- 10 Mart 2010
- 2.388
- 3.116
- 723
- Konu Sahibi evremnasre
-
çk saolun yerin dibine soktunuz beni . hiçbirinize hakkım helal değil . bu durumu yaşamadan bilemezsiniz . size yaşayın die beddua etmicem ama inş anlarsınz iyi ağlattınız beni burda çok saoln helal olsn
valla bunun caresi cok basit
kadin doktoruna git o sana anlatir ve yardim eder
hicte takma erkekler sanki cok dürüst bosver
Soylesem mi bilemedim ama soyleyim...
Bizim aile dostumuzun kiz kardeside bakire degilde..Nisan yaptilar tabi oglanin haberi yok.Bunlar bi odaya giriyolar yakinlasiyolar iyiceki kiz kosarak cikiyo banyoya gidiyor ve afedersiniz seyini kesiyor biraz kan gelsin die.Oglana gosteriyo camasirini naptik biz falan filan babam abim ablam duyarsa oldurur bizi derken oglan hicbisey anlamiyo tabi.Oylece yirtti gitti isin icinden cikti ole...
Bu ne sacma bi yorum ya. Hic mi namusuyla yasiyan erkek yok. Ne güzel genellediniz öyle hepsini tanimis gibi.
Al bendende o kadar kendılerı ne kadar durustler kı baskalarına durust ol dıye oğut verebılıyolar anlamıyorum
bende cok güldüm simdi ama yorumunuza degil.neyse
arkadaşlar yaptığınız yorumlara dikkat edin. dalga geçer gibi yorum yapmayın. kimin ne kadar namuslu olduğunu Allah bilir. kız doğru söylüyordur belki nerden biliceksiniz bazılarınız dalga geçer gibi konuşmuş. Allahın sopasını unutmayın kınamaya da kalkmayın. siz yapmadıysanız bile kızınız kardeşiniz bi cahillilk yapar üzülürsünüz. efendi gibi abla gibi uyarı yapın yapıyorsanız. yoksa yapmayın. zaten kızın psikolojisi bozuk dalga geçer gibi iyice işin içinde çıkılmaz hale getirmeyin.
yani evet bende dürüstlük taraftarıyım. ama insanlar çıkmazda olabiliyorlar. doktorlar bile bazen durumu anlatınca bakire diye rapor veriyorlar hipokrat yeminlerine rağmen. çünkü bu tip cinayetlerde çok. maalesef sağduyusuz bir toplumda yaşıyoruz. arkadaşa da yapması gerekeni yazdım umarım işine yarar. bu konuda KK 'DA polemiğe dönüşmeden kapanır umarım. polemik meraklısı fazlaca zaten.. bende destek verdiğiniz için teşekkür ederim size.
herkes dürüstçe söyle deyip duruyor . marmara da karadenizde trakyada bu gecerli ama siirtte değil . asla söleyemezsin . baban amcan sana kimi gösterirse onla evlenirsin . sesini de çıaramazsın yoksa saygısız vs vs yaftalar yapıştırılır . nişanı atarsan sni ya dul alır ya sakat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?