ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

yanıkaydirigubbakcemile3canım ya benım kanamam 5 gun surdu normal adet gorur gıbı acaba normalmı

canım benmde düşük gerçekleşmeden önce başladı kanamam ve tam altı yedi gün sürdü ama son günleri yoğun deildi ilk günler ped yetişmiodu:1no2:

sanada canim ama yine bulusamadik be yav.kusura bakma.bilgisayar acik ama ben nerelerde geziyom bilsen.mutfaktaydim be canim.birseyler hazirliyordum.sen nasilsin bugün......kaydirigubbakcemile5

iiyim canım zaten ben yzadım yolladım mesajı sen çıktın görmedi die düşündüm ...biz zaten bi sohbet edemicez burdan satleri yakalayabilsek sohbet odasından daha rahat konuşurus aslında dier kıslarda blki bize katılırlar..neys canım çok öpüorum kndine ii bakkka.s.

aynen canim ya.birde benim yazdigim saat mesajlari farkli.ben mesela gece 1 de yaziyorsam,mesajda 3 diye gösteriyor2 saat fark oluyor.sohbet odasina ben giremiyorum canim ya.nasil giricem ki......

m sedacim biraz önce sohbete girmeye calistim artik girebiliyorum.önceleri giremiyordum.carpi isareti cikiyordu.sohbete girersen hangi konuda sohbete giriyosun.birde sohbetde yazilanlari göremiyormuyuz.önceleri k.k da bu vardi.sohbet apacik görünebiliyordu.yani bütün yazilanlar.öpt.seker.........

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bende gittim bugün doktora. simir testi yaptırdık sonucu cuma günü alacağım.pko hastalığı yok. herşey temiz dedi. sadece yumurtalık biraz geride dedi.buda çozuk olmasını engellemezmiş. ilk olarak eşimden başlıyoruz tedaviye kocişimi zor ikna edeceğim galiba sperm testi için.erkeklere göre onlar kusursuzya.pazartesi benim yumurtlama günü o yüzden pazartesi günü kontrole çağırdı. bakalım benim yumoşlar oluşacakmı azmı çokmu? hakikaten çocuk için bile para lazım. dağıta dağıta hastaneden çıktım.tahillerimi bir daha yaptıracağız sonuçları pek güvenilir bulmadı.önümüzdeki adetin 3. gününü bekleyeceğiz.inşallah o zamana kadar bebişim annesinin karnına konarda onu çok mutlu eder. Allah'ım dualarımızı kabul et

--------------------------------------------------------------------------------

Rabbim evladını kaybeden tüm arkadaşlarıma sabır versin. ve en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebişler nasip etsin sizlere ve arayıp isteyen ben ve benim gibi tüm arkadaşlarıma

orda gebelik özel oda var canım birde sanırım bizde iki kişi özel sohbette edebilior bi bakim ben çözmeye çalışım ama burdan bi kaş arkadaşla bi ara girmiştik zevkli oluyo ve daha çabuk cevap alıp daha akıcı konuşabiliorus msn gibi aynı...kaydirigubbakcemile5

kıslar nerelerdesiniz yaww allala kmsecikler yok günlerdir özletmeyin bu kadar kndinizi :))))))))

aaaa bu kızlar nerde hepiniz hamiş oldunuzda kontrollere mi gidiyorsunuz nerdesiniz topik boş kalmış

hiç sorma canım ya bndekanaryayı çok merak etiim nerde acaba umarım iidir bizi merakta bıraktımirmirmirmir

canım nerde o günler keşkee(sen nasılsın neler yapıosun

ne yapayım arkadaşım incir kürü falan öyle takılıyorum yumurtlama zayıfmış ya pek inandırıcı gelmedi ama çünkü benim ovulasyon günüm belki 12. gün değilde 14. gün değilmi ama zaten doktor içime sinmedi değiştirdim sen neler yaptın

tabiki canım herkesn aynı gn olacak die bişiy yok içine sinmediyse deiştir bncede doktorunu yanlış yönlerdirenler var işini adam gibi yapamayanlar var arada bir bize denk gelio onlardaben napım mr çektirdim onunla uraşıorum gözlük filan kullanmaya başladım biras rahatım başağrılarım vardı çok çok sayıda göz sinir uçlarımda lezyonlar görüldü mrda şimdi daha büük bi hastaneye gidicem bakalım nedir ne deildir bakan doktor sorun deil herkesde oluyo dedi ama bnde senn gibiyim içime snmedi bu cevaplar tatmim etmedi beni neyse çözüme kavuşsub kadın doğumcum bu ay korunmayı bırak gebelik gerçekleşsin dedi bu arada çok sevndim bu haberede ama prolaktin için dostinex kullanıorum bu ay bi geçsnde yine kan tahlili yaptırıcam eyer düşmüşse prolaktin korunmayı bırakıcam kndi kndimize önlem almaya başladık artık allah sonumuza hayır etsin inşş..bu incir kürü adet düzensizliği içinmi canım benmde her ay bir yada iki gün geri gelio normalmi sence tabi bazende ileri atıo

canım benimde prolaktin 21.5 çıktı bilmiyorum doktor hanım hastanesinde yaptırmadığım için tekrar etmemi istedi bakmadı bile sence yüksekmi.incir kürünü yumurtlama ve çatlatma için içiyorum çok kötü ama ne yapacan bebiş için içiyorum.ayrıca geçmiş olsun canım

canım senn prolaktinin yüksek deilki neden tahlil isteyip duruolar senden benmki 36 olduğu için yani tam sınırın biras üstü o nedenle ilaca başladım hemen düşsün die bnce bi başka doktora görn yanlış bişiyler olmasın

canım tahlilime bakmadı bile eltimin doktoruna göstermiştim o söyledi. benmim doktorum biraz paragözdü zaten değiştirdim ve eski doktoruma döndüm oda çok yoğun ama ne yapalım artık bekleyeceğiz.canımcım fsh 10.4 lh ise 8.27 bu konuda bir bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…