ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

Ya esracıgım imzalar kapalı sen nasıl yaptın onu

canım ne olduğunu anlamadım ama neyse profil bölümünde herşey var

canlar nasılsınız kanaryacım esraiecim angelcim başka başka unuttuğum varsa affedin özledim sizleri giremedim üç gndür anmler bendeydi hasret giderdik sanki çok uzağızya :)))))))

bizde seni özledik canım bende nete fazla girmiyorum net yasak ama size bakmak için geliyorum

canlarm napıosunuz esracımmm nasıl gidio hamişlik yeğenim nasıl imii:)kanaryacım yok yine ne zamandır görüşemedik onlada yaa

aaaa bizim kizlara noldu ya.nerdesiniz canlarim.mseda iyimisin.merak ettim inan simdi..nerelerdesiniz canim.............

canım arkadaşım benimmm:)iiyim merak etme nete giremiorum zaman bulupta misafirlerm oluyo hep gece geç sattede bakıorum arada bir siz yoksunuz bişiy yazmıorum bnde....sen napıosun canım görüşemedik hiç deişiklik varmı...Şeniz

canlarm napıosunuz esracımmm nasıl gidio hamişlik yeğenim nasıl imii:)kanaryacım yok yine ne zamandır görüşemedik onlada yaa

canım iyiyiz ama yemekle sorunumuz var yemek yiyemiyorum yeğenin büyümeyecek diye korkuyorum herşeyden tiksinir oldum

canım iyiyiz ama yemekle sorunumuz var yemek yiyemiyorum yeğenin büyümeyecek diye korkuyorum herşeyden tiksinir oldum

canım sen hiç tedirgin olma ilk üçbuçuk ay aç kalsanda yemesende bunun bebişe bi zararı yok ama üç ayı geçerken çok çok dikkat etmen lazım sebze meyve yoğurt et balık aman aksatma düsenli bi şekilde beslen....bana doktorum ilk ayların bebek beslenmesi bakımından önmli olmadını söemişti sende sor istersen doktoruna bakalım ne dicekk....ben erkek yeğen olcak die hissediorum bu arada sen hissediomusun bişiylerr:)))))))))))))içimden öle geçio hep..

canım sendemi herkes erkek olacak diyor. iddaya bile girdi babamla ablam

wallamıı ee herkes böle hissettine göre var bi hayırr inşş sağlıkla gelsin güsel bebiş hayırlı evlat olsun anne babasınaa:Saruboceq:

slm bende geldım
beraycim hosgeldin canim.sendeki durum ne.
ayyy canim arkadasim gelmis.valla cok merak ettim seni.görüsemedik be canim.
iyi olduguna cok sevindim.canim.bende siz olmayinca yazmiyorum.bende iyiyim tatlim ayni gelisen,degisen birsey yok.öpt canim arkadasim.arada ugra valla merak ediyorum.
canım sendemi herkes erkek olacak diyor. iddaya bile girdi babamla ablam
esraiecim canim.seni gördügümede cok sevindim.nasilsin.hamislik nasil gidiyor.bebis nasil biraz daha büyümüstür.ee bizde bosuna demiyoruz besik kertmesi yapacaz diye ben sana kizimi vercem ya..öpt canim

canım bı cetvel yapmışın ya bebek var arabada hamıle bı kadın var onu dıyorum profıl bolumune baktım bı sey yok

canım bı cetvel yapmışın ya bebek var arabada hamıle bı kadın var onu dıyorum profıl bolumune baktım bı sey yok

canım onu ark yaptı bana

canım alcam kızına tabiki benim oğlan biraz büyük olacak haliyle. canım hamişlik zor geçecek gibi. iştah sıfır herşeyden tiksinir oldum bakalım sonu ne olcak sadece salatalık yiyorum

yani.benim kiz da pek nazli olcak.ahh canim ya,kötü bir durum.bir kac ay sonra düzelirsin canim sabret.öncekindedemi böyle olmustu.ben hamileligimde birseyden tiksinmedim,tam tersine istahim acildi.dürümler,izgara etler,balik bunlar yattigim zaman gözümde ucusuyordu.bir kavonoz cilek recelini,2.gün bitiriyordum.sabah hafif bulantim oluyordu o kadar.

canım ilkinde hiçbirşey anlamamıştım.bu bi tuhaf beni çok üzecek gibi gözüküyor. olsun canım nazlı gelinim olsun sorun değil

esracıgım sen bı incir kürü yapmıştın suyunumu içtin yoksa incirimi yedın:sm_confused:

canım ilkinde hiçbirşey anlamamıştım.bu bi tuhaf beni çok üzecek gibi gözüküyor. olsun canım nazlı gelinim olsun sorun değil
üzmez benim damadim annesi.sana simdilik naz yapiyor.ayy yerim ben onu valla.olunca resimlerini koy oldumu.görelim.bizimde olsun bizde koyariz...
ewet kanaryacıgım benım o resımdekı
canim cok sekersin.kime benzettim seni biliyomusun.adanalidaki basrollerdeki kiz varya polis olan.iste ona adini bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…