İlk görüşmede bir şey hissetmediğiniz kişiye karşı daha sonra bir şeyler hissettiğiniz oldu mu?

Bence normal dediğiniz gibi yaş itirabarı ile de 20 li yaşların heyecanı olmuyo çok fazla. Bende eski erkek arkadaşıma tam anlamıyla 2 3 ay sonra aşık olmaya başlamıştım başlarda bişey hissedemedim pek fazla

Ben de biraz zaman vermek istiyorum. Sonuç olarak düşünce yapımız bir. Yanlış bir hareketi de olmadı bana karşı

Ben de zamanla alışma sevme olursa daha iyi olur diye düşündüm. Aslında değer ve sevgi görsem etkilenirim diye düşündüm
Evet belki ilk görüşte aşk yok ama ilk görğşte bişe var adını koyamadığım bişe var. İlk buluşmada o hissiyat az da olsa olıyo o anda olmasa bile ilk buluşmadan sonra eve gidince heyecanla telefona bakıyosun. Ama bunlar olmadıysa ayy çok iyi niyetli çok efendi bu zmanada böyle adam bulunmaz diye uzatıp ısınmaya çalışmak sevmeyi brklemek boşa. Olmuyo çünkü. Bende aynı şekilde tipini çok bepenmedim kötü de deildi ama wowwww da deildi olsun dedim gittim görüştğm ama bi tek tip deil işte mesele tamamen hissiyat. O his olmuyo. Bi daha ki buluşmaya koşarak gidiyosun elin sürekli telefomda oluyo. Şimdi sen kaçkez görüştğn bilmiyorum ama 3 4 buluşma oldu ama hâla hissin yoksa olmazda zaten artık.

Ayyyy bide demeden geçemicemmm haahah daha önce çok ilişkisi olmamış dedin yaaa aslaaaa inanmam polis onlar ooo onun olmadı dediği 15 20 30 dur ayy sinielendim polis diyince delleniyorum kusura bakma

Şaka bi yana 3 4 görğşmede o heyacan olmuyosa o ilişki olmaz yürümezzzzzz

Bir kez görüştük sadece. 2.ye görüsecez bugün

Tekrar görüşün.Belki içiniz isinir.Bizim lisedekiler de hep muhasebe mezunu.Kizlar başarılı çıktı.Erkekler kaportacı.

Bir kaç görüşmeyi deneyeceğim. Ama kimsenin hakkına da girmek istemem
Bir kere bende denemistim yok yapamadım.
Böyle lanet bir huyum var .
Ama denemek lazım.
Ben duygularima çok çabuk kapiliyorum .
Bu daha kötü .
Ama herkese değil işte.
Neye gore secim yapıyorsam artık hep yanlış oluyot

Ben de duygularıma çabuk kapılırım. Hep yanlış kararlar veririm. Isındım mı yanlış yönlerini gözüm görmüyor z. Bunda da bir şansı hak ediyor diye düşündüm. Gezmeyi yeni yerler keşfetmeyi seviyor. Düşünce yapısı bana uygun geldi. Sadece bence çok heyecan yaptı karşımda. Onun için bir kaç kez daha şans vermek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…