canım benmde ilk üç ay iki gün geriye attı ama şimdi senn gibi düzene girdi demeki yumaurtlama sorunumuz yok bari buna sevinelim öle deilmi:))hngi semtte oturdunu bilmiorum ama ii bi doktor bulmak istediğini sölemişin tavsiye üzerine bnde ona gidicem çok bilgili ve alakalı bi doktormuş avrasya hospital zeytinburnundaki doktorun adı tamer bey sitesine gir bak canım neten telini al araistersen rendevu veriolar hemen...kndimizi kime emanet eicemizi şaşırdık benm doktorum malatyada olduğu için sürekli denk gelemiorus burda ulaşımı zor oluyo yurtdışında zaten çoğu gnler o nedenle bnde tamer beye gidicem en azından bi görelim zaten konuşmasından anlıosun nasıl bi doktor oldunu sana tavsiyem özel muayenesi olan ve kadın olan jinekologlardan uzak dur ben artık asla ve asla gitmem hepsi para göz...klava:
bak simdi ya kafam iyice karisti.neyse ben bunu burada bir arastirayim.arkadaslarimada sorayim.burada direk hep alttan bakiyorlar.düsün operasyondan yeni cikmisim.hastahanede de türk dr.u var tesadüf.almis eline aleti.alttan bakacak.yabanci olan dr.hemen müdahale etti.ne yapiyorsun.hasta ameliyattan daha yeni cikti diye.bazen bu dr.lari anlamiyorum.iste böyle canim..............
canim bende seni özledim.cevap vermeseydin eger sana özelden ulasacaktim.herhalde görmüyor diye.ben iyiyim canim.ayni degisen birsey yok arada yine calisma var.henüz regl gelmedi.inatlasiyor sanki.40 günü buluyormus gelmesi,gelmezse hemen dr.a gidicem.sende,dr isini aksatma canim.biran eveli hemen gir makinaya bence.kafanda soru isareti kalmaktansa,onun stresini hergün hergün yasamaktansa gir kurtul.ona göre planinizi yaparsiniz.msedacim ben genelde geceleri giriyorum o,yüzden pek görüsemiyoruz.birde kafam seye takildi.esraie ile konustuk da,alttan muayene hakkinda,ona zarari olmus.alttan muayenede bebek kesesi yirtilmis.benim iki kontrolümdede dr.alttan muayene etti.bunu zarari olabilir mi canim,sende nasil kontrol etmisti dr..öpt canim..........
insaallah ilaclarin faydasi olur diyecegimde dr.neden biraktiriyor ki.tabi dr.daha iyi bilir.dur bakalim persembede git dr a.ne diyecek.belki hersey normale döner.bu isler hic belli olmaz canim.inan duam seninle.rüyan hayirlara ciksin insaallah.evet rüyalar tersine cikar.bende düsük yapmadan 1 gün önce,bir kiz cocugunu elinden tutmusum ama cocuk okadar güzel ki,birlikte kipkirmizi seker aliyorduk,birden onu kaybetdim.sonra deli gibi aramaya basladim.buldum ama rüyamda gercege döndü.senin kafanda suanda hep düsük problemi oldugu icin belkide etkilendinde o rüyayi gördün.kafana fazla takma böyle seyleri.................
canım ben zeytinburnunda oturuyorum ve tamer beyi biliyorum benim evimede hastane çok yakın. avrasya ilk açıldığında tamer bey çok iyi idi. fakat emin ol şimdi oda çok paragöz oldu. gittiğin zaman seni başka hastaneye yönlendiriyor falan. iyi olduğunu biliyorum ama gitmek istemiyorum. medical park fatihe gittim geçen ay ordaki doktor hormon testi istedi bugün onu yaptırdım. yarın sonucu alıcam.orada ayşegül hanım var çok met ettiler bende oraya başladım ssk ya indirimli 50 tl alıyorlar.
angel üzüldüm canım senn adına ama nie hemen karamsarlığa kapıldınki demekki bu kadarmış allah böle olmasını stemiş ya sağlıksız olsaydı bu seni dahada üzmesmiydi ömür boyu kahrolmazmıydın iki ay dnlen bakalım sonra tekrar git doktoruna bebeğini küçük kaybetiğin için sanırım üç ay dnlenme süresi verir doktorun sana sonra gelsin bebiş:)))üzme kndini canım çok çok geçmiş olsun
aklımı karıştırdın şimdi bilmiorum ona giden arkadaşlarım var iki kişi ikiside çok ii diolar bi bakim ben yinede görmek istiorum....
