- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi evremnasre
-
Kimsenin kendi isteğiyle birini kaldırmaya yeltenecegini düşünmüyorum. Onu çevresi ailesi yaşam tarzı bu yalana itmiş. İsterse başkasıyla ilişkiye girsin bu onun inanç değerleriyle kendi arasında. Belli ki çaresiz, bizden yardım bekliyor. Bakire oldugum icin cinsellik hakkında önerilerim yeterli olmayacak bu yüzden yardimci olamıyorum. Eğer gerçekten bi bilginiz varsa paylaşın, çünkü o eşine dürüst olduğu taktirde hayatının başına yıkılacagini düşünüyor. Bizler kadınız ve birbirimizin dilinden anlamayacaksak o adamın da anlamamasini normal karşılamak lazım. İşte güzel memleketimin Doğu Batı çatışmasına en basit bi örnek!
kızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin
Dalga geçenler için cidden çok üzüldüm çünkü insan kınamadığını yaşamadan ölmez.
Yapmayın kızlar hatalar insanlar içindir. Biriyle ilişkiye girmiş, duygusal olarak kandırılıp istismar edilmiş de olabilirdi. Ne yapsın bir hata yaptım diye öldürsün yada öldürtsün mü kendini?
Bir şey yaşandıktan sonra yapmasaydın demek neyi çözüyor ki?
Burada herkes ilk sevgilisiyle, ilk yakınlaştığı erkekle evlendi mi? Evlenmeden önce birliktelik yaşayan ve o kişiyle evlenmeyen kimse yok mu?
Hepsinden geçtim her şeyi yaşayıp bir tek ilişkiye girmeyen ve sonra başkasıyla evlenen hanımlar eşine daha evvel her yaşadığını ayrıntılı biçimde anlattı mı?
Kaldı ki burada daha önce ben çok konu okudum eşime dürüst davranıp anlattım, kendisi çok modern bir insan ama kavga ettiğimizde yüzüme vuruyor diye.
az daha bekleyın,bu gıdısle ben yakında bulacam sahte kan akıtmanın yollarını..
suan araştırma aşamasındayım..
ılk fıkrım geldı mesela;sırıngayla vajinana ketçap yada salça sık,tabı bıraz sulandır..nasıl fıkır:S
kızlar size yalvarıyorum bana yardım edin . ben bakire değilim ve ilk geceyi nasıl atlatıcam bilmiyrm. aranızda denenmiş duyulmuş fikirleri olan varsa paylaşabilr mi 1 ay sonra düğünüm var ve kuruş param yok diktrmek için. eğer o gece benden kan gelmezse öldürürler beni nolur aklım durmuş durumda bi çözüm sölyin
canım msj kutuna bir şey göndericem bir yerde okudum ne kadar doğru işe yarar bilmiyorum şimdi burdan yazmıyım seni kınayıpta merakla yöntem ne diye bekleyen kesin vardır =))) işe yarar diye duydum ama 1 hafta önceden bir dene bakalım hakikaten oluyor mu diye ben denemediğimden işe yararlığı konusuda garanti veremiyorumbu arada ketçap diyenler, kokmaz mı ya o? bi de kuruyunca bildiğin ketçap olduğu da anlaşılır adamı bu kez hiç ikna edemez bir de gerçeği söylesede...
Hahha iyi fikr çok güldüm he😃kız ozman vajina kullanım dışı olur ama😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ketçap diyenler dalga geçiyor canım, sen takılma ona.
Valla ben de şaşırdım, vampir mi olduk toplumca bilemiyorum ama başkalarının acılarına gülen, dalga geçen bir toplum olduk ne diyeyim.
Ama yardım etmeye çalışmanız çok iyi, sağduyunuz için teşekkürler.
kuzenim çaba da yattıgı ıçın ıstanbola geliiyorum cözüm olarak diktirmeyi düşündüm ama 1 milyarı toplayamam ki . ve düğünüme kaç ay kaldığını söleyen arkadas 29 haziran . sen gelmiş bana diyorsun sen nasıl yapmışsın bunu diye ama bende ister miydim böle olsun şu an bile zor yazıyorum ağlamaktan . ağladığımı biri görcek diye de korkyyorum . yardım eden etmeen herkesten allah razı olsun ne diym ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?