tamam canim.insaallah denk geliriz.bende öpt.görüsürüz tatliskom.....ölemiii bnde biyere gitmesek burdayım ozaman öptümm canımm seni grşş:))
biliyorum canim nete bende pek güvenmiyorum.sedacim ilk haftalarda baktirmadim ben.hamileligimi ögrendigimde 6 haftalikti zaten.amaaan be zaten sinir oluyorum o tür kontrole baktirmiyorumdelikafadulden o kaaaaa....haklisin canim.bende arastiracagim iyi dr.lari.amin cümlemize.düsükten sonra hic kontrole gitmedim.regl olsun öyle gelsin demisti.hem genel kontrol.hemde ne zaman hamile kalabilirim vs.konular konusalacak.birde hastahanede ki raporlar dr.gitti.ona göre düsüge sebep olan neymis.onlari söyleyecek herhalde.cünkü hastahanedeki dr.lar öyle söylemisti.bu raporlar dr.unuza gidip o,sizinle konusacak.denildi.dua et canim ya,birsey cikmasin.....canım ntten bende çok araştırıorum bunları snn okuduklarını bende okudum ama doktorlar nette yazan herşeye inanmayın diolar ilk haftalarda zorda kalmadıkca alttan muayene i deildiolar bilmiorum insanın kafası karışıor işte en iisi güvenicek bi doktor bulmak kndini teslim etmek buda biras zor ama allah yardım etsin bize canım....doktora neden gidiosun genel kontrol içinmi tatlım..:1hug:
tamam canim.insaallah denk geliriz.bende öpt.görüsürüz tatliskom.....
biliyorum canim nete bende pek güvenmiyorum.sedacim ilk haftalarda baktirmadim ben.hamileligimi ögrendigimde 6 haftalikti zaten.amaaan be zaten sinir oluyorum o tür kontrole baktirmiyorumdelikafadulden o kaaaaa....haklisin canim.bende arastiracagim iyi dr.lari.amin cümlemize.düsükten sonra hic kontrole gitmedim.regl olsun öyle gelsin demisti.hem genel kontrol.hemde ne zaman hamile kalabilirim vs.konular konusalacak.birde hastahanede ki raporlar dr.gitti.ona göre düsüge sebep olan neymis.onlari söyleyecek herhalde.cünkü hastahanedeki dr.lar öyle söylemisti.bu raporlar dr.unuza gidip o,sizinle konusacak.denildi.dua et canim ya,birsey cikmasin.....
insaallah,bakalim sedacim.sagol canim benim.Allah hepimizin yardimcisi olsun.canım benim hadi hayırlısı inşş alllahımm bişiy çıkmasda yeğenim gelirr:ecrin_bebek:dualarım sennle ttlım merak etmee..
insaallah canim.su zor günler artik geride kalsa.hersey yoluna bir girse.hepimiz bir atlatsak demi..........içini ferah tut canım inşallah herşey güzel olacak
sagol canim.hepimizin kandili mübarek,günümüz kutlu olsunkandiliniz mübarek dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
sagol canim sanada gecmis olsun.Allah tekrar o aci günleri yasatmasin.malesef hic bir belirti yasamiyorsun.benim hamileligimde de hersey yolundaydi.ama hersey birden bire oldu iste.aynen zaman en iyi ilac.zamanla insan kendini biraz daha iyi hissediyor.acilarimiz unutulurmu,hayir ama bir nevi eskisine göre,kendini biraz daha iyi hissediyorsun.amin pinardurucum.Allah hepimize tekrar o duyguyu tatdirsin...........öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de iki hafta önce 8.5 aylık bebeğimi kaybettim, kürtaj oldum. Kalbi durmuş oysa ki ben hiç bir belirti hissetmemiştim. Doktora kontrole gidince farkettik. Bunu söyleyebildiğime hala inanamıyorum ama sanırım zaman en iyi ilaç, bu zor günler unutulmasa da acısı hafifleeyecek. Elinden geldiği kadar metin olmaya çalış. Benim de ilk bebeğimdi ma umarım Allah isyeten tüm kadınlara annelik duygusunu tattırır
saol sedacıgım zaten bebegım dusmeden 3 gum once bellıydı dusecegı bol bol agladım Allahtan kısa surede kurtuldum bu psıkolojıden,benımkı kımyasal gebelıkmıs ve tekrar hamıle kalmam ıçın cok beklememe gerek yokmus sizin bı bılgınız varmı bu konuda
canim burdayim.ay nihayet bulusabidik.sen napiyorsunben geldiimmm:)kanaryacım ordamısın napıosunn...
angelcim,sana önceden yazmistim görmedin herhalde.nasilsin canimcanim gecmisolsun.cok üzüldüm angelcim.suanda kötü durumda oldugunu cok iyi biliyorum.ama gececek canim bu günler.kendini fazla yipratma,bak bizlerde sabirla bekliyoruz.olacakla.ölecege care yok.nasip böyleymis.sadece hepimizin biraz zamana vede sabira ihtiyaci var.o sabri da Allah veriyor zaten.cani gönülden diliyorum ki,hepimiz tez günde tekrar hamile kalip meleklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insaallah.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?