burası ilçe ne yazık ki bir üniversite hastanesi yok. ebenin elinde yitip gitti bebeğim sanırım. eşim askerde bir de o problem var. sorunlar 1 değil ki... ama hala bebeğimin pisi pisine gittiğini düşünüyorum. bir de o olaydan sonra kadın nolcak gençsin yapıverirsin başkasını demesi var ya gerçekten canın hiç bir değeri yok... çok teşekkür ederim desteğin için...
bilmiyorum ki canim.bildikleri birsey var demek ki.ben biraz netten arastirdim.ilk 3 ay yapiliyormus zarari yokmus.ama yanlis bilindiginden düsüge sebep olacagi zannedildiginden cogu anne adayi kabul etmiyormus ama böyle birsey yokmus aslinda.daha cok faydasi varmis.olusabilecek tehlikeleri daha önceden belirtebiliyormus.erken hamilelik,dis gebelik vs.......ama arastirmaya devam edicem.burada böyle birsey söylersen dr.a düsüge sebep olurmu diye yüzde yüz verecegi cevap sacma diyecek.onlar böyle seyleri kabul etmiyorlar.ki burada daha cok önem veriyorlar insan sagligina.ama benim icimde bir süphe olustu ya simdi tamam artik.haftaya dr.a gidiyorum,o zaman bu konuyuda konusacagim.öpt.canim.......kanaryacım nasıl olur yani hep alttan muayene tamam çok acil durum olur benm kanamam başladığında doktor mecburen alttan baktı ama açılma varmı rahimde die ordaki doktorların farklı dicem ama deişken bişiy dilki bebeği tehlikeye atıolar zaten ilk üç ay tutunması zor oluyo bazı gebelikler ki artık geneli öle oldu hep düşük riski taşıo onu yapmaları garip ben doktoruma herşeyi soruorum böle bişiy olmaması lasım canım ya(bi dahaki sefere sakın tatlım yapmalarına izin verme...çok acil kanamalarda anlarımda ondada dikkatli olmaları gerekio normal bi kontrolde çok saçma gelio insana öle deilmi...
merisucum öncelikle gecmis olsun.arstirmama göre,vajinal kontroller 3 ay icerisinde yapilabilirmis bir zarari yokmus.ama dr.kontrolü altinda seninkisini ebe yapmis hemde gazbezini sokarak.buna niye izin verdin canim ya.nasip degilmis demek ki.birsekilde olacagi varmis.bundan sonrasi hayirli olsun.3 ay önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Hala aklımda ve içim içimi yiyor.. O gece kendi doktorum şehir dışında olduğu için hafif pembe leke sonucunda devlet hastanesine gittim. Hemen ebe beni doğumhaneye aldı ve demir bişi rahmime taktı ve de sargı bezini içime sokarak kanı kontrol etti. Ben ne yapıyorsunuz dememe kalmadan gebeliğin bitmiş dedi. Sonra gitti doktoru aradı konuşmalarından sadece ama doktor bey çekiyorum çekiyorum gelmiyor dediğini duydum. Yarım saat sonra doktor suratı bir karış geldi ve de 6 haftalık bebeğimi içimden çıkardı. Malesef içimde parça bıraktığı için 2. kez kürtaj olmak zorunda kaldım bir sonraki hafta. Tecrübeli arkadaşlara soruyorum hemen lekelenme var diye vajinal muayene yapılabilir mi? Ebenin bunu yapmaya yetkisi var mı? Kendimi yedim bitirdim aylardır, çok kötü hissediyorum. Sanki bunu başaramicam, sanki hamile kalsam da bebeğimi kaybedicem gibi geliyor...senağlama
toroscum öncelikle Allah bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.o düsürdügün parca kan pihtisidir.Allahtan bebegine birsey olmamis....benimde 7.haftada kanamam oldu.hatta bi parça bile düşürdüm.doktorumu aradım.böyle şeylerin olabileceğini hamileliğimin devam ettiğini söyledi.gerçektende ertesi gün ultrasonda bebişimizi gördük.
