- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi evremnasre
-
ben de buna akıl erdiremiyorum. nasıl anlıyorlar? yani küçücük şey tecrübeli bile olsa nasıl anlaşılır? :26:
konu sahibine gelince, esneklik diye bişi var anlat nişanlına doğum da yırtılıyormuş diye.. ne bilim inanır belki :26:
kızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin
kimse bozmamışki arkadaş kendim yanlışlıkla yaptım diyor:26:nişanlısına oşekilde söylese tepkisi kötü olmaz belkide..
Off kız beni öldürecekler diyor, siz hala git anlat, vicdanın sızlamaz mı kandırmakla falan diyorsunuz ya pes!
Bu durumda olan kaç tane kız katledildi bu memlekette yahu hiç mi okumadınız bu tür haberleri?
Kandırma diyorsunuz tamam da bu olayı bu derece tabu haline getirenler kim peki? Seni denli çaresiz bırakan kim? İki damla kan için günlerce yemeden içmeden düşünmene, tee buralarda bile tanımadığın insanlara bu konuyu açmana sebep olan?
Cidden arkadaşlar bu konuda yalnızca kadınlar mı suçlu?
Seni bu halinle dediginiz nedir insanlarin gururunu kirip rencide etmeyin lutfen! Vicdandan bahsediyorsunuzda boyle konusmaya nasil vicdaniniz el veriyor anlamiyorum. Evet Allah goruyor ve insanlarin zor durumunda bi tekmede bizim vurmamamizi emrediyor bunuda bilmeniz lazim. Ve kusurlari kapamamizi emrediyor hele ki mevzu bir cana kiyilmasiysa.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya zannetmiyorum bence canım, yani inanmaz büyük ihtimalle. Konuşarak halledebilecek olsa zaten konu açmazdı diye düşünüyorum.
Dşünsene 10 erkekten 9u inanmaz böyle birşeye. Kaldı ki konuda bile inanmayanlar olmuş, kadınlar bile inanmamış.
Hep öyle olur zaten bile diyenler çıkmış, yani bu seçenek fazla ütopik ve iyimser olmuş canım maalesef.
ülkemizde bu olay tabu maalesef,
Bu halinleden kastettiğim evlenmeden önce ilişkiye girmiş olması aşığılamak için söyledim herkesin kendi tercihi fakat ben kesinlikle doğru
bulmuyorum , bunu sorun etmeyen normal gören erkeklerde var keşke öyle biriyle evlenmeye kalksaydı diyorum ne var bu söylediğimde, ayrıca siz
kusurları
kapamamızı emrediyor diyorsunuzda yalanla mı sorunları kapamamızı emrediyor onu anlayamadım?
eşini nasıl kandırır diye ona çareler arayarak akıllar vererek mi sevaba gireceğiz yani.
Keşke konuyu takip etseydiniz. Masturbasyon yaparkn bozdum ilişkiye girmedim diyor. Daha önceki konularındada bunu açıklamıştı.Bizde bunun üzerine bu kadar üzüldük ve çare arıyoruz. Girseydi de bizi ilgilendirmezdi o ayrı, ama bu durum başlı başına çaresizlik. Öldürülmesine göz yummamızdan daha iyidir yalanla kapamak. Kadınlarımızı psikolojik baskılarla olmayacak şeylere itmeyelim lütfen gencecik bir kız onunda mutlu olmaya hakkı var hatalar biz kullar için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?