sagolasin canim.amin Rabbim hepimze tez günde nasip eder insaallah........basın sağolsun güzelim allah en yakın zamanda sağlıklı evlat verir inş.
evet canim bir olmuyor.benim de 6 haftalikken o sekilde kontrol etti.gerci dr lar bilir nasil ne yapacagini ama yinede böyle endise ediyoruz........canım doktorlar bir olmuyor benim düşüğümden sonra eltim hamile kaldı başka doktora gitti ona hiç alttan bakmadılar hatta şuan 7 aylık hamile ve hala hep utrasonla muayene oluyor
tamam canim.aramizda 1 saat var.gündüzleride benim isim oluyor yada bazi günler calisiyorum biliyorsun.insaallah bende gündüz bir vaktini bulur seni eninde sonunda burada yakalarim.off ya m seda valla.allak bullak oldum.o sekilde kontrol edince bende bayagi bir endiselendim.2 kontroldede ayni seyi yapti.üstüne üstlük.uzun demir gibi birseyle akinti kontrolüde yapti.ultrosonlada bakti.bende sormustum.hep kontroller bu sekildemi olacak diye.demir cubukla olan degilde alttan kontrol hep olacak dedi..zaten hic sevmiyorum o tür kontrolü.aynen dedigin gibi haldur huldur.söyleyecegim bakalim.ikincisinde bu sekilde kontrol etmeyin diye.yada dr.u degistirecegim.bu arada reglim bugün geldi.simdi kosturmaca basliyor.dr.kontrolleri,calismalar,beklemele,yumurta hesaplamasi.cok isim var cooooook.-tatlicadiarzu-:))canım benm ben yazılarını okuorum takip ediorum ama misafirim vardı die yazmadım sana..geceleri bnde arada bir giriorum inş denk geliris ama saatlermiz tutmuo sanırım yurtdışı olduğu için(evet canım allttan muayene çok sakıncalı heleki ilk haftalarda bebeği kaybedebiliosun kndini bilmes doktorlar böle haldır huldur davranıolar insana bi daha onlar istesede sen izin canım ya ultrasonla baksınlar zaten bebek kndini gösterio
canim ya.üzülme ne olur.senin elinde olan birsey degil.hayirlisi olsun.Rabbim bunun sana, hayir getirmeyecegini belkide böyle bir ser ile önlüyor.o nasil bir düsünce.neden hamile kalamiyormussun.Allahin izniyle hepimiz meleklerimize bir gün er yada gec kavusacagiz.sakin karamsarliga düsme..düsükten sonra regl biraz uzuyor ya, gelmesi hemen hemen 35 ile 40 gün de sürebiliyor.onu gözönünde bulundurarak 2 ay vermistir.bak hepimiz o dönemden geciyoruz.evet kolay degil yasadiklarimiz.günlerce,saatlerce yorgani kafama cekip bagirarak cok agladigimi bilirim.ruh gibiydim.Rabbim okadar büyük ki sabrini ve icine tekrar o ümidi veriyor.o ümidini hic yitirme canim.Allah yardimcin olsun.....kanaryacıgım bugun ıyıce dusmus degerım.66.8.melegım yavas yavas kopuyo benden,nasıl toparlanacagım dr düşükten 2 ay sonra gel dedı ya bıdaha hamıle kalmazsamsenağlama
sagolasin canim.amin Rabbim hepimze tez günde nasip eder insaallah........
evet canim bir olmuyor.benim de 6 haftalikken o sekilde kontrol etti.gerci dr lar bilir nasil ne yapacagini ama yinede böyle endise ediyoruz........
