ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

selam arkadaşlar bende aranıza katılıyorum 7 ay önce kendini bilmez bir doktor yüzünden 3 haftalık bebeğimi düşürdüm. inanın dediğiniz gibi çok kötü bir durum o benim ilk göz ağrımdı ve eşimle birlikte istemiştik. 7 aydır uğraş ama olmuyor bu ay hamileyim dedim ama yine hayal kırıklığına uğradım.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan ah bu doktorlar yokmu inanki bazılarının bizden daha az bilgisi var doktorum die geziniolar ortalarda özellikle kadın jinekologlar çok başarısızlar...neden olmuyo canım şimdi bebeğin arartırdınızmı muayene filan oldunmu yani sebebi belimi:a015:

bademcim senn açtığın sayfadanda yazmıştım yaşadığın olay çok çok üzücü allah kmselere yaşatmasın böle bi acıyı biliorum burdan teseli bulmaya acılarını haffletmeye çalışıosun ama nan kndini daha çok üzüosun her anlatışında kahrolduna eminim yapma böle tatlım allah sana sabırlar versin unutamazsı tabiki ama biras olsun kndini ii hissedebilecegn şeylerle ilgilen istrsen bir süre buraya girme okuma böle yazıları...

canım ilk düşük olduğu için araştırmamıştık. doktor keseyi göremedi ve alttan muayene etti. hamile değilsin demişti kan tahlili istedi yaptırdım 3 haftalık hamile olduğum çıktı. fakat alttan muayene ettiği için galiba keseyi zedelemiş tekrar tahlil istedi fakat aynı gün bebişim düştü dediğin gibi kadındı. daha sonra başka doktora gittim kürtaja gerek yok dedi. rahimde ve yumurtalıklarda herhangibi bir sorun olmadığını söyledi. yalnız düşükten sonra düzensizlik oldu. her ay 7-8 gün öne atmaya başladı bu ay düzene girdi yani bugün çok moralim bozuk düzene girdiğinemi sevineyim hamile olamadığımamı üzüleyim bilmiyorum. oysaki dünden beri midem bulanıyordu sabah bile mide bulantısı ile uyanmıştım. ama adet olmuşum. işte böyle her ay acaba mı oluyor. artık iyi bir doktor bulup nşiye hamile kalamadığımı araştıracağım

kanaryacıgım bugunku testım malesef dusuk cıktı 78.8.doktorum dusecek dedı cok kotuyum cok alısmıstım yasenağlama

arkadaşım çok büyük geçmiş olsun ve başın sağolsun. senin yaşadıkların gerçekten çok üzücü şeyler ama dik dur ve yeni meleğin için kendini topla.o karnına konduğunda güçlü bir anne isteyecek.

ayy canim cok üzüldüm ya.büyük gecmis olsun.hele seninkisi cok büyük bir aci.hadi biz basinda kaybettik,ki öyleyken cok zor durumdayiz.sen göz göre göre son aylarinda yasamissin.Rabbim sana cok büyük sabir versin.biliyorum o acinin nasil oldugunu.ama senin daha cok aci cektiginide biliyorum.ne olursun toparlanmaya calis.eski sagligina kavus ki.tekrar hamile kalasin ve bu sefer inssssssallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin........

hosgeldin canim.öncelikle gecmis olsun.hayallah ne doktorlar varya.ne olduda böyle oldu.dr.un hatasi neydi.sende benim gibi ilk gözagrini kaybetmissin.o yüzdende cok aci cekiyoruz iste.tam yeni yeni bir heyecana kapilmisken.hayal kirikligina ugruyoruz.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..........

kanaryacıgım bugunku testım malesef dusuk cıktı 78.8.doktorum dusecek dedı cok kotuyum cok alısmıstım yasenağlama
offf canim cok üzüldüm ya.seninde nasil üzüldügünü anlayabiliyorum.eee bunun bir caresi yokmu ne bileyim ilacla falan yokmuymus.hani kurtulamaz mi ki.Allahim yardim etsin ne olur.sana bagislasin yaaa.inan duam seninle.bol bol dua et canim.Allaha sigin.hayat mucizelerle dolu biliyorsun.Rabbim melegini sana bagislasin.Ama Allahin dedigi olur.nasip degilse bir sekilde olmaz.belki bundada bir hayir vardir.tekrar haberini bekliyorum canim.

canim nasilsin.m sedacim nerelerdesin.sana yazdigimi görmedin herhalde.nasil oldun.pzt.dr.a gidecektin sonuc ne.

esraiecigim ben sormustum dr.un hatasi ne diye ama sen aciklamani yapmissin zaten.alttan bakinca keseyi zedelemis demissin ya.alttan bakmanin zararimi oluyor ki.benim iki kontrolümdede alttan bakti cünkü.hatta dr. öyle kontrol edince bende korkmustum.bu konuda beni bilgilendirin arkadaslar...............

