- 2 Ocak 2021
- 2.445
- 1.172
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Biri vardı hoşlanmıştım da devam da ettik fakat hal ve hareketleri sonrasında hoşuma gitmedi bıraktım. Bunda da farklı olabilir diye düşündümOlmaz.
Ya vardır ya yoktur.
Kesinlikle öyle.Öyle mi diyorsunuz
Bence normal dediğiniz gibi yaş itirabarı ile de 20 li yaşların heyecanı olmuyo çok fazla. Bende eski erkek arkadaşıma tam anlamıyla 2 3 ay sonra aşık olmaya başlamıştım başlarda bişey hissedemedim pek fazlaMerhaba arkadaşlar. Liseden bir arkadaşım ısrarla benle görüşmek istedi. Ben onu pek hatırlamıyorum ama o hatırlıyormuş. Ben öğretmen o polis. Kahve içelim demişti. Daha önce de mesajlaştık. Gayet efendi, düşünce yapımız aynı nerdeyse. fotoğrafta pek beğenmemiştim ama belki yüz yüze bir şeyler olur diye düşündüm. Yüz yüze geldik hiç bir şey hissedemedim.
Artık kendimden şüphe eder oldum. Saçma sapan tiplerden etkilenip böyle efendi insanlardan etkilenmiyorum diye. Ama yine de görüşmeyi devam ettireyim dedim.Görüştükce zaman geçirdikçe düşüncelerim değişir mi sizce? Ya da böyle deneyimi olan oldu mu? İlk görüşmede etkilenme olmadıysa artık olmaz mı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Ben de biraz zaman vermek istiyorum. Sonuç olarak düşünce yapımız bir. Yanlış bir hareketi de olmadı bana karşıBence normal dediğiniz gibi yaş itirabarı ile de 20 li yaşların heyecanı olmuyo çok fazla. Bende eski erkek arkadaşıma tam anlamıyla 2 3 ay sonra aşık olmaya başlamıştım başlarda bişey hissedemedim pek fazla
Konuşmayı bırakmalıyım yani.Kesinlikle öyle.
Bak tecrübe konuşuyor boşanma avukatıyım.
Evet belki ilk görüşte aşk yok ama ilk görğşte bişe var adını koyamadığım bişe var. İlk buluşmada o hissiyat az da olsa olıyo o anda olmasa bile ilk buluşmadan sonra eve gidince heyecanla telefona bakıyosun. Ama bunlar olmadıysa ayy çok iyi niyetli çok efendi bu zmanada böyle adam bulunmaz diye uzatıp ısınmaya çalışmak sevmeyi brklemek boşa. Olmuyo çünkü. Bende aynı şekilde tipini çok bepenmedim kötü de deildi ama wowwww da deildi olsun dedim gittim görüştğm ama bi tek tip deil işte mesele tamamen hissiyat. O his olmuyo. Bi daha ki buluşmaya koşarak gidiyosun elin sürekli telefomda oluyo. Şimdi sen kaçkez görüştğn bilmiyorum ama 3 4 buluşma oldu ama hâla hissin yoksa olmazda zaten artık.Ben de zamanla alışma sevme olursa daha iyi olur diye düşündüm. Aslında değer ve sevgi görsem etkilenirim diye düşündüm
Bir kez görüştük sadece. 2.ye görüsecez bugünEvet belki ilk görüşte aşk yok ama ilk görğşte bişe var adını koyamadığım bişe var. İlk buluşmada o hissiyat az da olsa olıyo o anda olmasa bile ilk buluşmadan sonra eve gidince heyecanla telefona bakıyosun. Ama bunlar olmadıysa ayy çok iyi niyetli çok efendi bu zmanada böyle adam bulunmaz diye uzatıp ısınmaya çalışmak sevmeyi brklemek boşa. Olmuyo çünkü. Bende aynı şekilde tipini çok bepenmedim kötü de deildi ama wowwww da deildi olsun dedim gittim görüştğm ama bi tek tip deil işte mesele tamamen hissiyat. O his olmuyo. Bi daha ki buluşmaya koşarak gidiyosun elin sürekli telefomda oluyo. Şimdi sen kaçkez görüştğn bilmiyorum ama 3 4 buluşma oldu ama hâla hissin yoksa olmazda zaten artık.
