ilk geceyi atlatmanın yolları

1. İnternet üzerinden yapay kızlık zarı satılıyor. 2 adet varmış içinde. Bir tanesini baştan kendin deniyorsun nasıl olacağı hakkında bilgi edinmek için. Ama dikat etmek gerekiyormuş çıkmayan boya kullanılıyormuş bazılarında.
2. Adet gününe denk getirebilirsin.
3. Esnek kızlık zarına sahip olduğunu söyleyebilirsin. Ama günümüzde bakire olmayan kızların başvurdukları bir yalan olduğu için karşındakinin inanması çok zor.

Buarada ilişkiye girmemişsiniz daha önce. Bu durumda nekadar yırtılmış olabilir ki zar. Bozulma değilde zedelenmiştir. İlişki esnasında kan gelir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Cnm dürüst ol benceeee.

Buradan konuşmak ne güzel oluyormuş yahu.
Tepeden tepeden; yargılar gibi...

İster dürüstlüğü seç, ister başka yolları... her iki durumda da keşke bu zamana kadar bırakmasaydın.

bu ne yaa herkes namus bekcısı olmuş bı yerden sonra yorumları okuyamadım.. Ne kadar bencılce yorum yapanlar var öldürecekler benı dıyo hala dürüstlük naraları atıyorsunuz.. Defalarca aynı konuyu açtığı ıcın ayıplıyosunuz olmuş bitmiş zor durumda işte kız ...

Hiç bi bilgim yok Allah yardımcınız olsun..

çk saolun yerin dibine soktunuz beni . hiçbirinize hakkım helal değil . bu durumu yaşamadan bilemezsiniz . size yaşayın die beddua etmicem ama inş anlarsınz iyi ağlattınız beni burda çok saoln helal olsn

Hak hukuk,kınama muhabbetine de bitiyorum şu konularda.

Bakire olmadığınızı anlarsa sizi öldürecek adamla işiniz ne ki? Hayır öldürmek diyorsunuz bi de, yok artık...

olan olmuş madem ucunda ölüm var hiç öyle dürüst ol diyenlere bakma açıkcası çoğu erkek bunu hak etmiyor
bir dostun yakın arkadaşın yok mu borç alacağın bahanen de var zaten çeyiz için falan dersin
olmadı kredi falan çek zaten 2000-3000 arası kızlık zarı dikimi
şu internetten sipariş edilen yapay zar var onu al bir dene önce kendin yapanlar varmış
ayrıca doktora gitmediysen bir git baktır belki yine kanama olabilir bir durumdadır zar

Allah yardımcın olsun unutma hatalar insanlar içindir seni yargılayanlara bakma

Soylesem mi bilemedim ama soyleyim...
Bizim aile dostumuzun kiz kardeside bakire degilde..Nisan yaptilar tabi oglanin haberi yok.Bunlar bi odaya giriyolar yakinlasiyolar iyiceki kiz kosarak cikiyo banyoya gidiyor ve afedersiniz seyini kesiyor biraz kan gelsin die.Oglana gosteriyo camasirini naptik biz falan filan babam abim ablam duyarsa oldurur bizi derken oglan hicbisey anlamiyo tabi.Oylece yirtti gitti isin icinden cikti ole...

valla bunun caresi cok basit
kadin doktoruna git o sana anlatir ve yardim eder
hicte takma erkekler sanki cok dürüst bosver

Bu ne sacma bi yorum ya. Hic mi namusuyla yasiyan erkek yok. Ne güzel genellediniz öyle hepsini tanimis gibi.

sizin aile dostu size mi anlatti bunu???
hayret gercekten.
bana kalirsa zar zor bozulur mastirbasyonla. da oldukca zor en azindan zedelenmistir.cogu doktorda para koparmak icin yirtildi diyormus yine bu sayfalarda okumustum.

Yazik günah kıza öyle ya da böyle olmuş birseyler öldürüler diyor hala yapmasaydin diyorlar..sanki haberlerde hiç çıkmadı kan gelmedi diye öldürülen kızlar sanki hepsi bakire değildi esnek zar olanda vardır ama öldürüldü şimdi bu kadar dürüst ol diyenler Türkiyede haberlerde gazetelerde hic görmedi sanırım bunları, ne olursa olsun can bu öldürüp atılsin mi anlamadim..Bu kadar dalgaya ne gerek kendi mi yaptı ilişkiye mi girdi bilemeyiz ama öldürülsunde istemem şahsen. .ne yapılır bilmiyorum ama inşallah sağ salim atlatirsin

Al bendende o kadar kendılerı ne kadar durustler kı baskalarına durust ol dıye oğut verebılıyolar anlamıyorum

Hayır isin garip olan yanı, kız Siirt'teyim oldururler beni diyor. Haspalarim durust ol diyor. Goren de kız Amsterdam'da yasiyor zannedecek ..

tamen katiliyorum.
bir kadin oldurulunce de pankartini kapan sokaga firlar kadina siddete hayir diye.

Karsida zor durumda olan bir insan var yapmis bir hata ne oldu nasil oldu olan olmus iste,
Oda kandirmak istemiyor belki ama sartlarini bilemiyoruz ki
Karsidaki insan bunu anlayisla karsilayacak biri degil belliki
Yani tek yolu bi cozum bulmak anladigim kadariyla..
Dalga gecenlerin tuzu kuru tabi belkide hayati tehlikesi var kizin
Yazik degilmi boyle laylaylom madem fikriniz yok zikrinizde olmasin..
Keske boyle olmasaymis ama olmus ALLAH YARDIMCIN OLSUN..

Evet dürüstlük çok önemli.
Ama can daha önemli.
Bir şekilde para bul diktir.
Bir de şunu yapan duydum onaylamıyorum hatta önermek bile garip geliyor ama şöyle birşey
Vajen içine keskin birşeyle ufak bir yara açıyorlarmış
İlişki sırasında travmadan o yara kanıyormuş.
Canım söz konusu olsa ben denerdim.

Son düzenleme:
Belki bozulmamistir nerden biliyosun sonucta geride olan bisey eger biriyle bisey yasamadiysan korkmana gerek yok cunku oyle kolay degil.
Bir de erkeklerin taktigi 2...3 damla kan degildir heralde
Hergun biriyle iliskiye giripte aman nede olsa bakire diyecek kac erkek vardir

Öyle yapsaydın o zaman.. konuna yorum yapan hiç kimseye çok sağolun beni ağlattınız hakkımı helal etmiyorum filan demen çok saçma biliyor musun? yaşadığın yerin sosyokültürel özelliklerini o kadar iyi biliyordun madem, eee bu işi de başından kabul ettin nişanlandın vs. kendin daha o zamandan ne yapman gerektiği konusunda kendi kafanda bir çözüm bulmuşsundur diye düşünüyorum bende.. yoksa bir hata mı diyelim artık sana göre ne yaptıysan ve bu kadar hassassan karşına gelecek insanda da onu bunu aramaz duldu sakattı demez vicdan azabı çekerdin ne dersin? buradaki insanlara sormana gerek yok, kimse senden böyle laflar duymak için veya beddua almak için de yorum yapmıyor. hadi şimdi kandırdın eşini diyelim hassas bayan, bu işin maneviyatı var, kimsenin yanına bir şey kalmayacağı tarafı var, mahşeri var var da var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…