sorma esraie cim.bilgisayarimda problem vardi.sistem cökmüs.kac gündür o yüzden kk.ya giremedim.bende sizi özledim valla.senin adinada cok sevindim.hadi hayirlisi.insaallah güzel haberler verirsin.
canim nasilsin.merak edilecek birsey yok.iyiyim Allaha sükür.bilgisayarda problem vardi.sen neler yapiyorsun...hiç sorma canım ya bndekanaryayı çok merak etiim nerde acaba umarım iidir bizi merakta bıraktımirmirmirmir
aynen canim.elbet birgün gelecekler Allahin izniyle.bende dr.a gidecegim hala.hic canim istemiyor.ama mecburum.büyük ihtimal yarin yada pt.gidicem.kontrol icin.dua et canim.bir problem cikmasin...canım valla bekliyoruz bebişi gelmeye niyeti yok ama
aynen canim.elbet birgün gelecekler Allahin izniyle.bende dr.a gidecegim hala.hic canim istemiyor.ama mecburum.büyük ihtimal yarin yada pt.gidicem.kontrol icin.dua et canim.bir problem cikmasin...
iyiyim canim.sen neler yapiyorsun.canim benim kiyamam sana merak mi ettin.Allaha sükür biseyim yok.moralimde iyi m sedacim.yok bir degisiklik.dr.hala gitmedim.pt.ye kaldi.sende varmi bir degisiklik.mr.girmissin.sevindim canim kötü birsey cikmamis.bunla gecmis olsun.bu arada avatarin cok güzel.avatarindaki resim senin resmin mi.eger öyleyse kucagindaki bebek cok yakismis.cok güzel cikmis.öpt.canim arkadasim.....a.s.oo canım kmler gelmiş napıosun çok merak ettim seni dedim bişiymi oldu acaba morelimi bozuk ii olduna sevndim canım bozulan pc olsun neler yaptın bu arada varmı bi deişiklik..
insaallah canim.Allahtan temenni miz o.Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin.insaallah....inşallah canım herşey temiz çıkacak Allah'ında izni ile.
slm.angelcim.insaallah hepimizde hayirli haberler veririz buradan.sen neler yapiyorsun.moralin nasil canim.kanaryacıgım inş hayırlı haberlerle gelırsın,seda esra sız neler yapıosunuz varmı bı gelısme
kanaryacıgım inş hayırlı haberlerle gelırsın,seda esra sız neler yapıosunuz varmı bı gelısme
iiyiz angel sen nasılsın canım gelişme yok bildiğiniz gibi başağrılarıyla boğuşuorum bu akşam yine dostinexi içicem gelio yine baş ağrım anlıcan....pazartesi bi doktora daha gidiorum beyin cerrahı bakalım o ne dicek sen neler yapıosun..
canım ne yapalım dün akşam SAĞ KASIĞIMDA bir ağrı vardı ara ara giriyordu herhalde yumurtam çatlıyor dedik ve geceyi bebiş için boş geçmedik 3 nisan adet tarihim bakalım bekliyoruz.3 gündür icir suyu içiyorum
slm.angelcim.insaallah hepimizde hayirli haberler veririz buradan.sen neler yapiyorsun.moralin nasil canim.
canım benımde dun sag kasıgımda acayıp agrı vardı kanamam bıtelı 7 gun oldu vala bız hıc durmuyoruzhihoyyyt1 ay falan bekleyemıyecem olursa olur olmazsa cokta dusunmuyorum artık:lepi:
aa canım şimdi okudum yazını bebek benm deil tabiki nerde o günler canım yaa(arkadaşımın kızı şimdi büyüdü yaşını geçtii ..canım mr girdim ama ne sen sor ne ben anlatıım o korkuo tabut gibi bir makineydi neyseki atlatıım sen naptın bu arada ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?