tamam canim.aramizda 1 saat var.gündüzleride benim isim oluyor yada bazi günler calisiyorum biliyorsun.insaallah bende gündüz bir vaktini bulur seni eninde sonunda burada yakalarim.off ya m seda valla.allak bullak oldum.o sekilde kontrol edince bende bayagi bir endiselendim.2 kontroldede ayni seyi yapti.üstüne üstlük.uzun demir gibi birseyle akinti kontrolüde yapti.ultrosonlada bakti.bende sormustum.hep kontroller bu sekildemi olacak diye.demir cubukla olan degilde alttan kontrol hep olacak dedi..zaten hic sevmiyorum o tür kontrolü.aynen dedigin gibi haldur huldur.söyleyecegim bakalim.ikincisinde bu sekilde kontrol etmeyin diye.yada dr.u degistirecegim.bu arada reglim bugün geldi.simdi kosturmaca basliyor.dr.kontrolleri,calismalar,beklemele,yumurta hesaplamasi.cok isim var cooooook.-tatlicadiarzu-
canim ya.üzülme ne olur.senin elinde olan birsey degil.hayirlisi olsun.Rabbim bunun sana, hayir getirmeyecegini belkide böyle bir ser ile önlüyor.o nasil bir düsünce.neden hamile kalamiyormussun.Allahin izniyle hepimiz meleklerimize bir gün er yada gec kavusacagiz.sakin karamsarliga düsme..düsükten sonra regl biraz uzuyor ya, gelmesi hemen hemen 35 ile 40 gün de sürebiliyor.onu gözönünde bulundurarak 2 ay vermistir.bak hepimiz o dönemden geciyoruz.evet kolay degil yasadiklarimiz.günlerce,saatlerce yorgani kafama cekip bagirarak cok agladigimi bilirim.ruh gibiydim.Rabbim okadar büyük ki sabrini ve icine tekrar o ümidi veriyor.o ümidini hic yitirme canim.Allah yardimcin olsun.....
günaydin angelcim benim düsük 29 ocakti.35 gün oldu.benimde ilk bastan kahverengi leke gelmisti.aksamina hafif kanama basladi.hemen dr.gittik.kontrolde bebek yoktu.sanirim düsmeye baslamisti.sen de dr git hemen bence.düsük te olursa orada beklersin insaallah olmaz demekten baska birsey diyemiyorum suanda.canim onu dr.una sor istersen o söyler.simdi benim sana demem yanlis olur.herkesin bünyesi farkli cünkü.tamam mi canim.lütfen canini fazla sıkma.biliyorum elinde degil vede insanin morali ister istemez cok bozuk oluyor.biraz zaman.inanki ondan sonra kendini daha iyi hissedeceksin canim..........saol kanaryacıgım hala dusmedı ama kahverengı lekeler gelmeye basladı senın nekadar oldu düşük yapalı,bıde duşukten sonra ilişkıye nekadar zaman ara verıyım
saol kanaryacıgım hala dusmedı ama kahverengı lekeler gelmeye basladı senın nekadar oldu düşük yapalı,bıde duşukten sonra ilişkıye nekadar zaman ara verıyım
3 ay önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Hala aklımda ve içim içimi yiyor.. O gece kendi doktorum şehir dışında olduğu için hafif pembe leke sonucunda devlet hastanesine gittim. Hemen ebe beni doğumhaneye aldı ve demir bişi rahmime taktı ve de sargı bezini içime sokarak kanı kontrol etti. Ben ne yapıyorsunuz dememe kalmadan gebeliğin bitmiş dedi. Sonra gitti doktoru aradı konuşmalarından sadece ama doktor bey çekiyorum çekiyorum gelmiyor dediğini duydum. Yarım saat sonra doktor suratı bir karış geldi ve de 6 haftalık bebeğimi içimden çıkardı. Malesef içimde parça bıraktığı için 2. kez kürtaj olmak zorunda kaldım bir sonraki hafta. Tecrübeli arkadaşlara soruyorum hemen lekelenme var diye vajinal muayene yapılabilir mi? Ebenin bunu yapmaya yetkisi var mı? Kendimi yedim bitirdim aylardır, çok kötü hissediyorum. Sanki bunu başaramicam, sanki hamile kalsam da bebeğimi kaybedicem gibi geliyor...senağlama
canım benim böle gözgöre göre insanın bebeğinin gitmesi ne kadar üzücü kimisi devlet hastanleri daha ii dio kimisi özel hastaneler aslında alakası yok bişiyin olacaği varsa oluyo işte ama deli olmamak içten deil bu kndini bilmes ebenin lekelenme var die böle bişiy yapması hiçç normal deil ayrıca onun yetkisi oldunuda sanmırum bnde düşük yaptığımda devlet hastanesine gitim profların doğrultusunda jinekologlar çalışıolar onların sölediklerirn dışına çıkamaslar...canım sende artık unutmaya çalış o kötü günü napalım kısmet deilmiş allah büyük günahı onların başına inşş bir daha böle kötü olaylar yaşamasın llah yardımcın olsun psikolojini bozma tatlm bak üç ay geçmiş bi sağlık sorunun yoksa bnce yeniden hamile kalmayı denemelisin bu acıyı ancak yeni bi bebiş unutturur..sevgilerr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?