence herhangi bir sorun olmaması için bence düğüne kadar uzak kalınmalı... Türk aileleri kaldıramaz
ben senin düşüncene komik diyormuyum saygı lütfenYapana yapmayana diyorsun yahu eşin o senin ay valla pek komik geldi nikahı olup düğünsüz evli değilmişsiniz gibi düşünmen kusura bakma
Haksilisiniz sanırım önce bu isi kafamda cozmem gerek sonuçta bu işten ölen duymadım daha. Artik hayırlısı bakalımBenim ilk gece öyle çok ağrım filan olmamıştı öyle kanamam da olmadı lekelenme oldu birkaç gün. Baskı hissi ilk zamanlar oluyor sonra alıştıkça yavaş yavaş azalıyor kendimi daha rahat bıraksam tamamen geçecek biliyorum. Bi arkadaşım da benden biraz sonra evlendi şuan Yen'i evli ve ona resmen konuşa konuşa dilinde tüy bitti . İlk yapamadılar aynı senin yaşadıkların . Sonra yaptılar kanaması oldu onun çok olmuş ama öyle doktorluk olmadı birkaç güne geçti . Tamamen ilişki yaşayamadılar yani tamamen girememiş . Onu da geçen hafta aştılar anlata anlata birşey olmadı öyle acımadı diyor evet sana söyledim sonunda ölüm Yok ya 15 yaşında bebeler yapıyo bu işi .
Nikahla Allah katinda evli oluyosun ama bizim toplum dugune onem veriyo.. o gelinlik giyilcek o kirmizi kusak baglancak :) kendini zora sokmus genede konu sahibi..azicik sevisin koklas o isi sonraya birakin bence.. hem birseyleri beklemek gayet heyecan verici
Eşimde zamanla olur dert etme diye diye dilinde tüy bitti ama ben bide ayni sorunu yaşayan insanlardan duymak istedim. Kadınlar olarak biraz takıntılı varlıklarız sanırımDugune kadar bol bol sevisin birbirinizin vucudunu taniyin, rahatlayin, ille iliskiye odaklanmayin, basarisizlik hissi ikinizi de cinsellikten sogutur.
Eger dogal akisinda iliski yasanmazsa ille yapalim diye kasmayin yani, biraz zamana birakmak lazım sanirim.
Benim düşüncem neden komik olsun evliysen evlisindir düğünün hiç bir önemi yok bu iş bu kadar basit aslındaben senin düşüncene komik diyormuyum saygı lütfen
Etraftan ayırmakisteyen çoktu bunlara bir dur demek için yaptık kafamiz rahatladı derken şimdide bu ama düğünü beklemek de yarar varNikahı şimdi yapıp bilmem kaç ay sonra düğün yapmak anlamsız değil mi neden böyle birşey tercih ettiğinizi merak ettim. Onun dışında düğünü beklesen daha iyi olur keşke hiç denemeseydiniz şuan aklına sürekli o düşünce olacak bence
Simdikiler biraz daha renkli takiliyo :) daha guzel bence.. kaldiki kiz olanda takiyo olmayanda sacma bi formalite... takmasan ona bile laf edenler olacaktir..Kırmızı kuşak mı takmadım benpembe takıyormuşum gibi yaptım çıkardım hemen hiç ihtiyacım yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?