ilk geceden hamile kaldim:(

gerı cekme korunma yolu degıldır bunu ınsanlar defalarca soyluyor hıc okumuyor musun bu zamanda pes.. hanı dogum kontrol hapı yada spıralle kalsan hadı olabılır dıcem.bu bıle bıle lades

Ne güzel tebrik ederim. ALLAH (c.c) aratmadan vermiş...
Bende 1.5 senelik evliyim. 2 aydır istiyoruz. Darısı benim gibi isteyenlerin başına olsun inşaALLAH (c.c)...
Annelikten korkma bak annelik duygusu kadına doğuştan veriliyor ben buna inanıyorum. Onu kucağına aldığın ilk anda nasıl da becereksin anneliği...

ruzgarimbat .!.:
Bebeği gördüğün anda mutlaka iyiki olmuş diyeceksin evlat sevilmez mi :)
Annemde bana ilk geceden hamile kalmış , boşver artık

Bulunduğumuz yere yeni tain olduk küçük biyer ve çok bunalıyorum belki Allahin bana bi hediyesi diyorum hani onunla vakit geçiririma birlikte buyurun diyorum ama daha evliliğe alışamadım diyorum. Biyandanda

en korktugum şeydi benimde

Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah canımmm kıymetini bilmiyorum bulunduğum durumun belkide

geri çekilme yönteminin korunmak olmadığını bilmiyormusunuz?

Sakın üzülme. Bebeği aldırmak gibi bir düşüncen de olmasın. Bu konu böyle isteyip, istememenize bağlı değil ki? Bunlar nasip-kısmet işleri hep. Aksine buna çok sevinmelisin. Yıllarca "bir çocuğumuz olsun" diye hasret kalanlar da var. Onları düşün. Yarın evladını kucağına aldığın zaman tüm bunları unutursun. Benim de arkadaşım ilk gecede hamile kaldı, hatta çok üzülüyordu, her gün ağlıyordu, "ben bu çocuğa bakamam, kendimi anneliğe hazır hissetmiyorum, ben bu çocuğu aldıracağım" diyordu. Ama 2 ay önce doğum yaptı, ve "iyi ki aldırmamışım" diyor şimdi. Yani anlayacağın sende öyle olacaksın. Sakın üzülme, ben herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum. .

Sakın üzülme. Bebeği aldırmak gibi bir düşüncen de olmasın. Bu konu böyle isteyip, istememenize bağlı değil ki? Bunlar nasip-kısmet işleri hep. Aksine buna çok sevinmelisin. Yıllarca "bir çocuğumuz olsun" diye hasret kalanlar da var. Onları düşün. Yarın evladını kucağına aldığın zaman tüm bunları unutursun. Benim de arkadaşım ilk gecede hamile kaldı, hatta çok üzülüyordu, her gün ağlıyordu, "ben bu çocuğa bakamam, kendimi anneliğe hazır hissetmiyorum, ben bu çocuğu aldıracağım" diyordu. Ama 2 ay önce doğum yaptı, ve "iyi ki aldırmamışım" diyor şimdi. Yani anlayacağın sende öyle olacaksın. Sakın üzülme, ben herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum. .

Canım zaten 9 ay sonra doğacak çocuk ,zaman içinde alışırsın

[Q"umut_kelebeqi, post: 48602612, member: 765807"]Sakın üzülme. Bebeği aldırmak gibi bir düşüncen de olmasın. Bu konu böyle isteyip, istememenize bağlı değil ki? Bunlar nasip-kısmet işleri hep. Aksine buna çok sevinmelisin. Yıllarca "bir çocuğumuz olsun" diye hasret kalanlar da var. Onları düşün. Yarın evladını kucağına aldığın zaman tüm bunları unutursun. Benim de arkadaşım ilk gecede hamile kaldı, hatta çok üzülüyordu, her gün ağlıyordu, "ben bu çocuğa bakamam, kendimi anneliğe hazır hissetmiyorum, ben bu çocuğu aldıracağım" diyordu. Ama 2 ay önce doğum yaptı, ve "iyi ki aldırmamışım" diyor şimdi. Yani anlayacağın sende öyle olacaksın. Sakın üzülme, ben herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum. .[/QUOTE]

İnşallah bende çok istiyorum iyiki demeyi

İnsal

Endişelenmeyi bi kenara bırakın ve evliliğinizin ve bebeğinizin tadını çıkarın. Evet erken olmuş ama olmuş. Şimdi ah vah edip durmayın. İlerde çocuğunuz hamile kaldığında ne hissettin dediğinde günlerce uyuyamadım biz hiç istemiyoduk dediğiniz de ne hisseder bi düşünün. Rabbim sağlıklı huzurlu ömür versin.

Adet olduğunuz gün yeni yumurta olgunlaşıp kanala gelmeye başladığı için o yumurtanın hayat döngüsüyle başlıyor bebeğinizin yaşamı o nedenle baştan itibaren sayılır. Ama bilmeyen insanların yanında 6 haftalık derseniz dedikoduya neden olabilirsiniz. Bu durumu bilip bilmediğini anlayarak söyleyin. ya da mesela kaç haftalık dediğinde işte son adet 11 eylül yani 6 haftalık diyolar falan dyebilirsiniz.Küçük bir yer dediğiniz için diyorum bunu.

allah anali babali buyutsun kimler var bebek isteyen ugruna neler yapan sizdr hazir hissetmiyodunuz madem onceden konustunuz istemiyorum henuz diye o gun korunmaliydiniz herkezin de soyledigi gibi allah korusun sakin aldirmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…