ilk gece

benim oküss bunun yanında melekmiş meğer :)
şaka bir yana kocası çok anlayışssızmış

Kadin hakli, yerinde olsam ben de aklima geldikce hüzünlenir sinirlenirdim. Ama bu olayi esiyle konusmali gibime geliyor yani söyle.. Bak x ben sana kirginim, icimde büyük bir kirginlik var sana karsi ilk gece olanlardan dolayi. Böyle böyle yaptin. Beni nasil kirdigini tahmin bile edemezsin falan gibisine birseyler söylese. Erkek de eger normal bir insansa, bu durumda üzülüp karisina sarilip o gün olanlar icin af dilese.. Daha güclü bir evlilikleri olacagina eminim.
Ama odunluga devam ederse bilemedim, at cöpe diyesim geliyor. Lakin böyle birsey icin ne ben esimi ne de esim beni kirmistir.
Ha kirdiysak bile, illa kavgalarimiz oluyor, birimizden biri yilisa yilisa gelip yanina özür diler.
Bu sekilde kirginliklar cözülür ama konusarak. Icinde tutmasin. Paylassin esiyle, bir ömür gecirecek onunla. Duygularini tamir ettirmesi lazim mümkün oldugunca.
Tabiki kirginlik kalir ama esine kinle bakmamaya baslar bir zaman sonra. Tabi is yine erkeklik grurum diye öküzlük yapanda bitiyor.

2 yil gecmis uzerinden. Burada esine sayilan laflari duydukca dahada kinlenecek cozum olmayacak ki? Bence esiyle konussun guzel guzel o gun ben nasil davranacagimi bilemedim seninde davranislarin beni uzdu 2 yildir hala hatirladikca uzuluyorum desin. Belki esi ozur diler kalbini alir bende bilemedim affet der sorun cozulur.

Yoksa buraya yazilanlari okudukca daha cok takacak kafasina.

Aradan 2 sene gecmis , bu olaydan sonra bu tarz bisey yasanmadiysa yapacak birsey yok. Cok icinde yara olduysa esini karsisina alip icindekileri doksun, icinde kalmasi arada sogukluk yaratir.

Hay Allahım şimdi bunda adamın öküzlüğü olmuş biraz, ilk geceden kıza bu kadar yüklenmemeliydi yani,
aklıma direk kötü köy ağalarının masum köylü kızlarına ilk gece yaptıkları geldi ama üstünden iki yıl geçmiş artık araları iyiyse bunu kafaya takmasına gerek yok.

çok saygısızmış adam .
sonuçta anlayışlı olması eşini alıştırması lazım
belkide beni istemiyor iye düşündü adam oda olabilir ama yinede hoş değil .
ben şeyide anlamıyorum ama bir erkeği seviyorsan onla birlikte olmak için can atarsın yani neden birliktelik istemiyorlar .

Öküz herif. .
Kibarlıktan bi haber..
Umarım şimdi mutludur ..

aslında bu örnekle üzüntüleri içe atmanın ne kadar zararlı olduğu ortaya çıkıyor.
kadıncağız haklı olarak çok kırılmış ama ne derseniz deyin bence evliliğinde bu sorun hep kilit nokta olmuş,
bu olayda ilk gece yaşanan bu durum kadının farkında olmadan bu olayı içinde büyütmesiyle ve eşinin her ters davranışında bu olayın etkisinde kalmasıyla sonuçlanmış bana göre...
halbuki o an temiz bir kavga (maalesef ben olsam öyle yapardım) ama daha iyisi sıcağı sıcağına "ben çok kırıldım bunu nasıl yaparsın?" sözünden sonra dilenecek içten bir özür belki şu anki durumu farklı hale getirirdi.
hayatımızı, en mahremimizi paylaşıyoruz bu adamlarla,duyguları düşünceleri saklamak içe atmak niye?

Evet arkadaşlar hepsini okumuş arkadaşım diyor ki iki yıl geçmiş ama o her kavgada bunu adamın yüzüne vuruyormuş zaten beni ilk günden aşağılaması beni mahvediyor diyor unutamıyorum diyor canım çok acıdı diyor elimden bişey gelmedi olmadı işte olmayınca bu sefer hırçınlaşmaya başlamış eşide böyle yapmış sonra ilk sabah ağlayarak uyanmış balayınada öyle üzgün gitmiş

Adam okuzluk etmis falan filan da biraz da onun açısından bakmak lazim, ilk gece icin hayalleri vardi belki, cok ozeldi onun icin ama karisi tarafindan reddedildi, o anlik ofkeyle, yorgunlukla sacma sapan seyler soyledi, bunu 2 yil boyunca uzatip her tartismada yuzune vurmak normal mi?

eee 2 yıl geçmiş nedir yani.biz kötü bişey söylesek ne iyi söylesek ne ..ne olacak bu saatten sonra ..

ben evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmustum
yanı hıc ılıskıye gıremedım
suan benım kocamın erkeklık gururu yerle bır mı yanı
gıdım bi koşu gurur alim gelım...

Buna biz öküz diyoruz.Erkeklık bır kadının beynıne boyle seyler kazımak deyıl.bir ay bekleyenler var salak herıf acelen ne.neyse sınırlendım

Yazdım yazdım sildim neyse..
Acayip sinirlendim... Erkekmişmiş, gururmuşmuş...
Normal sinirlense başka sebeplerden bi nebze de, "ne biçim kadınsın" lafına hak veremiyorum.
Ciddi tepki verirdim diye düşünüyorum.

Bu kadınlar ne yapsın? Utanmasa, direkt yapsa adam der nasıl bu kadar rahatsın, şüphe duyar öncesinden.. Yapamasa ne biçim kadınsın, yok erkeklik gururum kırıldı da bilmem ne..
İyi bir performans göstermeye çalışsan ''Kim öğretti bunları sana???''
Kötü sevişsen, ''Ölü balık gibi yatıyorsun!''
Bunları kökünden hadım edip gözlerinin önünde yakacaksın kıymetli çocuklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…