İlk görüşmede bir şey hissetmediğiniz kişiye karşı daha sonra bir şeyler hissettiğiniz oldu mu?

Yok. Karşısındaki cok etkilendi belki. Sizin orneginizdekine benzer şekilde karşıdaki istemeyebilir.
İşte benim karşımdaki benden çok etkilendi ama konu sahibinin karşısındaki etkilensin ya da etkilenmesin bence bir fark olmaz, en azından olmamalı yani..

Bence oturup konuşmalisin bir kere. Belki bir hareketini seveceksin.

Ben de öyle düşünüyorum. Normalde hep ilk etkilenme olursa devam ederim diye düşünmüşümdür. Şuan yaş itibari ile de belki böyle olmaz artık biraz zaman vereyim dedim. Zaten bir kaç buluşmadan sonra da bir şey hissedemezsem devam etmem

Bence oturup konuşmalisin bir kere. Belki bir hareketini seveceksin.
Oturduk konuştuk. Bugün de buluşacağız. Bakalım inşallah olur. Çünkü iyi biri gibi geldi bana. O da istiyor benle görüşmek. Kimseye de ümit vermek istemiyorum. Zamanla ısınamazsam uygun bir dille ifade ederim

Eşim de benimle ilk buluştuğunda nötrmüş. Arkadaşına söylemiş. İlkten olmaz bir kaç kere daha görüşmelisin demiş. Sonra evlendik

Hayir olmadi! Ilk goruste eger icin isinmadiysa demekki isinmaz… zorla isitsan bile zamanla taaa ilk basa dönersin isinmadigi zamanlara. Herkesede kalbin isinacak diye bisey yok. Üstelik emin ol yakisikli degilse bu cirkin erkekler yakisikli erkeklerden daha fena guzel bir kadin onlari begendiginde aaaa bu begeniyosa baska guzellerde begenir kafasina giriyorlar, birde bakmissin sen cirkinmissin gibi davraniyor cokkkk date yapmis biri olarak soyluyorum ahahhaahahah

Evet bazı tipler öyle. O kafaya girebiliyorlar. Umarım öyle olmaz. Biriyle vakit geçirmek istiyorum aslında. Bakalım hayırlısı olsun. Olmazsa zorlamayacağım

Olmaz.
Ya vardır ya yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…