ilk geceyi atlatmanın yolları

arkadaşım yazdık zaten,eğer hiç kimse ile birlikte olmadıysa vücudunun o kısmı esnememiştir,onedenle ilk gecede problem olmaz..zira ilk gecede kan gelmeyebilirde,

bak satan yerler var hala netten baktım... 2 tane varmış içinde biriyle denersin...

normalde eşini kandırman bence kesnlkle onaylanacak birşey değil... ama gerçekten yanlışlıkla olmuş olması ve sırf bu yüzden hayatnın kararacak olma ihtimali üzerine yazıyorum... birileriyle beraber olup bunu eşine söylemeyen yada arkasında durmayan kadınlara da saygı duymuyorum.....

Sırf kendi bakireliğini, masumluğunu(!) vurgulamak için cevap yazanlar var.. İnanamıyorum..

Masturbasyonla bozulmadığını düşünüp, nasıl oldu diye laf almaya çabalayan sözde masumlar, parmak marifetiyle yaptığı masturbasyon denemesinde olmuştur belki he? En az sizin kadar masumdur da, çocuk aklıyla duyduğu/okuduğu şeyi denerken başına gelmiştir.

Kız sosyal çevresini, ailesini anlatmış. Sanki karşısındaki adam anlayacakmışçasına dürüst ol diyenleri de anlamıyorum. Bu kız öldürülsün mü istiyorsunuz, rezil bi şekilde ailesinin kapısına bırakılsın mı, yoksa burdaki PNRZ.. diye bir üye vardı, onun kocasının yaptığı gibi hırpalansın mı kan gelmedi diye.

Bir insanın kandırılmasına vesile olmak istemeyenlere saygım var ama onun dışında şuraya fesatça yorum yazanlar, sizlerinde kardeşi, kızı vb. vardır, olacaktır. Allah var ne diyim....

Konu sahibi sende madem bu tarz olayların çokça yaşandığı bi bölgede yaşyorsun, gidip bi doktora durumunu anlatsan ben onların senden para isteyeceğini sanmıyorum.. En azından bir telefon et sor ne bileyim.. Bekaret raporu vermek yasakolduğu halde sırf kızlar öldürülmesin diye rapor verildiğini fln duymuştuö. Eminim oradaki doktorlar bu konularda daha duyarlıdır.

canım ya diktirceksin yada hiçbişi yapamazsın yani esnek ondan gelmedi de dr.a götürürlerse konuş drla esnek desin

bir arkadaş vardı yine bir derdim varda yazmıştı,yalan söylemiş kızım,demiş vs,evlenmiş hamileymiş,hep bu konuyu irdeliyormuş kafasında,geçmişi unut geleceyine bak yazmıştım..hep aynı şeyi düünerek yaşamı zindan etmenin anlamı yok..

Kendi kendini nasil bir cikmaza koymussun yazik sana kizayimmi akilmi vermeye calisayim bilemedim benim kuznim ebe kizlik zari bozulsada cok fazla ugradilmadkca ikinci iliskidede kanayacagini biliyorum bence bozulduktan snra dokunmadysan gene kanaman olacaktr on sevisme yapmadan iliskiye girersen orasi kuru kalir ve zorlar esinde zorlarsada kanar bu akli birine verecegimi hic dusunmezdim ama uzuldum pismanligina bide eczanelerde sahte kizlik zari varmis yani onuda ebe kuzenim hastaneye gelen kadinlar bunlari anlatiyo degip laf arasnda sylemisti keske yapmasaydn hayatinin onune kendi kendie engel koymussun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

helal olsun valla size.. cevap böyle verilir. biz kadınlar bile birbirimize sahip çıkamıyorken sonra kadın şiddeti, kan davası bitsin diyoruz. haberleri izlerken vah vah deyip geçiyoruz. elini taşın altına koyan yok ama.. başına gelmeden kimse anlamıyor yada anlamak istemiyor!

Hahha iyi fikr çok güldüm he😃kız ozman vajina kullanım dışı olur ama😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım msj kutuna bir şey göndericem bir yerde okudum ne kadar doğru işe yarar bilmiyorum şimdi burdan yazmıyım seni kınayıpta merakla yöntem ne diye bekleyen kesin vardır =))) işe yarar diye duydum ama 1 hafta önceden bir dene bakalım hakikaten oluyor mu diye ben denemediğimden işe yararlığı konusuda garanti veremiyorum bu arada ketçap diyenler, kokmaz mı ya o? bi de kuruyunca bildiğin ketçap olduğu da anlaşılır adamı bu kez hiç ikna edemez bir de gerçeği söylesede...

Ketçap diyenler dalga geçiyor canım, sen takılma ona.
Valla ben de şaşırdım, vampir mi olduk toplumca bilemiyorum ama başkalarının acılarına gülen, dalga geçen bir toplum olduk ne diyeyim.
Ama yardım etmeye çalışmanız çok iyi, sağduyunuz için teşekkürler.