Ayyyy bide demeden geçemicemmm haahah daha önce çok ilişkisi olmamış dedin yaaa aslaaaa inanmam polis onlar ooo onun olmadı dediği 15 20 30 dur ayy sinielendim polis diyince delleniyorum kusura bakma
Şaka bi yana 3 4 görğşmede o heyacan olmuyosa o ilişki olmaz yürümezzzzzz
O zmn 3 4 kez görüş sık görüşme bak bakalım özlüyomusun onu görmek istiyomusun bunlata bakBir kez görüştük sadece. 2.ye görüsecez bugün
Bugün görüşüp araya bir kaç gün koyacağım şehir dışına çıkacağım çünkü. BakalımO zmn 3 4 kez görüş sık görüşme bak bakalım özlüyomusun onu görmek istiyomusun bunlata bak
Tekrar görüşün.Belki içiniz isinir.Bizim lisedekiler de hep muhasebe mezunu.Kizlar başarılı çıktı.Erkekler kaportacı.Merhaba arkadaşlar. Liseden bir arkadaşım ısrarla benle görüşmek istedi. Ben onu pek hatırlamıyorum ama o hatırlıyormuş. Ben öğretmen o polis. Kahve içelim demişti. Daha önce de mesajlaştık. Gayet efendi, düşünce yapımız aynı nerdeyse. fotoğrafta pek beğenmemiştim ama belki yüz yüze bir şeyler olur diye düşündüm. Yüz yüze geldik hiç bir şey hissedemedim.
Artık kendimden şüphe eder oldum. Saçma sapan tiplerden etkilenip böyle efendi insanlardan etkilenmiyorum diye. Ama yine de görüşmeyi devam ettireyim dedim.Görüştükce zaman geçirdikçe düşüncelerim değişir mi sizce? Ya da böyle deneyimi olan oldu mu? İlk görüşmede etkilenme olmadıysa artık olmaz mı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Tekrar görüşün.Belki içiniz isinir.Bizim lisedekiler de hep muhasebe mezunu.Kizlar başarılı çıktı.Erkekler kaportacı.
Bir kaç görüşmeyi deneyeceğim. Ama kimsenin hakkına da girmek istememKendi adıma hayır.
Ikinci buluşma olmadı .
Ama bence şans verilmeli .
Bir kere bende denemistim yok yapamadım.Bir kaç görüşmeyi deneyeceğim. Ama kimsenin hakkına da girmek istemem
Konuşmayı bırakmalıyım yani.
Ben de duygularıma çabuk kapılırım. Hep yanlış kararlar veririm. Isındım mı yanlış yönlerini gözüm görmüyor zBir kere bende denemistim yok yapamadım.
Böyle lanet bir huyum var .
Ama denemek lazım.
Ben duygularima çok çabuk kapiliyorum .
Bu daha kötü .
Ama herkese değil işte.
Neye gore secim yapıyorsam artık hep yanlış oluyot
Şuan o durumdayım. Bir kaç görüşme sonrası bir şey hissedemezsem son vereceğimEvet yoksa olay o çok iyi biri ama ben birşey hissedemiyoruma dönüyor. Tamamen karışıyor.
Şuan o durumdayım. Bir kaç görüşme sonrası bir şey hissedemezsem son vereceğim.
Evet ben çok duygusal yaklaşıyorum olaya. Kimsenin hakkına girmek istemem. Zaten suan seviyeli ilerliyoruz. O da ben de. Şuan olmaz dersem çok da üstünde durmaz. Ama beni o da tanımak istedi tabiTam
Hakkında hayırlısı olsun. Lütfen iyi düşün iyi karar ver. İki tarafta yıpranmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?