- 2 Ocak 2021
- 2.445
- 1.172
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Ben de öyle tahmin ediyorumzorlama .. don durmaz ...
Belki benim de öyle olur bilemiyorumAy olur tabi, eşimle ünide sınıf arkadaşıydık, yani biz 3. Sınıftayken geldi bizim sınıfa geçişle. Ne bir muhabbet ne bir konuşma sadece kafa selam verirdik yanyana geçerken falan.
Ne olduysa 4. Sınıfın ilk dönemin sonuna doğru oldu iyi ki de oldu canm kocam. Şimdi 2.5 senelik evliyiz 5 aylık hamileyim
Ben de akrep. Bende olur mu acaba bilemedim. O da boğahiç olmadı
ilk intiba önemli
ilk görüşte beğendi isem tamam,beğendmedi isem sittin sene beğenemem
tipik başak burcu işte
sonuçta benim kadar keskin değilsin, ben denemem mesela ,ama sen dene bak ,zaman ver karşındakine.Ben de akrep. Bende olur mu acaba bilemedim. O da boğa
İnşallah olumlu dönerim. Çünkü bu aralar kendimi acayip mutsuz ve yalnız hissediyorum. Bana iyi gelecek birine ihtiyacım varAyyyyy buluştuktan sonra haber et bakalım merak ederizzzz naısl geçti ne düşünğyosın merakta bırakmaaa
Kendini mutsuz ve yalnjz hissettiğün için olması gerekiyo diyr bakma o zman mantık evliliği olur bu. Olmaz mı mantık evliliği olır brlki brnde mantık evliliği yapıcam bişmiyorumda. Ama aşk sevgi inan çok başka. Bi ara bende terk edildim yaşım geçiyo evde anlaşılmıyorum diye son görğştüğüm kişi mantıken bana uyuyo diyr uzun uuzun tanıştum ama inan bir gıdım bir damla sevgi hisswtmedim buluşma gğnleri yaa keşke işim var felan desede ertelense diye dua ediyodum ama erteleyen hiç ben olmadım çünkü mantıken bana uyuyodu bi daha bana ilgi veren birini bulamazdım yaşım geliyo evlenmeliyfim. Buluşmaya heyecanım yoktu sadece merhamet vardı çocupa karşı.İnşallah olumlu dönerim. Çünkü bu aralar kendimi acayip mutsuz ve yalnız hissediyorum. Bana iyi gelecek birine ihtiyacım var
Yok ben sevmeden asla biriyle evlenemem. Sonuçta aynı yatağa girecezKendini mutsuz ve yalnjz hissettiğün için olması gerekiyo diyr bakma o zman mantık evliliği olur bu. Olmaz mı mantık evliliği olır brlki brnde mantık evliliği yapıcam bişmiyorumda. Ama aşk sevgi inan çok başka. Bi ara bende terk edildim yaşım geçiyo evde anlaşılmıyorum diye son görğştüğüm kişi mantıken bana uyuyo diyr uzun uuzun tanıştum ama inan bir gıdım bir damla sevgi hisswtmedim buluşma gğnleri yaa keşke işim var felan desede ertelense diye dua ediyodum ama erteleyen hiç ben olmadım çünkü mantıken bana uyuyodu bi daha bana ilgi veren birini bulamazdım yaşım geliyo evlenmeliyfim. Buluşmaya heyecanım yoktu sadece merhamet vardı çocupa karşı.
Sonta birgün bi arkadaşım kendi görüştüğü birini anlattı çocuk çok yakışıklı ama tensrl çekimim yok drdi heeehh evet bu dedim duygum bu tam olatak. Çocuk eli yüzü düzgğn işi iyyi bana ilgili ama beni ona çeken bişe yok dedim insan cafede otururken kolı koluna değsin ister ya işte o yoktu bende. Yanında yürürüken yol uzuyodu oysa daha önce drneyimimdrn biliyorım sevdiğinle oturınca saatler uçarak grçiyoertesi gün yazdım çocuğa nazik bi şekilde o da anlayışla karşıladı sağolsun.
Hatta annem eminmisin demişti shhdhdh bak kaçırma dedi tamm anne evleniyim matık evliliği olsun ama bana da yazık deil mi dedim ben sevmek heyecanlanmak isityorum demiştim. Öyleee kapanmıştı komu. Çok uzattım ama demekk istrdiğim evet çağımız yaşımız toplum baskısı gereği insan kendini geç kaldım yalnzıım bulamıcam hissediyo ama bi ömğr ya o adamı sevemezsem diye sor kendine. Ama umarımki sende o his ve sevgi inşallaj oluşır. Benim demek istediğim bu hisler oluşmaz ise kendini bu olmak zorunda diye hissetme
Eşimin benim okuluma atanması sonucu tanıştım. Başta hatta üç dort ay boyunca etkilenme aşk falan olmadı. Hatta bir ara acaba bizden olur mu diye bile düşündüm çünkü aynı okulda olmamıza rağmen ne okulda ne de dışarıda konuşmuyorduk dahi. Velhasıl kelam sonra meğer eşim benim kararsız olduğumu düşünmüş ben ise onun kararsız olduğunu düşündüm. Üç ayın sonunda bir yerde oturmaya karar verdik. Sonra yavaş yavaş birbirimizi daha yakından tanıdık. Zaman ile muhteşem aşk değil ama sevgi ve bağlılık oluştu. 11 ay sonra nişan resmi nikah bir ay sonra da düğün. Bunu kendi hayatımdan örnek olsun diye anlattım. Uzattığım için özür dilerim.Merhaba arkadaşlar. Liseden bir arkadaşım ısrarla benle görüşmek istedi. Ben onu pek hatırlamıyorum ama o hatırlıyormuş. Ben öğretmen o polis. Kahve içelim demişti. Daha önce de mesajlaştık. Gayet efendi, düşünce yapımız aynı nerdeyse. fotoğrafta pek beğenmemiştim ama belki yüz yüze bir şeyler olur diye düşündüm. Yüz yüze geldik hiç bir şey hissedemedim.
