- 14 Eylül 2015
- 865
- 261
- 33
- Konu Sahibi tazegelin96
-
Aminn canm inşallah isteyen herkese.bebisin hicbizamn onu istemedigini düşünmesin sıkıca sarıl onaBak bugün yine bi hayal kırıklığı karnımda ağrı oturuyorum.Rabbime şükür oglum var ama oda hic kolay olmadı.Biz neler yapiyoruz neler deniyoruz olsun diye ama zamani degil belli ki..Bence dua edip sukretmelisin.tabiki bikac ay sonra olsaydı senin icin daha iyi olurdu ama kısmet ışte..sagsalim kucağına alırsın inşallah
İnşallah.. sizinde allah gönlünüze gore versin daha iyianlıyorum simdi
Aynı şeyi bende yaşadım hayatım düzende bile değildi hamile kaldım hiç istemedim ağladım sürekli ama aldıramadım da yapamadım şimdi 8 aylık dünyalar tatlısı bir kızım var herşeyim can yoldaşım sırdaşım minik Prensesim resmen aşık oldum kızıma :))Allah'ın gücüne gitmesin ama çok pişman olduğum Zaman olmuyor değil evliliğim sorunlu olduğu için sadece onun dışında asla değilim çok zor bir karar hazır olmadan hele ki bütün herşeyin bir anda değişiyor iyi düşün zor bir yol ama bir o kadar da güzel hayırlısı olsun Can'ım25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır derler...
Sen nasıl bir türsün acaba??
Aldırın.25 eylülde evlendim severek 5 senelk bi aşkın sonunda hayallerimiz gerçekleşti ve evlendik cocuk konusunu konuştuk bn biraz zaman geçmesini evliliğe alisip düzenimi oturttuktan snra istiyodum bi çocuk dünyaya getirmeyi fakat planladigim gibi olmadı o gece zaten ne oldugunu anlayamadım korkudan heyecandan en son adet tarihim 11 eyluldu bu ay 11 ekimi iple çektim hep adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyodu olucam dedim ama adet olmadım test yaptigimdaysa pozitif çıktı doktora gittik belki yanlıştır diye ama yine pozitifti çok kötüyüm daha hazır değilim napicam ben
Geriçekme bir korunma metodu degıldır gormus oldugun uzre olması gereken korunma yontemlerını deneseydınız keske ama olan olmus karar sizinKorunmadim daha doğrusu eşim geri çekilecekti fakat o anda ikimizde zaten heyecandan panikten benim korkum da eklenimce napcagimizi bilemedik benimkihihiç istemek değil biraz zaman geçsin istiyodum sadece eşim çok sevindi bu arada
16 yaşında evlendim ilk geceden hamile kaldım 9 aylık evli ve 9 aylık hamileydim birlikte büyüdük şükür kızım 17 ben 34 olcam herseyde vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?