ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

ewwt canım ben heralde başka bi ülkede yapamam die düşünüorum yabancı insanlrın yanında farklı bi il farklı yaşam tarzı buralar güsel her köşsi memleket neresi canım ben düzceliyim hemşerimiyiz acaba babamda samsunlu aslında ama annemin memeleketini seviorus hep oraya gidip geliris babamda öle tabi samsunu untuk hepimiz ailen burada dimi sen yanlızmısın orda canım akraba filan varmı

ewwt canım ben heralde başka bi ülkede yapamam die düşünüorum yabancı insanlrın yanında farklı bi il farklı yaşam tarzı buralar güsel her köşsi memleket neresi canım ben düzceliyim hemşerimiyiz acaba babamda samsunlu aslında ama annemin memeleketini seviorus hep oraya gidip geliris babamda öle tabi samsunu untuk hepimiz ailen burada dimi sen yanlızmısın orda canım akraba filan varmı

ewwt canım ben heralde başka bi ülkede yapamam die düşünüorum yabancı insanlrın yanında farklı bi dil farklı yaşam tarzı buralar güsel her köşsi memleket neresi canım ben düzceliyim hemşerimiyiz acaba babamda samsunlu aslında ama annemin memeleketini seviorus hep oraya gidip geliris babamda öle tabi samsunu untuk hepimiz ailen burada dimi sen yanlızmısın orda canım akraba filan varmı

ewwt canım ben heralde başka bi ülkede yapamam die düşünüorum yabancı insanlrın yanında farklı bi il farklı yaşam tarzı buralar güsel her köşsi memleket neresi canım ben düzceliyim hemşerimiyiz acaba babamda samsunlu aslında ama annemin memeleketini seviorus hep oraya gidip geliris babamda öle tabi samsunu untuk hepimiz ailen burada dimi sen yanlızmısın orda canım akraba filan varmı ...canım bu arada tan yarım saat oldu neredeyse sana mesaj atamıorum bi türlü net çok yoğun(((

çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inşaalah hiç birimize
benimde 4 ay önce başıma geldi yaklaşık 2 aylık bebeğimi yogun kanama sonucu kaybettim.benim ikinci bebeğim olacaktı ama inan acı aynı. allahım inşaallah dualarımızı kabul eder ve bizlerede sağlıklı hamilelikler ve bebekler bağışlar.
sevgiyle,,,

hepimize geçmiş olsun tüm bebiş isteyenlerin bu mübarek gecede duaları kabul olur inşallah

ÇOK SAOL CANIM BENDE ARASTIRDIM 2 HAFTALIK VE KENDILGNDEN DUSTUGU İÇİN KİMYASAL GEBELIKMIS 1 ADET DONEMINI BEKLEYIP TEKRAR DENEYECEGIZ,İNŞ BIDAHA AYNI ŞEYİ YAŞAMAM:Saruboceq:

angelcim,sana önceden yazmistim görmedin herhalde.nasilsin canim

EWT KANARYACIGIM GOREMEDIM KUSURA BAKMA,İYİYİM TOPLADIM KENDIMI SEN NASILSIN CANIM,BENDE ARASTIRDIM ERKEN DUSUKLERE OYLE DIYOLAR BAKALIM 1 ADET DONEMIMIN GECMESINI BEKLEYECEGIZ İNŞ BIDAHA YASAMAM BOYLE BİŞEY,SENDE DURUMLAR NASIL CANIM,1 AY DAHA BEKLE BIRLIKTE HAMILE KALALIMkaydirigubbakcemile3

ÇOK SAOL CANIM BENDE ARASTIRDIM 2 HAFTALIK VE KENDILGNDEN DUSTUGU İÇİN KİMYASAL GEBELIKMIS 1 ADET DONEMINI BEKLEYIP TEKRAR DENEYECEGIZ,İNŞ BIDAHA AYNI ŞEYİ YAŞAMAM:Saruboceq:

inş canım herşey dilediğin gibi dnlen hem bir ay senn için daha ii olur içinden korkuyuda atarsın rahatlarsın sonrada gelsin bebiş

gecmıs olsun canım benımde öyle dusmustu ama hemen pesıne tekrar oldu bebegım herseyde vardır bır hayır

sorma sedacim.ilk zamanlar benim icin o kadar zor günlerdi ki,ama atlattim.tabiki havasi,insanlari,yasam tarzlari herseyi ile farkli.ama bir sekilde alisiyorsun.memleket gibisi yok.izne gidince ucaktan iner inmez insanin ici aciliyor.burnumda tütüyor herseyi ile.hemseri degiliz canim.ben eskisehirliyim.evet ailem türkiyede.en zoruma giden de ailem.onlari cok özlüyorum.akraba var hala,kuzenler falan ama uzaktalar.görüsemiyoruz fazla.evet canim dün cok yogundu,bende sana yazdiktan sonra bayagi bir bekledim.cevap gelmeyince oyun bölümüne gectim............

sagol bengicim.amin Allah kimseye yasatmasin.sanada cok gecmis olsun.insaallah diger hamileligin saglikli gecer canim.Rabbim kucagina almayi nasip etsin.......
Allah'ında izni ile atlatacak ve bebişlerimizin haberini birbirimize söyleyeceğiz
insssssallah canim.o günleri hevesle bekliyorum....
hepimize geçmiş olsun tüm bebiş isteyenlerin bu mübarek gecede duaları kabul olur inşallah
amin canim. mübarek günde Allah herkesin dualarini kabul etsin...
aman canim sevindim iyi olmana ve kendini toparlamana.bende iyiyim angelcim.insaallah canim Allah yasatmasin.ben zaten hep beklemedeyim angelcim be.insaallah canim neden olmasin.insaallah ayni dönemlerde hamile kaliriz...ben zaten dr.a gidicem büyük ihtimal bu hafta.o zaman belli olacak.hayirlisi bakalim...

günaydın kanaryacım nasılsın bu sate seni görmek ne güsel bölekaydirigubbakcemile5

saol canım sanada gecmıs olsun senınkıdemı kımyasal gebelıktı daha sonra ne kadar bekledın

canım nasılsın ben biras baktım netten kimyasal gebelik sonrası çok fazla beklemek gerekmiomuş sen bi doktoruna sorsana yine emin ol...nette hemen hamile kalınabilir bir regli sonrası die yazıo..

canım nasılsın ben biras baktım netten kimyasal gebelik sonrası çok fazla beklemek gerekmiomuş sen bi doktoruna sorsana yine emin ol...nette hemen hamile kalınabilir bir regli sonrası die yazıo..

ıyıyım canım sen nasılsın,dr bana 2 ay sonra gel dedı ama dayanabılırmıyım bılemıyorum 6 martta düşügüm gerceklestı bı dahakı ay yıne 6 sında regl olcam galıba ondan sonra hemen calısmalara baslayacagım Allahtanhayırlısı bakalımhihoyyyt

günaydın kanaryacım nasılsın bu sate seni görmek ne güsel bölekaydirigubbakcemile5
sanada canim ama yine bulusamadik be yav.kusura bakma.bilgisayar acik ama ben nerelerde geziyom bilsen.mutfaktaydim be canim.birseyler hazirliyordum.sen nasilsin bugün......kaydirigubbakcemile5

hadi hayirlisi canim.bende ayni fikirdeyim.bekle bekle nereye kadar demi ama..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…