Artık kendimden şüphe eder oldum. Saçma sapan tiplerden etkilenip böyle efendi insanlardan etkilenmiyorum diye. Ama yine de görüşmeyi devam ettireyim dedim.Görüştükce zaman geçirdikçe düşüncelerim değişir mi sizce? Ya da böyle deneyimi olan oldu mu? İlk görüşmede etkilenme olmadıysa artık olmaz mı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Evet önceki ilişkimde sanırım aşık olmuştum. Benim bu duygularım çok kullanıldı. Değer görmedim. Ama suan değer görmek ilgi görmek istiyorum. Bence bu duyguları yaşamadığım için bana bu şekilde yaklasılırsa duygularım oluşur. Ama zaten onda da bu çaba yoksa asla ısınacağımı sanmıyorumEşimin benim okuluma atanması sonucu tanıştım. Başta hatta üç dort ay boyunca etkilenme aşk falan olmadı. Hatta bir ara acaba bizden olur mu diye bile düşündüm çünkü aynı okulda olmamıza rağmen ne okulda ne de dışarıda konuşmuyorduk dahi. Velhasıl kelam sonra meğer eşim benim kararsız olduğumu düşünmüş ben ise onun kararsız olduğunu düşündüm. Üç ayın sonunda bir yerde oturmaya karar verdik. Sonra yavaş yavaş birbirimizi daha yakından tanıdık. Zaman ile muhteşem aşk değil ama sevgi ve bağlılık oluştu. 11 ay sonra nişan resmi nikah bir ay sonra da düğün. Bunu kendi hayatımdan örnek olsun diye anlattım. Uzattığım için özür dilerim.
Eğer konuştuğunuz kişinin vasıfları, kişilik özellikleri, karakteri vs. sizin için uygun ise büyük ihtimalle aranızda bir bağ oluşacaktır. Zaten olmasi gereken de budur. İlk gördüğünüzde aşık olmamalısınız ki karşınızdaki insanı net bir şekilde tanıyabilesiniz. Zamanla tanımanız Zamanla aranızda bağ oluşması sağlıklı karar vermeniz açısından önemli. :)
Onda da sizde de bu duygular zamanla olacak. karşısındaki insan olduğu için ve de ciddi bir ilişki içinde olduğu için değer vermeli tabi ki. Sizinle tanışmak isteyip de aramayan sormayan kişiden olmaz tabi ki. Dengeli bir ilişki olmalı. İki tarafın da birbirine yaklaşımı eşit olmalı.Evet önceki ilişkimde sanırım aşık olmuştum. Benim bu duygularım çok kullanıldı. Değer görmedim. Ama suan değer görmek ilgi görmek istiyorum. Bence bu duyguları yaşamadığım için bana bu şekilde yaklasılırsa duygularım oluşur. Ama zaten onda da bu çaba yoksa asla ısınacağımı sanmıyorum
Akrep kadını boğa erkeği çok uyumludur bu arada.Ama kendi adıma böyle görüşmelerim oldu ilk anda hissim yoksa sonra hiç oluşmadı.bende akrep burcuyumBen de akrep. Bende olur mu acaba bilemedim. O da boğa
Bakalım benim nasıl olacak. Bir kaç kez daha görüşeceğim bakalımAkrep kadını boğa erkeği çok uyumludur bu arada.Ama kendi adıma böyle görüşmelerim oldu ilk anda hissim yoksa sonra hiç oluşmadı.bende akrep burcuyum
Merhabalar. Ben eşimi hiç sevmez ''ayy Allah bununla evlenene yardım" etsin derdim. Yüzüne de demişligim var. Kibirli, buzdolabı, dağları ben yarattım tavrı. boyuna posuna öz güveni ,her şeyi ben bilirim havalarında .ben de sempatik, sıcak kanlı, cıvıl cıvıl Ağustos böceği gibi ışık saçan. Eşim de karanlıklar prensi tarzı arkadaş ortamında ben ondan Uzak durur hatta kaçardım enerjimi emerdi halleriyle. Ama öyle güzel kendini bana sevdirdi ki dışarıya karşı hâlâ o hallerinde ama bana bambaşka kendi uğraşmasa koşmasa ben hayatta onunla başbaşa kahve bile içmeyecek kadar uzağım . Saolunsun gözüne kestirmiş alttan alttan uğraştı ettti evlendik ve herkes şaşkın siz nasıl ya ayrı dünyalar fln oldu. Bende hâlâ şaşkınım ama o buzdolabının benimle sıcacık olması hoşuma gidiyor.Merhaba arkadaşlar. Liseden bir arkadaşım ısrarla benle görüşmek istedi. Ben onu pek hatırlamıyorum ama o hatırlıyormuş. Ben öğretmen o polis. Kahve içelim demişti. Daha önce de mesajlaştık. Gayet efendi, düşünce yapımız aynı nerdeyse. fotoğrafta pek beğenmemiştim ama belki yüz yüze bir şeyler olur diye düşündüm. Yüz yüze geldik hiç bir şey hissedemedim.
Artık kendimden şüphe eder oldum. Saçma sapan tiplerden etkilenip böyle efendi insanlardan etkilenmiyorum diye. Ama yine de görüşmeyi devam ettireyim dedim.Görüştükce zaman geçirdikçe düşüncelerim değişir mi sizce? Ya da böyle deneyimi olan oldu mu? İlk görüşmede etkilenme olmadıysa artık olmaz mı ? Düşüncelerinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?