ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

inş kanaryam,vala ıyyım artık moralım duzeldı 14 gun olmus bebegım duselı sankı hıc zaman gecmıyecek gıbıydı ama su gıbı gecıo:jeyyar:
aman moralin iyi olsun canim.sevindim.aynen dedigin gibi,anlayamiyorsun zamanin ne cabuk gectigini.benimde nerdeyse melegimi kaybedeli iki ay olacak.olsaydi eger agustos da doguracaktim.kismet iste............

selam kıslarr napıosunuz baken...kanaryacım hiç bakmıosun bu tarafa aşk olsun((
canim ben bakiyorumda,o zamanda siz olmuyorsunuz.saatler uymuyor tatliskom....
canim biliyorum senin olmadigini,yanlis anlamissin,ben resimdeki bayan senmisin diye sormustum.ama bebek kucagina cok yakismis arkadasim.en kisa zamanda inssssallah teyze olurum.mr atlatmissin neyseki.bununla gecmis olsun.Allah bir daha yasatmasin canim....

hadi hayirlisi esraiecim.insaallah güzel haberler verirsin.incir suyu nasil oluyor ne ise yariyor canim....

aman moralin iyi olsun canim.sevindim.aynen dedigin gibi,anlayamiyorsun zamanin ne cabuk gectigini.benimde nerdeyse melegimi kaybedeli iki ay olacak.olsaydi eger agustos da doguracaktim.kismet iste............

herseyde vardır bı hayır canım zamanı gelınce yenı meleklerımız gelcek inş

aa canım pardon yaa evet benm resmdeki saol inş bigün kndi bebeğimizi alıcaz kucağımıza allah yardım edicek...bebişimin dördncü teyzeside sen olcaksın inş

aa canım pardon yaa evet benm resmdeki saol inş bigün kndi bebeğimizi alıcaz kucağımıza allah yardım edicek...bebişimin dördncü teyzeside sen olcaksın inş
kucagimiza alacagimiz günler yakindir insaallah canim.ayy yerim ben onu.resimlerinide koyarsin.:ecrin_bebek:teyzesi görür o zaman.

naber canım tabi saat farkı yüzünden yeni geldin benim kocişte halısaha maçına gitti bende takılıyorum nasılsın

kucagimiza alacagimiz günler yakindir insaallah canim.ayy yerim ben onu.resimlerinide koyarsin.:ecrin_bebek:teyzesi görür o zaman.

inşş canım inş hepimizin dilekleri gerçekleşicek:ecrin_bebek:bebişimin uzaklarda bi teyzesi olucak.:)))))a.s.

kanaryacım yine geldm bulamadım seni .belki gelirsin die beklicem ses et ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…