normal canim.benimde 4-5 gün sürdü.ama devam ederse dr.una soryanıkaydirigubbakcemile3canım ya benım kanamam 5 gun surdu normal adet gorur gıbı acaba normalmı
yanıkaydirigubbakcemile3canım ya benım kanamam 5 gun surdu normal adet gorur gıbı acaba normalmı
sanada canim ama yine bulusamadik be yav.kusura bakma.bilgisayar acik ama ben nerelerde geziyom bilsen.mutfaktaydim be canim.birseyler hazirliyordum.sen nasilsin bugün......kaydirigubbakcemile5
m sedacim biraz önce sohbete girmeye calistim artik girebiliyorum.önceleri giremiyordum.carpi isareti cikiyordu.sohbete girersen hangi konuda sohbete giriyosun.birde sohbetde yazilanlari göremiyormuyuz.önceleri k.k da bu vardi.sohbet apacik görünebiliyordu.yani bütün yazilanlar.öpt.seker.........
canım nerde o günler keşkee(sen nasılsın neler yapıosun
tabiki canım herkesn aynı gn olacak die bişiy yok içine sinmediyse deiştir bncede doktorunu yanlış yönlerdirenler var işini adam gibi yapamayanlar var arada bir bize denk gelio onlardaben napım mr çektirdim onunla uraşıorum gözlük filan kullanmaya başladım biras rahatım başağrılarım vardı çok çok sayıda göz sinir uçlarımda lezyonlar görüldü mrda şimdi daha büük bi hastaneye gidicem bakalım nedir ne deildir bakan doktor sorun deil herkesde oluyo dedi ama bnde senn gibiyim içime snmedi bu cevaplar tatmim etmedi beni neyse çözüme kavuşsub kadın doğumcum bu ay korunmayı bırak gebelik gerçekleşsin dedi bu arada çok sevndim bu haberede ama prolaktin için dostinex kullanıorum bu ay bi geçsnde yine kan tahlili yaptırıcam eyer düşmüşse prolaktin korunmayı bırakıcam kndi kndimize önlem almaya başladık artık allah sonumuza hayır etsin inşş..bu incir kürü adet düzensizliği içinmi canım benmde her ay bir yada iki gün geri gelio normalmi sence tabi bazende ileri atıo
canım senn prolaktinin yüksek deilki neden tahlil isteyip duruolar senden benmki 36 olduğu için yani tam sınırın biras üstü o nedenle ilaca başladım hemen düşsün die bnce bi başka doktora görn yanlış bişiyler olmasın
ben gellldimmmmm.özledinizmi beni.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?