ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

canım ben zeytinburnunda oturuyorum ve tamer beyi biliyorum benim evimede hastane çok yakın. avrasya ilk açıldığında tamer bey çok iyi idi. fakat emin ol şimdi oda çok paragöz oldu. gittiğin zaman seni başka hastaneye yönlendiriyor falan. iyi olduğunu biliyorum ama gitmek istemiyorum. medical park fatihe gittim geçen ay ordaki doktor hormon testi istedi bugün onu yaptırdım. yarın sonucu alıcam.orada ayşegül hanım var çok met ettiler bende oraya başladım ssk ya indirimli 50 tl alıyorlar.

canım doktorlar bir olmuyor benim düşüğümden sonra eltim hamile kaldı başka doktora gitti ona hiç alttan bakmadılar hatta şuan 7 aylık hamile ve hala hep utrasonla muayene oluyor

:))canım benm ben yazılarını okuorum takip ediorum ama misafirim vardı die yazmadım sana..geceleri bnde arada bir giriorum inş denk geliris ama saatlermiz tutmuo sanırım yurtdışı olduğu için(evet canım allttan muayene çok sakıncalı heleki ilk haftalarda bebeği kaybedebiliosun kndini bilmes doktorlar böle haldır huldur davranıolar insana bi daha onlar istesede sen izin canım ya ultrasonla baksınlar zaten bebek kndini gösterio

kanaryacıgım bugun ıyıce dusmus degerım.66.8.melegım yavas yavas kopuyo benden,nasıl toparlanacagım dr düşükten 2 ay sonra gel dedı ya bıdaha hamıle kalmazsamsenağlama

aklımı karıştırdın şimdi bilmiorum ona giden arkadaşlarım var iki kişi ikiside çok ii diolar bi bakim ben yinede görmek istiorum....

angel üzüldüm canım senn adına ama nie hemen karamsarlığa kapıldınki demekki bu kadarmış allah böle olmasını stemiş ya sağlıksız olsaydı bu seni dahada üzmesmiydi ömür boyu kahrolmazmıydın iki ay dnlen bakalım sonra tekrar git doktoruna bebeğini küçük kaybetiğin için sanırım üç ay dnlenme süresi verir doktorun sana sonra gelsin bebiş:)))üzme kndini canım çok çok geçmiş olsun

sedacıgım çok saol,inş 2. saglıklı olur ama 3 ay nasıl sabradecegım

aklımı karıştırdın şimdi bilmiorum ona giden arkadaşlarım var iki kişi ikiside çok ii diolar bi bakim ben yinede görmek istiorum....

sen bilirsin arkadaşım. ben sadece bildiğimi söyledim. ama bi git için rahat etsin

basın sağolsun güzelim allah en yakın zamanda sağlıklı evlat verir inş.
sagolasin canim.amin Rabbim hepimze tez günde nasip eder insaallah........
canım doktorlar bir olmuyor benim düşüğümden sonra eltim hamile kaldı başka doktora gitti ona hiç alttan bakmadılar hatta şuan 7 aylık hamile ve hala hep utrasonla muayene oluyor
evet canim bir olmuyor.benim de 6 haftalikken o sekilde kontrol etti.gerci dr lar bilir nasil ne yapacagini ama yinede böyle endise ediyoruz........
tamam canim.aramizda 1 saat var.gündüzleride benim isim oluyor yada bazi günler calisiyorum biliyorsun.insaallah bende gündüz bir vaktini bulur seni eninde sonunda burada yakalarim.off ya m seda valla.allak bullak oldum.o sekilde kontrol edince bende bayagi bir endiselendim.2 kontroldede ayni seyi yapti.üstüne üstlük.uzun demir gibi birseyle akinti kontrolüde yapti.ultrosonlada bakti.bende sormustum.hep kontroller bu sekildemi olacak diye.demir cubukla olan degilde alttan kontrol hep olacak dedi..zaten hic sevmiyorum o tür kontrolü.aynen dedigin gibi haldur huldur.söyleyecegim bakalim.ikincisinde bu sekilde kontrol etmeyin diye.yada dr.u degistirecegim.bu arada reglim bugün geldi.simdi kosturmaca basliyor.dr.kontrolleri,calismalar,beklemele,yumurta hesaplamasi.cok isim var cooooook.-tatlicadiarzu-
kanaryacıgım bugun ıyıce dusmus degerım.66.8.melegım yavas yavas kopuyo benden,nasıl toparlanacagım dr düşükten 2 ay sonra gel dedı ya bıdaha hamıle kalmazsamsenağlama
canim ya.üzülme ne olur.senin elinde olan birsey degil.hayirlisi olsun.Rabbim bunun sana, hayir getirmeyecegini belkide böyle bir ser ile önlüyor.o nasil bir düsünce.neden hamile kalamiyormussun.Allahin izniyle hepimiz meleklerimize bir gün er yada gec kavusacagiz.sakin karamsarliga düsme..düsükten sonra regl biraz uzuyor ya, gelmesi hemen hemen 35 ile 40 gün de sürebiliyor.onu gözönünde bulundurarak 2 ay vermistir.bak hepimiz o dönemden geciyoruz.evet kolay degil yasadiklarimiz.günlerce,saatlerce yorgani kafama cekip bagirarak cok agladigimi bilirim.ruh gibiydim.Rabbim okadar büyük ki sabrini ve icine tekrar o ümidi veriyor.o ümidini hic yitirme canim.Allah yardimcin olsun.....

