ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

canım çok acı şeyler malesefki untulmuor (bende şimdi yeniden bebek istiorum bebeğimi kaybedili dört ay oldu ama stres ve üzüntüden prolaktinim fırlamış onunla uraşıorum siz siz olun sakın sıkıntı stres içine girmeyin allah hayırlısını varsin hepimize inşş:ecrin_bebek:

bu arada canım eşin askerdeymiş llah kavuştursun ne kadar kaldı gelmesine keşke yanında olsada sana destek olsa dimi böle zamanlarda eş çok önmli çünkü bn ozamanlr hep yanımda istemiştm yapışık ikizler gibi dolanıoduk evde bile onda bi teselli buluodum işteutangac:

2.5 ayı falan var yarıladık askerliği... korkuyorum tekrar hamile kalmaya ama ya kaybedersem diye... oooff of..

bilmiyorum ki canim.bildikleri birsey var demek ki.ben biraz netten arastirdim.ilk 3 ay yapiliyormus zarari yokmus.ama yanlis bilindiginden düsüge sebep olacagi zannedildiginden cogu anne adayi kabul etmiyormus ama böyle birsey yokmus aslinda.daha cok faydasi varmis.olusabilecek tehlikeleri daha önceden belirtebiliyormus.erken hamilelik,dis gebelik vs.......ama arastirmaya devam edicem.burada böyle birsey söylersen dr.a düsüge sebep olurmu diye yüzde yüz verecegi cevap sacma diyecek.onlar böyle seyleri kabul etmiyorlar.ki burada daha cok önem veriyorlar insan sagligina.ama benim icimde bir süphe olustu ya simdi tamam artik.haftaya dr.a gidiyorum,o zaman bu konuyuda konusacagim.öpt.canim.......

merisucum öncelikle gecmis olsun.arstirmama göre,vajinal kontroller 3 ay icerisinde yapilabilirmis bir zarari yokmus.ama dr.kontrolü altinda seninkisini ebe yapmis hemde gazbezini sokarak.buna niye izin verdin canim ya.nasip degilmis demek ki.birsekilde olacagi varmis.bundan sonrasi hayirli olsun.

toroscum öncelikle Allah bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.o düsürdügün parca kan pihtisidir.Allahtan bebegine birsey olmamis....

ben geldim canim sen nerdesin asil.pazar günü bir aksilik cikmazsa buradayim.aksam,5,6,7 gibi.sende burada olursan bu sefer kesin görüsürüz........

ölemiii bnde biyere gitmesek burdayım ozaman öptümm canımm seni grşş:))

canım ntten bende çok araştırıorum bunları snn okuduklarını bende okudum ama doktorlar nette yazan herşeye inanmayın diolar ilk haftalarda zorda kalmadıkca alttan muayene i deildiolar bilmiorum insanın kafası karışıor işte en iisi güvenicek bi doktor bulmak kndini teslim etmek buda biras zor ama allah yardım etsin bize canım....doktora neden gidiosun genel kontrol içinmi tatlım..:1hug:

allah sabır versin canım bol bol ağla sıkıntını at içinden bu sana ii gelicek ben annem var die kndimi çok sıkmıştım şimdi halen hıçkırarak ağlıorumsenağlama

saol sedacıgım zaten bebegım dusmeden 3 gum once bellıydı dusecegı bol bol agladım Allahtan kısa surede kurtuldum bu psıkolojıden,benımkı kımyasal gebelıkmıs ve tekrar hamıle kalmam ıçın cok beklememe gerek yokmus sizin bı bılgınız varmı bu konuda

arkadaşım geçmiş olsun kendini bilmez densizler yüzünden bebişlerimizi kaybediyoruz bakalım günahını nasıl ödeyecekler.. çok büyük geçmiş olsun

arkadaşlar ben boyumun ölçüsünü aldım bir daha alttan muayene olmam.

kimyasal gebelikle ilgili bi fikrim bilgim yok canım neten bi bak istersen herşeyi bulabiliosun kimi doru kimi yanlış bilgi ama

kızlar adet düzensizliği için dr tahlil verdi sonuçlarımı anlayanlayanlar bana açıklayabilirmi?
fsh 10.4 Lh8.27 prolaktin 21.5 tsh 2.36 serbest t3 3 serbest t4 1.62

arkadaşım geçmiş olsun kendini bilmez densizler yüzünden bebişlerimizi kaybediyoruz bakalım günahını nasıl ödeyecekler.. çok büyük geçmiş olsun
Allah'ıma havale ettim bu olayı... çok teşekkür ederim

arkadslar dün düştü bebeğimsenağlama
canim gecmisolsun.cok üzüldüm angelcim.suanda kötü durumda oldugunu cok iyi biliyorum.ama gececek canim bu günler.kendini fazla yipratma,bak bizlerde sabirla bekliyoruz.olacakla.ölecege care yok.nasip böyleymis.sadece hepimizin biraz zamana vede sabira ihtiyaci var.o sabri da Allah veriyor zaten.cani gönülden diliyorum ki,hepimiz tez günde tekrar hamile kalip meleklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insaallah.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…