- 2 Nisan 2013
- 3.612
- 2.069
- 448
- 37
- Konu Sahibi evremnasre
-
Evet dürüstlük çok önemli.
Ama can daha önemli.
Bir şekilde para bul diktir.
Bir de şunu yapan duydum onaylamıyorum hatta önermek bile garip geliyor ama şöyle birşey
Vajen içine keskin birşeyle ufak bir yara açıyorlarmış
İlişki sırasında travmadan o yara kanıyormuş.
Canım söz konusu olsa ben denerdim.
kızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin
Yuh ya ! Kız bir hata etmiş elbette ki pişmandır , herkes dürüst olmak ister ama bunda aile ve çevre faktörünün piskolojik ve fiziksel olarak çok baskısı var . Resmen kızın hatası ile dalga geçiyorsunuz , belli ki korkuyor , çekiniyor söyleyemiyor herkes hata yapar. Madem kıza bu konuda haksız bulup yardımcı olmuyorsunuz o zaman bunu dalga geçip, rencide edip de yarasını deşmeyin . Üzüldüğü , korktuğu konu açmasından belli. Yapmayın yazıktır , kız ağlattınız beni demiş, rencide edip karşındakini üzüp ağlatmak, sanalda da olsa küçük düşürmek günah değil mi ? Yapmayın bayanlar ya...
Gercekten katiliyorum. Bilgisayar basinda yazarken cok rahat atip tutabiliyo insanlar. Karsindakinin neler yasadigini dusunmeden.. Ama haberlerde filan boyle olaylar yuzunden oldurulen kadinlari gorunce de ahlanip vahlanip'aman kadin haklari,yazik kadinlara 'vs derler. Sorsan hepsi uzulur kadinlarin Turkiye'deki haline. Gercekten de kadinin en buyuk dusmani yine kadin.. Yazik...
ana neler öğreniyorum
5 ihtimal duydum şimdiye kadar
1.agaçtan düştüm
2.bisiklete binerken oldu
3. doğarken yokmuş benim(doğarken kimsenin yok zaten)
4.4-5 yaşında kendim yapmışım
5. hatırlamıorum
he bide dıkkıdı dıkkıdı
parmagini soktunmu sen once buna bi cvp ver 2,3 cm iceri girdimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?