ilk geceyi atlatmanın yolları

nedesek bos umarım oldurulmeden basına kotu bırsey gelmeden bır sekılde atlatırsın bu durumu burda konu sahıbıyle dalga gecen kucumseyen kınayan ve durust ol dıyen bayanlar erkekler ıcın ve aileler ıcın kızlık zarının nekadar onemlı oldugunun farkında degılsınız yada turk erkeklerının cogunlugunun nekadar tutucu oldugundan bı habersınız doguda bu sebepten oldurulen kızlarımızın sayısı oldukca fazla ve ben kk bursuru konu okudum nısanlıma sevgılıme bakıre olmaıgımı soyledım kabul ettı ama evlendıkten sonra sureklı hakaret ettı yuzume vurdu dıye yazan hatta bır konu hıbının yazdıgı sevgılıyken bakıre olmadıgımı soyledım senı cok sevıyorum vaz gecmem senden dıyıp kabul ettı evlendık bır sure sonra ailesıne anlattı ve ardan 1 yıl gecto ben okadar cocuk ıstıyorumkı bana sen nesınkı senın yetıstırecegın cocuklar nasıl olur asla senden cocuk ıstemıyorum bosanmayada ızın vermıyordu sanırsam bosanmaya kalkarsan aylene benle evlenırken bakıre olmadıgını soylerım dıyormus ve bayanın ailesı cok tutmluymus yanı kızın hayatı maf olmustu konuyu tamamıyla hatırlamıyorum ama ozet ı boyleydı ınsanlar hata yapar bedelı buyuk olur veya kucuk olur hatadır sonucta bu kızda masturbasyonda veye baskasıyle bırlıkte oldugunda bozulmustur benı ılgılendırmez allahla onun arasında sonucta bı hata yapmıs sızlerden fıkır ıstıyor sayısız konu acmasıda caresızlıgının gostergesı hesap sormak allaha mahsusdur kullara degıl hatasının bedelı ölüm olmaz ınsallah gercekten uzuldum konu sahıbı ıcın...

Korku insana neler yaptiriyor
Cok tehlikeli bisey

Canım benim bir arkadaşım regl tarihinin ilk gününe denk getirmişti düğününü.öyle sıyrılmıştı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İstanbulda mısın Siirtte mi? Keşke dediğin gibiyse o zamandan beri para biriktirseydin
1hafta önce mi bir gün önce mi yapılan geçici operasyonlar varmış onlara bak netten :26:
bilemedim vallahi

her erkek hakediyor gibi niye genelliyorsunuz ki kızlar
her erkeğin içinde kendi babalarınız, abileriniz, kocalarınız var
onlar da o zaman her haltı yiyorlar mı

gunah ya, senin beraber olduğun adam elini kolunu sallaya sallaya geziyor ama
yok mu bi arkadasın borç falan alsan, ne kadar ki o ameliyatlar?

Kendimi hep despot olarak görmüşümdür ama bu konu da hep kadından yanayım , erkeğin asla ama asla sorgulanmazken kadına bu şekil de yüklenilmesi yok mu deliriyorum .
Erkekte bakirlik şartı yok ama kadının var , bunu bekleyen erkeğe de müstehaktır hiç sahtekarlık falan değil .
Konuşup anlatsa kabul bile etse ilerde yüzüne vurulacak , rabbim yardımcın olsun.

Bu ne şiddet bu celal ya :S Kızcağız azar fırça yemek istese direkt nişanlısıyla konuşurdu zaten,hülasa adamın konuşulacak anlayış gösterecek biri olduğunu bilse zaten dürüst olmayı kimseden öğreneceğini sanmıyorum.Gider konuşurdu.
Cnm diktirecek paran yoksa ben baktım biraz internette yapay kızlık zarı var ne kadar etkili olur bilmiyorum ama.Fiyatıda makul bellki işe yarar. Durumun asla tasvip edilcek cinsten değil ama olmuş bir kere ...Umarım sorunsuz atlatırsın..
:26:

FAKE FAKE FAKE FAKE fake fake. Fak.. Fa.. F...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence zar yerinde duruyo uzulme bakire birisi klitoral masterbasyon yapar icine sokmaz hic sanmiyorum icine soktugunu oraya bir cisim girmeden bozulmasi imkansiz.senin o gordugun.kan kizlik zari degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

parmagini soktunmu sen once buna bi cvp ver 2,3 cm iceri girdimi

siirt de yaşayan,ailesi törelere göre hareket eden,evlilikte bekarete önem veren kişilerin masturbasyonla kızlığını bozması garip geliyor

Kendi kendineyken olmuş sanırım ama eğer öyleyse sırf parmakla olduysa sanmam bozulduğunu madem bu kadar önemli neden böyle hareketlere kalkışıyorsunuz ne gibi bir öneri bekliyorsunuz burada herkes bişiler uyguluyormuş gibi hayret yani
Ya esnek diyeceksiniz ki dr götürebilir şüphe duyabilir ya da kendi kendine olduğunu söyleyeceksin.

öldürülmekten korktuğunuz gerçekse yapabileceğiniz en mantıklı şey kadın sığınma evine falan yerleşmektir... eminim ki evleneceğiniz adama karşı dürüst davransanız bile o sizi anlamayacaktır zaten.

ben de bu tür konularda dalga geçilmesi taraftarı değilim, belki de gerçektir kim bilir...

oyyy oyyy cok güldüm bu ne ya dıkkıdı dıkkıdı arkadas bence zor durumda insallah cözüm bulur

Son düzenleme:
parmagini soktunmu sen once buna bi cvp ver 2,3 cm iceri girdimi

o iş okadar kolaymı yahu belkide arkadas bosuna dertleniyo bozulmamıştr insallah

Son düzenleme:
Üye profilinde belirtilen doğum tarihini ve üyenin yazdıklarını aksi ispat edilene kadar gerçek varsayıyoruz.

Bu sebeple lütfen konuyu geyiğe çevirmek, ki zaten özellikle bu bölümde geyik yapmak yasaktır, üyeyle dalga geçmek yerine lütfen konuya yorum yapınız.

Konunun veya üyeliğin sahte olduğunu düşünüyorsanız da rica ediyorum konuya fake yazmak yerine bildirim yapınız ki konu dağılmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…