ilk gece

Demek ki becerememiş ve kadının canını yakmış.
Yarası varmış adamın, beceremediğini o da biliyor. Gocunmuş. Üzerine gitmeyin. Yazıktır.

arkadaşına söylesene bi üyelik alsın böyle zor oluyo
ben olsam bana öle dese onu o gece dediğine pişman eder suratına çemkirirdim ne biçim, ne demek ya böyle bi öküzlük. Gerçekten insan sevecen yaklaşır eşine hayvvan değiliz sonuçta. anlamlandırmak çoookkk güçççççç. Erkekliğinede gururunada tüküreyim onun. Pabucumun erkeği

Yurdum abazanı işte.gerdek gecesi karısının belini kıranını mı istersin erkeklik gururunu uçkuruna bağlayıp ilk geceden öküzlüğünü sergileyenini mi istersin bol bol mevcut ülkemizde.çok yerinde bir laf var ya türkiye cinsel açlığın afrikasıdır.
Arkadaşınız yemiş lafını kuzu kuzu balayıba gitmiş olayın üzerinden iki yıl geçmiş yapacak bir şey yok.eşi hala öküzlüğe katlayarak devam ediyorsa ya için için ağlamaya devam edecek ya da öküzü gütmeyi bırakacak.

Adamın yaptığının öküzlük olduğunu zaten herkes belirtmiş de bu arkadaşa bunları okumanın hiç bir faydası olmaz. Aksine dolar dolar yine patlar kocasına. Zaten her fırsatta yüzüne vuruyormuş... Eğer o günden sonra tekrarı yaşanmadıysa bu kadar geçmişe takılmanın bi anlamı yok.. vet anlıyorm çok özel bi an olmalıydı ama bir gece yüzünden önünüzdeki potansiyel özel geceleri de yakmayın derim.. İstifade etmesini bilene her gece her gün özeldir Birbirinizi hala seviyorsanız bunun tadını çıkarın bence. Yoksa hayat geçmez. Kimin evliliği dört dörtlük?

İlk gece daha önce hiç ilişkiye girmemiş kadının panter olup üstüne atlamasını mı bekliyormuş denyo? Hayır öyle olsa bu defa da "sen bunları nerden biliyon" dan çıkardı kavga
2 sene geçmiş artık kapatsın mevzuyu uzatacağı kadar uzatmış zaten arkadaşın da. Bu saatten sonra yapacak bişey yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…