saol kanaryacıgım hala dusmedı ama kahverengı lekeler gelmeye basladı senın nekadar oldu düşük yapalı,bıde duşukten sonra ilişkıye nekadar zaman ara verıyım

saol kanaryacıgım hala dusmedı ama kahverengı lekeler gelmeye basladı senın nekadar oldu düşük yapalı,bıde duşukten sonra ilişkıye nekadar zaman ara verıyım
günaydin angelcim benim düsük 29 ocakti.35 gün oldu.benimde ilk bastan kahverengi leke gelmisti.aksamina hafif kanama basladi.hemen dr.gittik.kontrolde bebek yoktu.sanirim düsmeye baslamisti.sen de dr git hemen bence.düsük te olursa orada beklersin insaallah olmaz demekten baska birsey diyemiyorum suanda.canim onu dr.una sor istersen o söyler.simdi benim sana demem yanlis olur.herkesin bünyesi farkli cünkü.tamam mi canim.lütfen canini fazla sıkma.biliyorum elinde degil vede insanin morali ister istemez cok bozuk oluyor.biraz zaman.inanki ondan sonra kendini daha iyi hissedeceksin canim..........

angel düşülten sonra 1 hafta ara vermen bence yeterlidir. kendini fazla üzme hepimiz yaşadık bunları inan stres yaptığın müddetçe 2. bekliyor ve gelmiyor ben çok stres yapıyorum ve 6 aydır bekliyorum

benim doktorum bir ay ara verin en az zaten 20 gün diolar ama sen yinede bi sor doktoruna..

kanaryacım nasıl olur yani hep alttan muayene tamam çok acil durum olur benm kanamam başladığında doktor mecburen alttan baktı ama açılma varmı rahimde die ordaki doktorların farklı dicem ama deişken bişiy dilki bebeği tehlikeye atıolar zaten ilk üç ay tutunması zor oluyo bazı gebelikler ki artık geneli öle oldu hep düşük riski taşıo onu yapmaları garip ben doktoruma herşeyi soruorum böle bişiy olmaması lasım canım ya(bi dahaki sefere sakın tatlım yapmalarına izin verme...çok acil kanamalarda anlarımda ondada dikkatli olmaları gerekio normal bi kontrolde çok saçma gelio insana öle deilmi...

3 ay önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim. Hala aklımda ve içim içimi yiyor.. O gece kendi doktorum şehir dışında olduğu için hafif pembe leke sonucunda devlet hastanesine gittim. Hemen ebe beni doğumhaneye aldı ve demir bişi rahmime taktı ve de sargı bezini içime sokarak kanı kontrol etti. Ben ne yapıyorsunuz dememe kalmadan gebeliğin bitmiş dedi. Sonra gitti doktoru aradı konuşmalarından sadece ama doktor bey çekiyorum çekiyorum gelmiyor dediğini duydum. Yarım saat sonra doktor suratı bir karış geldi ve de 6 haftalık bebeğimi içimden çıkardı. Malesef içimde parça bıraktığı için 2. kez kürtaj olmak zorunda kaldım bir sonraki hafta. Tecrübeli arkadaşlara soruyorum hemen lekelenme var diye vajinal muayene yapılabilir mi? Ebenin bunu yapmaya yetkisi var mı? Kendimi yedim bitirdim aylardır, çok kötü hissediyorum. Sanki bunu başaramicam, sanki hamile kalsam da bebeğimi kaybedicem gibi geliyor...senağlama

canım benim böle gözgöre göre insanın bebeğinin gitmesi ne kadar üzücü kimisi devlet hastanleri daha ii dio kimisi özel hastaneler aslında alakası yok bişiyin olacaği varsa oluyo işte ama deli olmamak içten deil bu kndini bilmes ebenin lekelenme var die böle bişiy yapması hiçç normal deil ayrıca onun yetkisi oldunuda sanmırum bnde düşük yaptığımda devlet hastanesine gitim profların doğrultusunda jinekologlar çalışıolar onların sölediklerirn dışına çıkamaslar...canım sende artık unutmaya çalış o kötü günü napalım kısmet deilmiş allah büyük günahı onların başına inşş bir daha böle kötü olaylar yaşamasın llah yardımcın olsun psikolojini bozma tatlm bak üç ay geçmiş bi sağlık sorunun yoksa bnce yeniden hamile kalmayı denemelisin bu acıyı ancak yeni bi bebiş unutturur..sevgilerr..

burası ilçe ne yazık ki bir üniversite hastanesi yok. ebenin elinde yitip gitti bebeğim sanırım. eşim askerde bir de o problem var. sorunlar 1 değil ki... ama hala bebeğimin pisi pisine gittiğini düşünüyorum. bir de o olaydan sonra kadın nolcak gençsin yapıverirsin başkasını demesi var ya gerçekten canın hiç bir değeri yok... çok teşekkür ederim desteğin için...

benimde 7.haftada kanamam oldu.hatta bi parça bile düşürdüm.doktorumu aradım.böyle şeylerin olabileceğini hamileliğimin devam ettiğini söyledi.gerçektende ertesi gün ultrasonda bebişimizi gördük.
insan çok korkuyor ama her kanama lekelenme düşük tehdidi değildir.lütfen dikkatli olun

evet içim o kadar yanıyor ki. ama benim şanssızlığım kendi doktorumun olmaması, devlet hastanesine de diğer doktorun gelmeyip, işi ebeye atması. herşey para olmuş bizim de tecrübesizliğimize geldi sanırım. ama siz siz olun vajinal muayene olmadan önce çok düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…