İlk görüşmede bir şey hissetmediğiniz kişiye karşı daha sonra bir şeyler hissettiğiniz oldu mu?

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.445
1.172
83
33
Merhaba arkadaşlar. Liseden bir arkadaşım ısrarla benle görüşmek istedi. Ben onu pek hatırlamıyorum ama o hatırlıyormuş. Ben öğretmen o polis. Kahve içelim demişti. Daha önce de mesajlaştık. Gayet efendi, düşünce yapımız aynı nerdeyse. fotoğrafta pek beğenmemiştim ama belki yüz yüze bir şeyler olur diye düşündüm. Yüz yüze geldik hiç bir şey hissedemedim.
Artık kendimden şüphe eder oldum. Saçma sapan tiplerden etkilenip böyle efendi insanlardan etkilenmiyorum diye. Ama yine de görüşmeyi devam ettireyim dedim.Görüştükce zaman geçirdikçe düşüncelerim değişir mi sizce? Ya da böyle deneyimi olan oldu mu? İlk görüşmede etkilenme olmadıysa artık olmaz mı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Çok doğru birde ilk görüşte hemen yükselmeli ilişkilerin akıbeti pek iyi olmuyor.

31 yaşındayım. Aslında ona da söyledim birbirimizi tanımaya çalışalım diye ona ümit vermedim zaten. O da öyle düşünüyor. Yaşımız küçük değil eskisi gibi heyecan yasamamamız normal diye düşündüm ben de

Çok ittirmediyse biraz devam edilebilir ama lütfen umut vermeyin
Ama ilk anda çok itici geldiyse o ayrı hiç uzatmaya gerek yok
Aslında iticiliği yok. Benim de biraz problemlerim var. İyi hissetmediğim bir dönemdeyim belki ondan bu şekilde düşündüm şans vermek istedim. Asla ümit vermem. Durumu ona da söyledim zaten

Ctesi biriyle buluştuk ama ben elektrik, hoşlanma, ten çekimi alamadım o ise tam tersine çok etkilendi.. Pazar tekrar buluştuk belki ilk seferde yanılmışımdır diyerek ama ikinci buluşmada tamamen uzaklaştım ve arkadaş kalmak istedim o ise bunu yapamam beni çok etkiledin bunu yok sayamam dedi.. Yani ya vardır ya yoktur.

o taraklarda bezi yok bence. Çok bi ilişkisi olmamış. O yüzden yönlendirmem lazım. Beni rahatsız etmekten korkuyormuş

Ben boyle 2 kisiye sans verdim. Arkadaslarim bana cok cabuk karar veriyorsun az zaman tani dedigi icin. Belki zamanla seversem hoslanirim diye. Ama olmadi. Aslinda tam tersine bulusmalara isteyerek gitmedigim icin bir sure sonra, kendimi cok mutsuz hissediyordum. Kendimi zorluyordum. Bulusmalarda zaman gecmiyordu. Iki uc seferde bir kipirdama bir hissiyat yoksa zorlamanin alemi yok o iliskiye devam etmeyin derim. Ayrica yasim 30lara geldi acele etmem lazim diye de kendinizi bir iliskiye zorlamayin:)

Benim oldu. Keşke de olmasaydı. Ayrılınca 2 gün yas tuttum zamanımı harcadı püğğ

valla ben hiçbir ilk buluşmamda yükselmedim kimseye
çünkü bence bu date tarzında görüşmeler pek kalbi pır pır ettirmiyor daha ilk andan
spontane gelişen etkilenmeler daha çok pır pır eder beni
eee artık spontane tanışamıyorum kimseyle

sende bi sorun yok yani kendinde bi kusur arama
benim bir arkadaşım yengeç burcu, duygusaldır ve hislerini yoğun yaşar
o hemen yükselir mesela ilk buluşmalarda ama böyleleri de çok kısa sürdü onda bile
en son o da artık ilk buluşmada yükselmeyenler kervanına katıldı

bu tarz ilk date'de deli gibi yükselmediğim ama itici de gelmeyen kişilerle ilişkilerim oldu
ve ben tanıdıkça, zaman geçirdikçe yükseldim
hatta son sevgilimle tee kaçıncı buluşmadan sonra yanında ilk kez heyecanlandığımı hissettim
ki o vakte kadar bizim bir sürü romantik anımız olmuştu ona rağmen ben uçmuyordum
hatta bu duygusal dediğim arkadaşıma da bahsetmiştim ya bunlar bunlar oldu
aradan zaman da geçti ama ben çok yoğun değilim demiştim
o da bana, kızım sen deli misin bir sürü romantik şey olmuş
bunlara rağmen hala yoğun değilsen sal gitsin falan demişti
sonra bir gün bir aradayken bişeyler anlatıyordu
ben de izliyordum
ulan dedim içimden, bunun yüzü ne kadar güzelmiş
bende bi kıpırtı oluyor sanki, dur bakalım neler olacak demiştim
o zaman dank etmişti

sana tavsiyem
itici gelen bi tarafı olmadıysa
ciddi bi anlaşmazlık, ters bi durum yoksa birkaç kez daha görüş
fazla da umut verme sadece flört et, sakın söz verme vaat verme
biraz zaman geçirmeye bak, tanımaya bak
bunların sonucunda olmuyorsa da adamı bırak, yoluna bak

mesela benim son iki buluşmamda
bir tanesi yapı itibariyle karamsar bi insandı ve yüz yüze gelince muhabbetinden çok sıkıldım,
öyle sıkıldım ki sırf konu değişsin diye seçim sonuçlarından
falan konuşmaya başladım ahaha
diğeri yani en son buluştuğum kişi de karşımda çok heyecanlıydı
kafamı kurcalayan bazı durumlar olsa da itici gelen bi tarafı olmadı
hatta yanında çok eğlendim çok keyif aldım ama bu sadece güzel bir akşam geçirmekti benim için
eski sevgilisini unutamadığından şüphelenmiştim ama yanılma ihtimalim de vardı
açık açık sordum ertesi gün, bi muhabbet üzerine
o da itiraf etti
ben de hiç kabalaşmadan, arkadaş olarak onunla ilgili düşüncelerimin harika olduğunu
ama herhangi bir his beslemediğimi
beslesem bile kimsenin yara bandı ilişkisi olmayacağımı ifade ettim
hak verdi falan

Ya vardir ya yoktur demeyecegim ama bu yoruma eklemek istedigim bir sey var. Karsinizdaki bey sizden ne kadar etkilendi bu da onemli. Siz mantıklı diye devam etseniz bile belki o sizden cok cok etkilendi belki de ona itici geldiniz. Birkac kez daha görüşüp hem sans verebilir hem de onu daha yakindan taniyarak hissettiklerine bakabilirsiniz diye düşünüyorum.

Sırf karşıdaki etkilendi diye neden şans versin ki, iki kez görüşmüş ve bir şey hissetmemiş böyle diye diye aylar mı geçirsin? Forumda okuyoruz her gün bu şekilde evlenip yıllarca ot gibi yaşayan kadınları.

Yok. Karşısındaki cok etkilendi belki. Sizin orneginizdekine benzer şekilde karşıdaki istemeyebilir.

Biraz da bu yüzden sanırım. İlk buluşmada çok isteyerek gitmiştim. İstediğim hissi yakalayamayınca çok üzüldüm eve gelince. Hatta hep böyle mi olacak dedim. Ama daha bir kez görüştük. Biraz daha zaman tanımayı düşünüyorum. Olmazsa devam etmem zaten. Kendime de eziyet ederim. Evet biraz yaşımın da etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…