insan çok korkuyor ama her kanama lekelenme düşük tehdidi değildir.lütfen dikkatli olun
ben geldim canim sen nerdesin asil.pazar günü bir aksilik cikmazsa buradayim.aksam,5,6,7 gibi.sende burada olursan bu sefer kesin görüsürüz........kanaryacım nerdesin yawww(
arkadslar dün düştü bebeğimsenağlama
ben geldim canim sen nerdesin asil.pazar günü bir aksilik cikmazsa buradayim.aksam,5,6,7 gibi.sende burada olursan bu sefer kesin görüsürüz........
bilmiyorum ki canim.bildikleri birsey var demek ki.ben biraz netten arastirdim.ilk 3 ay yapiliyormus zarari yokmus.ama yanlis bilindiginden düsüge sebep olacagi zannedildiginden cogu anne adayi kabul etmiyormus ama böyle birsey yokmus aslinda.daha cok faydasi varmis.olusabilecek tehlikeleri daha önceden belirtebiliyormus.erken hamilelik,dis gebelik vs.......ama arastirmaya devam edicem.burada böyle birsey söylersen dr.a düsüge sebep olurmu diye yüzde yüz verecegi cevap sacma diyecek.onlar böyle seyleri kabul etmiyorlar.ki burada daha cok önem veriyorlar insan sagligina.ama benim icimde bir süphe olustu ya simdi tamam artik.haftaya dr.a gidiyorum,o zaman bu konuyuda konusacagim.öpt.canim.......
allah sabır versin canım bol bol ağla sıkıntını at içinden bu sana ii gelicek ben annem var die kndimi çok sıkmıştım şimdi halen hıçkırarak ağlıorumsenağlama
arkadslar dün düştü bebeğimsenağlama
3 ay önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Hala aklımda ve içim içimi yiyor.. O gece kendi doktorum şehir dışında olduğu için hafif pembe leke sonucunda devlet hastanesine gittim. Hemen ebe beni doğumhaneye aldı ve demir bişi rahmime taktı ve de sargı bezini içime sokarak kanı kontrol etti. Ben ne yapıyorsunuz dememe kalmadan gebeliğin bitmiş dedi. Sonra gitti doktoru aradı konuşmalarından sadece ama doktor bey çekiyorum çekiyorum gelmiyor dediğini duydum. Yarım saat sonra doktor suratı bir karış geldi ve de 6 haftalık bebeğimi içimden çıkardı. Malesef içimde parça bıraktığı için 2. kez kürtaj olmak zorunda kaldım bir sonraki hafta. Tecrübeli arkadaşlara soruyorum hemen lekelenme var diye vajinal muayene yapılabilir mi? Ebenin bunu yapmaya yetkisi var mı? Kendimi yedim bitirdim aylardır, çok kötü hissediyorum. Sanki bunu başaramicam, sanki hamile kalsam da bebeğimi kaybedicem gibi geliyor...senağlama
canım ntten bende çok araştırıorum bunları snn okuduklarını bende okudum ama doktorlar nette yazan herşeye inanmayın diolar ilk haftalarda zorda kalmadıkca alttan muayene i deildiolar bilmiorum insanın kafası karışıor işte en iisi güvenicek bi doktor bulmak kndini teslim etmek buda biras zor ama allah yardım etsin bize canım....doktora neden gidiosun genel kontrol içinmi tatlım..:1hug:
saol sedacıgım zaten bebegım dusmeden 3 gum once bellıydı dusecegı bol bol agladım Allahtan kısa surede kurtuldum bu psıkolojıden,benımkı kımyasal gebelıkmıs ve tekrar hamıle kalmam ıçın cok beklememe gerek yokmus sizin bı bılgınız varmı bu konuda
Allah'ıma havale ettim bu olayı... çok teşekkür ederimarkadaşım geçmiş olsun kendini bilmez densizler yüzünden bebişlerimizi kaybediyoruz bakalım günahını nasıl ödeyecekler.. çok büyük geçmiş olsun
canim gecmisolsun.cok üzüldüm angelcim.suanda kötü durumda oldugunu cok iyi biliyorum.ama gececek canim bu günler.kendini fazla yipratma,bak bizlerde sabirla bekliyoruz.olacakla.ölecege care yok.nasip böyleymis.sadece hepimizin biraz zamana vede sabira ihtiyaci var.o sabri da Allah veriyor zaten.cani gönülden diliyorum ki,hepimiz tez günde tekrar hamile kalip meleklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insaallah.........arkadslar dün düştü bebeğimsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?