ilk geceden hamile kaldim:(

Geri çekilme korunma yöntemi değildir. Bebek istemeyen çiftler korunma yöntemi seçer. Ya sen bir ay önceden hap kullanmaya başlayacaktın ya da prezervatif kullanacaktınız. Hamile kalman sürpriz değil gayet normal. Kamu spotu gibi oldu ya neyse...

hayırlıısı olsun. ama madem istemiyordunuz korunsaydınız keşke.ya da ertesi gün hapı falan kullansaydınız.
ama bir bebek sahibi olabilmek için yıllarca bekleyen insanlar var iyi düşünün bence..
5 sene zaten aşkınızı yaşamışsınız..
yani göürücü usulü olupta hiçbirşey yaşayamadan evlendiğinizi varsayarak yazıyorumm bu cümleyi..

Korunma yöntemleri hakkında bilgisi bile yoktur hatta adet döngüsünün 14. gününde yumurtlama olacağından da haberi yoktur. Daha dün 2 aylık evli arkadaşıma bunları anlattım şaşkın şaşkın bakıp "aa ben bilmiyordum 14. günü adetin bitiminden mi başlangıcından mı sayıyoruz" diye sordu ben bekar olduğum için o benden daha iyi bilir sanmıştım şaşırdım valla

SheZofren, post: 48602058, member: 304985"]Ben de hazir degildim hic hemen hamile kalmisim. Simdi iyi ki de olmus diyorum.[/QUOTE]
Gercekten böyle mi dusunuyosunuzz

Daha bir ay oldum evleneli ve bana 6 haftalık hamilesin diyolar benim mantığın almiyo
Doktor hesaplaması o şekilde olur. 2 hafta önden gider. adet döngüsüne girilen iki haftayıda hesaplar doktor

yapıcak bişey yok canım durumu kabullenip hamileliğe alışcanksın:)
şimdiden hayırlı olsun..
kötü tarafından değil iyi tarafından düşünmeye bak

benim arkadaşim aklima geldi bu konuyu görünce.
oda ilk geceden hamile kaldi doğurdu.
4 yıl önce..
şimdi eşiyle sorunlari oluyor çocuk var diye ayrılamiyor.
adam alkollik. napsın kolay degil.

Allah aratmamis hemen olmus bende istiyorum bir senedir hala olmadi bize de nasip olur insallah. Keske bende hemencik kalsaydim.

ama yani cocuk konusunu konusmayı dusunmussunuz de
korunmayı dusunme yoluyla mı olcak sandınız
yapacak bisey yok

Evliliğe adapte olsaydınız keşke önce, bi tadını falan çıkarsaydınız. Şimdi direk çocuğun sorumluluğu. Gerdek gecesi hamile kalmak, bende istemezdim ya. Zor bi durum bence.

Evliliğiniz oturmadan çocuk olmuş.
5 senelik birliktelikle evlilik çok farklı şeyler.
Ertesi günü hapı alsaydın madem.
İlk gece diye korunmamak neyin aklı anlamadım, bile bile lades demişsiniz zaten.

Ben 4 ay bekledim hamile kalabilmek için ki senelerce bekleyenler var; her ay o adet kanamasını görünce kahrolmak nedir tahmin bile edemezsin. Rabbim size lütfetmiş hiç aratmadan, bekletmeden nasip etmiş. yine şanslıymışsın ki eşini 5 yıldır tanıyorsun ya görücü evlenip yani tanıyacak olsaydın?..
Hem hepimiz anneliği yeni yeni öğreneceğiz, annelerimizden destek alacağız. korkma Allah yardım eder. sonra iyi ki olmuş dersin :)

bencede şükretmelisin bak inan bu dediğime insanın evladının olması helede doktor doktor gezmeyip ilaçlar iğneler tedaviler görmeyip kendiliğinden olması çokkkk büyük bi lütuf ve nimettir . tabiki sen bilirsin biz burdan ne desek boş eşinle konuşmalısın karar sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…