aman moralin iyi olsun canim.sevindim.aynen dedigin gibi,anlayamiyorsun zamanin ne cabuk gectigini.benimde nerdeyse melegimi kaybedeli iki ay olacak.olsaydi eger agustos da doguracaktim.kismet iste............inş kanaryam,vala ıyyım artık moralım duzeldı 14 gun olmus bebegım duselı sankı hıc zaman gecmıyecek gıbıydı ama su gıbı gecıo:jeyyar:
canim ben bakiyorumda,o zamanda siz olmuyorsunuz.saatler uymuyor tatliskom....selam kıslarr napıosunuz baken...kanaryacım hiç bakmıosun bu tarafa aşk olsun((
canim biliyorum senin olmadigini,yanlis anlamissin,ben resimdeki bayan senmisin diye sormustum.ama bebek kucagina cok yakismis arkadasim.en kisa zamanda inssssallah teyze olurum.mr atlatmissin neyseki.bununla gecmis olsun.Allah bir daha yasatmasin canim....aa canım şimdi okudum yazını bebek benm deil tabiki nerde o günler canım yaa(arkadaşımın kızı şimdi büyüdü yaşını geçtii ..canım mr girdim ama ne sen sor ne ben anlatıım o korkuo tabut gibi bir makineydi neyseki atlatıım sen naptın bu arada ...
hadi hayirlisi esraiecim.insaallah güzel haberler verirsin.incir suyu nasil oluyor ne ise yariyor canim....canım ne yapalım dün akşam SAĞ KASIĞIMDA bir ağrı vardı ara ara giriyordu herhalde yumurtam çatlıyor dedik ve geceyi bebiş için boş geçmedik 3 nisan adet tarihim bakalım bekliyoruz.3 gündür icir suyu içiyorum
canım dün benim 16. günümdü yani tam günüydü belki dedim çatlama ağrısıdır dedim
aman moralin iyi olsun canim.sevindim.aynen dedigin gibi,anlayamiyorsun zamanin ne cabuk gectigini.benimde nerdeyse melegimi kaybedeli iki ay olacak.olsaydi eger agustos da doguracaktim.kismet iste............
hadi hayirlisi esraiecim.insaallah güzel haberler verirsin.incir suyu nasil oluyor ne ise yariyor canim....
inş canım catlama agrısıdır
canim ben bakiyorumda,o zamanda siz olmuyorsunuz.saatler uymuyor tatliskom....
canim biliyorum senin olmadigini,yanlis anlamissin,ben resimdeki bayan senmisin diye sormustum.ama bebek kucagina cok yakismis arkadasim.en kisa zamanda inssssallah teyze olurum.mr atlatmissin neyseki.bununla gecmis olsun.Allah bir daha yasatmasin canim....
aa canım pardon yaa evet benm resmdeki saol inş bigün kndi bebeğimizi alıcaz kucağımıza allah yardım edicek...bebişimin dördncü teyzeside sen olcaksın inş
sagolasin canim.hazirliklara basladigimda bu kuru sana sorarim ok.canım incir suyu yumurta büyütüyormuş ve yumurtlamada faydası varmış sabah öğle içiyorum canım
kucagimiza alacagimiz günler yakindir insaallah canim.ayy yerim ben onu.resimlerinide koyarsin.:ecrin_bebek:teyzesi görür o zaman.aa canım pardon yaa evet benm resmdeki saol inş bigün kndi bebeğimizi alıcaz kucağımıza allah yardım edicek...bebişimin dördncü teyzeside sen olcaksın inş
insaallah canim.umudumu kaybetmiyorum.o günleride iple cekiyorum.............herseyde vardır bı hayır canım zamanı gelınce yenı meleklerımız gelcek inş
canım incir suyu yumurta büyütüyormuş ve yumurtlamada faydası varmış sabah öğle içiyorum canım
kucagimiza alacagimiz günler yakindir insaallah canim.ayy yerim ben onu.resimlerinide koyarsin.:ecrin_bebek:teyzesi görür o zaman.
canim geldim.nasilsin.neler yapiyorsuna.s.kanaryacım yine geldm bulamadım seni .belki gelirsin die beklicem ses et ama
incir suyunu nasıl hazırlıyosun canım
canim geldim.nasilsin.neler yapiyorsuna.s.
iyiyim canim senden naber....canımcım naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?