ilk geceyi atlatmanın yolları

Sanırım dar olmasından canım :) ben öyle duymuştum evli arkadaşlarımdan :)

Off kız beni öldürecekler diyor, siz hala git anlat, vicdanın sızlamaz mı kandırmakla falan diyorsunuz ya pes!
Bu durumda olan kaç tane kız katledildi bu memlekette yahu hiç mi okumadınız bu tür haberleri?
Kandırma diyorsunuz tamam da bu olayı bu derece tabu haline getirenler kim peki? Seni denli çaresiz bırakan kim? İki damla kan için günlerce yemeden içmeden düşünmene, tee buralarda bile tanımadığın insanlara bu konuyu açmana sebep olan?
Cidden arkadaşlar bu konuda yalnızca kadınlar mı suçlu?

kimsenin zarıyla falan uğraşmayın hataysa hata ki bence degıl bundan daha büyük hatalar var hesabını yukardakıne verıcek burdakı kımsenın yargılama hakkı yok!

kimse bozmamışki arkadaş kendim yanlışlıkla yaptım diyor:26:nişanlısına oşekilde söylese tepkisi kötü olmaz belkide..

peki ama herkes fikrini söyledi ve kimsenin de yapabileceği başka bir şey yok sanırım,5 farklı yere bu konuyu açmışsınız ve çok farklı yorumlar,fikirler almışsınız ama artık insanların yapabileceği bir şey yok.Şimdiye kadar ortaya çıkan fikirler şöyle(katılsam da katılmasam da)
1)Zaten mastürbasyon esnasında yırtılmış sevgilinize durumu anlatın zaten cinsel birlikteliğe girmediğinizi anlar düğün gecesi nişanlınız
2)Gidin doktora rapor alın,durumu nişanlınıza anlattıktan sonra inanmazsa kanıt olarak gösterin
3)Doktora nişanlınızla gidin gözüyle görsün
4)İlk gece kan gelmiş gibi gösterecek çeşitli ürünler var onlardan kullanın.
5)Zarınızı diktirin ama paranız yokmuş
6)Nişanı atın
Yani demeye çalıştığım şey zaten herkes yardımcı olmaya çalıştı bir şekilde artık ne yapılabilinir ki,hani buradaki hanımların yapabileceği bir şey yok artık ne yazık ki ve üyelerin işi şakaya vurup konuyu laçkalaştırmasının sebebi de bu.Verilecek tavsiye kalmadı artık ne yazık ki ve sizin aynı soruyu sormaktaki ısrarınız insanların konuyu ciddiye almasına engel oluyor.

arkadaşım her zaman kan gelmeyebiliyormuşki zaten

eğer hiç kimse ile birlikte olmadıysan telaş etme çünki esnememiş olacağı için problem olamaz herhalde..

kimse bozmamışki arkadaş kendim yanlışlıkla yaptım diyor:26:nişanlısına oşekilde söylese tepkisi kötü olmaz belkide..

Ya zannetmiyorum bence canım, yani inanmaz büyük ihtimalle. Konuşarak halledebilecek olsa zaten konu açmazdı diye düşünüyorum.
Dşünsene 10 erkekten 9u inanmaz böyle birşeye. Kaldı ki konuda bile inanmayanlar olmuş, kadınlar bile inanmamış.
Hep öyle olur zaten bile diyenler çıkmış, yani bu seçenek fazla ütopik ve iyimser olmuş canım maalesef.

ülkemizde bu olay tabu maalesef,

Bu halinleden kastettiğim evlenmeden önce ilişkiye girmiş olması aşığılamak için söyledim herkesin kendi tercihi fakat ben kesinlikle doğru

bulmuyorum , bunu sorun etmeyen normal gören erkeklerde var keşke öyle biriyle evlenmeye kalksaydı diyorum ne var bu söylediğimde, ayrıca siz

kusurları

kapamamızı emrediyor diyorsunuzda yalanla mı sorunları kapamamızı emrediyor onu anlayamadım?

eşini nasıl kandırır diye ona çareler arayarak akıllar vererek mi sevaba gireceğiz yani.

o kısm mastürbasyondan zarar görmez diye biliniyor maalesf ,ben hiç duymadım,arkadaş tepkilerden kortuğu için böyle yazmış olabilir diyede düşündüm..belkide anlattığı gibidir..
başından hazin bir hikaye ,bir aşk yaşayıp zor durumda kalan arkaşlar var ,bir kız birkaç kişiyle birlikte olup sonrada evleneceyi kişiyi kandırmaya çalışırsa orası kötü..aslında her halukarda yalan söylememek gerekiyor tabii.zor bir durum..

