ilk geceden hamile kaldim:(

Yani tabiki çocuk hasretiyle yaşayan nice insan var, Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ama konu sahibi korunmamış ve çocuk olmuş çok normal yani, hadi tek bi yöntemle korunduğu halde olsa vardır bir hikmet denilir ama ne bekleniyordu ki yani fırına atmışlar ve pişmiş.

Coğu evlenen insanin kaderi herhalde.
Benim ailem de birinci yillarini kucakta iki aylik bebekle kutlamislar :)
Zaten 8 ay var doğmasina,o zamana kadar iyiden iyiye hazir olursunuz,bugün hamile kalip yarin doğurmuyosunuz sonucta :)
Bu arada geri çekilme korunma yöntemi değildir. İkinci bir süpriz yasamak istemiyorsaniz bebişi kucaginiza aldiktan sonra yeni bir korunma yöntem belirleseniz iyi olur.
Hayirli olsun tekrardan ^^

Bende plansız hamile kaldım. Ama korunmasız girdiğim ilişkinn hemen ardından dedim ya hamile kaldıysam?? Ki kaldım da. Millet senelerce uğraşıyor bu kadar üzülme. Kalp atışlarını duyduğunda kendinden utanacaksn. Oğluşum tam şuan kucağmda ve iyiki o gün korunmamışz diyorm ona her baktığımda

ben sadece korkuları tedirginlikleri ve istememesinden dolayı dedim genede karar onun ister doğurur ister doğurmaz allah yardımcısı olsun

Boyle seyler duymak iyi geliyo gerçekten:)

becerirsinnnnn.... hiç birimizin annemizden anne olmayı becerdikten sonra doğmadık

Hayırlı olsun artık yapacak bir şey yok. bebeğiniz hisseder istenmediğini aman :) demek ki böyle olması gerekiyormuş diyelim.

bidaha ki aklım olsaydı ilk geceden hamile kalmak için çalışırdım )) 3 sene sonra kızımı doğurdum şimdi yaşım 35 ikinciye enerjim kalmadı.....

Sakın üzülme Allah aratmadan verdi .Şükret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…