Hahha iyi fikr çok güldüm he😃kız ozman vajina kullanım dışı olur ama😀

bıseycık olmaz..

hem ne demısler,aşkın sancılısı,kadının salçalısı..

arkadaşlar yaptığınız yorumlara dikkat edin. dalga geçer gibi yorum yapmayın. kimin ne kadar namuslu olduğunu Allah bilir. kız doğru söylüyordur belki nerden biliceksiniz bazılarınız dalga geçer gibi konuşmuş. Allahın sopasını unutmayın kınamaya da kalkmayın. siz yapmadıysanız bile kızınız kardeşiniz bi cahillilk yapar üzülürsünüz. efendi gibi abla gibi uyarı yapın yapıyorsanız. yoksa yapmayın. zaten kızın psikolojisi bozuk dalga geçer gibi iyice işin içinde çıkılmaz hale getirmeyin.

yani evet bende dürüstlük taraftarıyım. ama insanlar çıkmazda olabiliyorlar. doktorlar bile bazen durumu anlatınca bakire diye rapor veriyorlar hipokrat yeminlerine rağmen. çünkü bu tip cinayetlerde çok. maalesef sağduyusuz bir toplumda yaşıyoruz. arkadaşa da yapması gerekeni yazdım umarım işine yarar. bu konuda KK 'DA polemiğe dönüşmeden kapanır umarım. polemik meraklısı fazlaca zaten.. bende destek verdiğiniz için teşekkür ederim size.

Burada sadece bir espiriye güldüm ama seninle alakalı değil
Kızlık zarı aslnda namus değildir.Bu yaAzıyı okumalısınız

neden söylemedin.başına çok kakıcak bu durumu.allah göstermesin boşanmaya bile gidebilir haberin olsun..

Madem oldurecek kadar kati ailen var, evlilik oncesi yapmayacaksin o isi. Evlilik oncesi cinsel iliskiye girip yaptiginin arkasinda durana saygim var, ya da degerlerim var deyip yapmayana da saygim var. Ama sizin gibi keyfini surerken iyi de evlenmeye gelince fellik fellik yalan arayana saygi duyamiyorum arkadas! Siz nasil insanlarsiniz anlayamiyorum yani.

Yaptiysan yaptim diyeceksin. Olmadigin biri gibi gorunmek, evlendigin adami kandirmaya calismak asagilik bir davranis.

Ya nisanlina acik acik anlat, ya da bahane bul nisani at. Kim seni oldurecekse onlardan ayril, kendi hayatina bak. Calisiyor musun maddi bagimsizligin var mi bilmem ama kendi ayaklarinin ustunde durmaya bak. Ilerde seni boyle de kabul edecek, bunu sorun etmeyecek birini bulur evlenirsin.
Benim aklima daha etik bir fikir gelmedi. Burda oturup sana hile dusunemeyecegim.

kuzenim çaba da yattıgı ıçın ıstanbola geliiyorum cözüm olarak diktirmeyi düşündüm ama 1 milyarı toplayamam ki . ve düğünüme kaç ay kaldığını söleyen arkadas 29 haziran . sen gelmiş bana diyorsun sen nasıl yapmışsın bunu diye ama bende ister miydim böle olsun şu an bile zor yazıyorum ağlamaktan . ağladığımı biri görcek diye de korkyyorum . yardım eden etmeen herkesten allah razı olsun ne diym ki

Ya arkadaşlar bir hadiste bahsedilmiştir; "bir kimse, bir kardeşini bir ayıbından dolayı ayıplarsa, kendi o ayıbı ...yani kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş..belli ki cok çaresiz kalmış konu sahibi belli ki bir çıkar yol bulamamış elbet yalan doğru değil elbet buna müsaade etmezsiniz ancak ortada bir suç yok ortak olacağınız bir günah yok..cahillikle yapılmış bir hata var ve hata insanlara mahsus.. lütfen biraz daha anlayışlı olalım..belki de dalga geçtiğiniz bu konu bir insanın hayatına mal olacak bir de öyle düşünüp yorum yapın.. bu arkadaşımız yaptığı hatayı kendine yapmış kimseye de deil.. suan aklıma bi care gelmiyor umarım en yakın zamanda bu durumdan kurtulacak sizi ve esinizi üzmicek bir çözüm bulursunuz inanın cok üzüldüm adınıza

Eger nişanlınız birazck bilgiliyse sizin bi birliktelik sonucu mu yoksa bu tarz bi durum sonucu mu zarınızın yırtıldıqını zaten anlar..
Ben evliyim ve tam 3.gün resmen milim milim ilerliyerek zarım yırtıldı..o ne acı tabi gelende 2-3 damla pembe kandı..
Smdi diyorm ki diktirenlerin dha kolay oluyodur bu islem
Bi 2.si gercekten bu sekilde bozldysa bence de anlatmalisinz

Bunun disnda bi çözüm yok paranzda yokmş aramzda para toplayp weremicegmz icin ya anlatn ya diktirn 3.bi secenegnz yok..

Size gidin gerçekleri anlatın diyemeyeceğim çünkü bu dürüstlük işe yaramayacak.Üzüldüm adınıza gerçekten ama keşke en baştan bir çare düşünseydiniz. Ne bileyim para bulamam diyorsunuz önceden bile 3 ay çalışsanız en az 3.000 elinizdeydi.Benim anlamadığım madem böyle bir şey vardı neden bu kadar geç vakte bıraktınız ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…