ülkemizde bu olay tabu maalesef,

Yani bu korkunç birşey, kan gelmedi, babasının evine yolla, yetmediyse çek vur, at bir yerden. İnanamıyorum yahu kadına verilen değere bakın. Cidden çok üzülüyorum. Bu durumda olan kaç tane kızcağız vardır bir düşünsenize. Lütfen herşey insanlar için, biraz empati yapın. Tamam siz mükemmelsiniz, hata yapmazsınız belki ama bir hayal ediverin bu durumda olduğunuzu.
Belki böyle bir konudan değil ama başka bir mesele yüzünden, ve yine bir erkeğin sebep olduğu bir mesele yüzünden geçmişte yüreğim ağzımda günlerce aylarca dolaşmışlığım oldu benim. Tamam aynısı değil ama yine bir erkek yüzünden olmuştu ama. Cidden nasıl birşey anlatamam ah o korku yok mu o korku. Sürekli midem ağzımda, titriyorum, yemek yiyemiyorum. İçimde kelebekler var ama sevinçten değil, ellerim buz gibi anlatamam korku çaresizlik panik durumlarında mantıklı olamaz insan. Şu an konu sahibine kızmışlar bizden kandırma yolu mu istiyorsun diye ama cidden o da denize düşmüş napsın kurtulma yolu arıyor. ( cryptic sana demiyorum genel sesleniyorum)

Arkadaş sonrasında ben kimseyle ilişkiye girmedim kendim yırttım diyor bilmem tepkilerden mi gerçek mi,

eğer dediği gibiyse açık açık konuşsun adam inanmazsa kendi tercihi,

Keşke konuyu takip etseydiniz. Masturbasyon yaparkn bozdum ilişkiye girmedim diyor. Daha önceki konularındada bunu açıklamıştı.Bizde bunun üzerine bu kadar üzüldük ve çare arıyoruz. Girseydi de bizi ilgilendirmezdi o ayrı, ama bu durum başlı başına çaresizlik. Öldürülmesine göz yummamızdan daha iyidir yalanla kapamak. Kadınlarımızı psikolojik baskılarla olmayacak şeylere itmeyelim lütfen gencecik bir kız onunda mutlu olmaya hakkı var hatalar biz kullar için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Sanirsinzki burdaki bayanlar cok durust,dunyanin tum durust kadinlari toplanmis kkda
Bu dalga gecen insanlar siz cokmu olgunsunuzda karsinizdakini yerden yere vuruyorsunuz,zaten oyle olsaniz arkadasa yardim etneye calisir tiye almazdiniz..ayip vallaha ,hicmi kimsenin hatasi olmaz ,siz cokmu temizsiniz hicmi gunahiniz ,hataniz olmadi

Ben o yazdığını sonradan gördüm eğer dediği gibiyse gerçekten haline çok üzüldüm,annesine filan anlatsa yardımı olur belki nasıl davranması gerektiği
konusunda.

Kimsenin kendi isteğiyle birini kaldırmaya yeltenecegini düşünmüyorum. Onu çevresi ailesi yaşam tarzı bu yalana itmiş. İsterse başkasıyla ilişkiye girsin bu onun inanç değerleriyle kendi arasında. Belli ki çaresiz, bizden yardım bekliyor. Bakire oldugum icin cinsellik hakkında önerilerim yeterli olmayacak bu yüzden yardimci olamıyorum. Eğer gerçekten bi bilginiz varsa paylaşın, çünkü o eşine dürüst olduğu taktirde hayatının başına yıkılacagini düşünüyor. Bizler kadınız ve birbirimizin dilinden anlamayacaksak o adamın da anlamamasini normal karşılamak lazım. İşte güzel memleketimin Doğu Batı çatışmasına en basit bi örnek!

Arkadaşın daha önceki başlıklarına bakmadım.Fakat sizler diyosunuz ki İ ''bir çok kez bu konuyu actın,sana çok kez al karsına konuş dedik '' diye.Arkadaşlar kız buraya birçok kez yazdığına göre ve sizde birçok kez aynı şeyi sölediğinize göre demek ki çözüm yolu o değil ?

Kaldı ki bu kız bunları düşünmedi mi sizce? bana göre de kadının namusu iki bacak arasından akan kan değildir.Hatta namus iki bacak arasın da değil,beyindedir fakat kızın karsısında bunları anlayabilcek birileri yok belliki

Zor durum da oldugu da aşikar.Bir önerim var mı ? Yok.açıkcası bunun tek yolu kandırmak ama bunu da önermiyorum.

Allah yardımcın olsun arkadaşım..

Ve kadınları da bu durum'a düşürüp,Erkeğin elinin kiri,kadınıda el kiri yapan zihniyetin de Allah belasını versin.

yapay kızlık zarı diye birşey var bir ara satılıyordu türkiyede şeker hamuru gibi birşeymiş içinde de kese varmış kan gelsin diye.... ama hala varmıdır bilmiyorum canım. bir baksana ona... fantezi ürünü diye satılıyordu ama bu dediğin amaçla alan çok kişi vardı... bunun üreticisyle eşimin bir iş görüşmesi olmuştu oradan biliyorum...

Son düzenleme:
İlk gece küçük bir jilet al ve bacagini kalcani Belini bi yerini hafifçe kes o malum esnada.
Onu yatagin altına falan at görmesin.
Ama dikkatli olmam şart sonradan oranda ki yarayida gormemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…