ilaç kullanıyodum canım progestan bıde vıtamın hapı doktor bırak dedı,canım bugunde ruyamda düşük yapıodum,Allahım hayırlara getırsın inş tersı çıkar,persembe tekrar kan testı yaptırcam antıbıyotık vercekmıs onu nıye vercek bılmıyorum,çok saol canım ne olur eksık etme duanı

canım antibiyotiği ya rahimde iltihap gördüğü için vermiştir yada inşallah olmaz düşük olma riskine karşı rahim enfeksiyon kapmasın diye düşünüyorum. ben düşük yaptıktan sonra antibiyotik vermişti

normalde önce ultrasonla üstten bakmalıymış daha sonra gittiğim doktor öyle söyledi.keseyide göremedi hamile değilsin dedi kan tahlili istedi tahlil sonucunda 3 haftalık hamile olduğum çıktı ertesi gün tekrar tahlil ve ben ilk doktor günü bebişimi düşürdüm. önce üstten bakmalıymış göremezse keseyi dikkatle alttan bakmalı

kıslar ben geldim bu seferde siz yoksunuz(canım bu doktorlar böle aptallar işte istisnalar işini gerçekten ciddiyetiyle yapanlara saygım sonsuz ama dier başarısız kısım yüsünden zaten bizim bu çektiklerimiz allah onları nasıl biliosa öle yapsın onlar için senin bebeğinin hiç bir anlamı yok sadece sen onlar için işten ibaretsin kndimi hala zor tutuorum doktora çatmamak için telefnda başhekime şikayet etiim ama ne kadar ilgilenirler bilmiorum zaten hastaneden çıktığını duydum geçenlerde kimbilir bu cahillikle kmlerin canını yakıcaklar(kanaryacım senide özledim walla denk gelemiors buralarda yine nasılsın canım:))benm yarın kayınpederim gelio kastamonundan bi banka işleri var eşimle bnde zaten o makineye girmek istemiorum ya kalsın öbür haftaya dedim inan içimden hiç gitmek gelmio boşverdim hiç sorma nolcaksa bu halim ilaç ilaç bıktım artık inanki...sen naler yapıosun canım iimisin...

canım benmde ilk üç ay iki gün geriye attı ama şimdi senn gibi düzene girdi demeki yumaurtlama sorunumuz yok bari buna sevinelim öle deilmi:))hngi semtte oturdunu bilmiorum ama ii bi doktor bulmak istediğini sölemişin tavsiye üzerine bnde ona gidicem çok bilgili ve alakalı bi doktormuş avrasya hospital zeytinburnundaki doktorun adı tamer bey sitesine gir bak canım neten telini al araistersen rendevu veriolar hemen...kndimizi kime emanet eicemizi şaşırdık benm doktorum malatyada olduğu için sürekli denk gelemiorus burda ulaşımı zor oluyo yurtdışında zaten çoğu gnler o nedenle bnde tamer beye gidicem en azından bi görelim zaten konuşmasından anlıosun nasıl bi doktor oldunu sana tavsiyem özel muayenesi olan ve kadın olan jinekologlardan uzak dur ben artık asla ve asla gitmem hepsi para göz...klava:

bak simdi ya kafam iyice karisti.neyse ben bunu burada bir arastirayim.arkadaslarimada sorayim.burada direk hep alttan bakiyorlar.düsün operasyondan yeni cikmisim.hastahanede de türk dr.u var tesadüf.almis eline aleti.alttan bakacak.yabanci olan dr.hemen müdahale etti.ne yapiyorsun.hasta ameliyattan daha yeni cikti diye.bazen bu dr.lari anlamiyorum.iste böyle canim..............

canim bende seni özledim.cevap vermeseydin eger sana özelden ulasacaktim.herhalde görmüyor diye.ben iyiyim canim.ayni degisen birsey yok arada yine calisma var.henüz regl gelmedi.inatlasiyor sanki.40 günü buluyormus gelmesi,gelmezse hemen dr.a gidicem.sende,dr isini aksatma canim.biran eveli hemen gir makinaya bence.kafanda soru isareti kalmaktansa,onun stresini hergün hergün yasamaktansa gir kurtul.ona göre planinizi yaparsiniz.msedacim ben genelde geceleri giriyorum o,yüzden pek görüsemiyoruz.birde kafam seye takildi.esraie ile konustuk da,alttan muayene hakkinda,ona zarari olmus.alttan muayenede bebek kesesi yirtilmis.benim iki kontrolümdede dr.alttan muayene etti.bunu zarari olabilir mi canim,sende nasil kontrol etmisti dr..öpt canim..........

insaallah ilaclarin faydasi olur diyecegimde dr.neden biraktiriyor ki.tabi dr.daha iyi bilir.dur bakalim persembede git dr a.ne diyecek.belki hersey normale döner.bu isler hic belli olmaz canim.inan duam seninle.rüyan hayirlara ciksin insaallah.evet rüyalar tersine cikar.bende düsük yapmadan 1 gün önce,bir kiz cocugunu elinden tutmusum ama cocuk okadar güzel ki,birlikte kipkirmizi seker aliyorduk,birden onu kaybetdim.sonra deli gibi aramaya basladim.buldum ama rüyamda gercege döndü.senin kafanda suanda hep düsük problemi oldugu icin belkide etkilendinde o rüyayi gördün.kafana fazla takma böyle seyleri.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…