tugbacim,angelcim sizi biliyorum evet burdasiniz.canim arkadaslarim benim....canım ben burdayımda gerçekten ömür kızlarr nerde.......
canim m sedayi merak ediyorum.kac gündür yok.insaallah.kötü birsey yoktur.ikinizide öpt...bende burdayım
Ya esracıgım imzalar kapalı sen nasıl yaptın onu
canim iyiyim bende.ne olsun iste bende ise gidip geliyorum.ayy teyzesi onu yesin emi.gelisiyordur annesi merak etme.yegenim seni üzmiyecek.yanliz azicik simarik olcak gibi.icime dogdu.su anda bende pek birsey yok.dis dr.una gidicem tatlim.sonra hamilelikte cekiyorum.önce bir kendimi tamir ettireyimde,rahat bir hamilelik gecireyim.sen kendini yormuyosun demi.aman canim sakin.dedigim gibi yat yatabildigin kadar,kocisine söyle,isleri üstleniversin,biraz zahmet olacak ama,dayanacaklar canim.benim arkadasim yatacak sadece iste o, kaaaa
canım bütün işlerini bitir ve bebiş için çalışmalara başla.canım dediğin gibide yan gelip yatıyorum zaten. aç aç dolaşıyorum canım birşey istemiyor yemek yiyemiyorrum. şımarık olacağı kesin babası tarafından
m sedacim valla özlettin kendini,seni aradi gözlerim ama müsait olmadigini anladim canim.nasilsin iyimisin.offf bak simdi özendim.ne güzel ailen le birlkte olman valla tadini cikar.bizimkiler benim burnumda tütüyo.Allah kimseyi ailesinden uzak etmesin neyse.öpt.seni canim
canlar nasılsınız kanaryacım esraiecim angelcim başka başka unuttuğum varsa affedin özledim sizleri giremedim üç gndür anmler bendeydi hasret giderdik sanki çok uzağızya :)))))))
aaaa bizim kizlara noldu ya.nerdesiniz canlarim.mseda iyimisin.merak ettim inan simdi..nerelerdesiniz canim.............
canlarm napıosunuz esracımmm nasıl gidio hamişlik yeğenim nasıl imii:)kanaryacım yok yine ne zamandır görüşemedik onlada yaa
canım iyiyiz ama yemekle sorunumuz var yemek yiyemiyorum yeğenin büyümeyecek diye korkuyorum herşeyden tiksinir oldum
canım sen hiç tedirgin olma ilk üçbuçuk ay aç kalsanda yemesende bunun bebişe bi zararı yok ama üç ayı geçerken çok çok dikkat etmen lazım sebze meyve yoğurt et balık aman aksatma düsenli bi şekilde beslen....bana doktorum ilk ayların bebek beslenmesi bakımından önmli olmadını söemişti sende sor istersen doktoruna bakalım ne dicekk....ben erkek yeğen olcak die hissediorum bu arada sen hissediomusun bişiylerr:)))))))))))))içimden öle geçio hep..
beraycim hosgeldin canim.sendeki durum ne.slm bende geldım
ayyy canim arkadasim gelmis.valla cok merak ettim seni.görüsemedik be canim.canlarm napıosunuz esracımmm nasıl gidio hamişlik yeğenim nasıl imii:)kanaryacım yok yine ne zamandır görüşemedik onlada yaa
iyi olduguna cok sevindim.canim.bende siz olmayinca yazmiyorum.bende iyiyim tatlim ayni gelisen,degisen birsey yok.öpt canim arkadasim.arada ugra valla merak ediyorum.canım arkadaşım benimmm:)iiyim merak etme nete giremiorum zaman bulupta misafirlerm oluyo hep gece geç sattede bakıorum arada bir siz yoksunuz bişiy yazmıorum bnde....sen napıosun canım görüşemedik hiç deişiklik varmı...Şeniz
esraiecim canim.seni gördügümede cok sevindim.nasilsin.hamislik nasil gidiyor.bebis nasil biraz daha büyümüstür.ee bizde bosuna demiyoruz besik kertmesi yapacaz diye ben sana kizimi vercem ya..öpt canimcanım sendemi herkes erkek olacak diyor. iddaya bile girdi babamla ablam
canım bı cetvel yapmışın ya bebek var arabada hamıle bı kadın var onu dıyorum profıl bolumune baktım bı sey yok
beraycim hosgeldin canim.sendeki durum ne.
ayyy canim arkadasim gelmis.valla cok merak ettim seni.görüsemedik be canim.
iyi olduguna cok sevindim.canim.bende siz olmayinca yazmiyorum.bende iyiyim tatlim ayni gelisen,degisen birsey yok.öpt canim arkadasim.arada ugra valla merak ediyorum.
esraiecim canim.seni gördügümede cok sevindim.nasilsin.hamislik nasil gidiyor.bebis nasil biraz daha büyümüstür.ee bizde bosuna demiyoruz besik kertmesi yapacaz diye ben sana kizimi vercem ya..öpt canim
yani.benim kiz da pek nazli olcak.ahh canim ya,kötü bir durum.bir kac ay sonra düzelirsin canim sabret.öncekindedemi böyle olmustu.ben hamileligimde birseyden tiksinmedim,tam tersine istahim acildi.dürümler,izgara etler,balik bunlar yattigim zaman gözümde ucusuyordu.bir kavonoz cilek recelini,2.gün bitiriyordum.sabah hafif bulantim oluyordu o kadar.canım onu ark yaptı bana
canım alcam kızına tabiki benim oğlan biraz büyük olacak haliyle. canım hamişlik zor geçecek gibi. iştah sıfır herşeyden tiksinir oldum bakalım sonu ne olcak sadece salatalık yiyorum
angelcim resimdeki senmisin................canım bı cetvel yapmışın ya bebek var arabada hamıle bı kadın var onu dıyorum profıl bolumune baktım bı sey yok
yani.benim kiz da pek nazli olcak.ahh canim ya,kötü bir durum.bir kac ay sonra düzelirsin canim sabret.öncekindedemi böyle olmustu.ben hamileligimde birseyden tiksinmedim,tam tersine istahim acildi.dürümler,izgara etler,balik bunlar yattigim zaman gözümde ucusuyordu.bir kavonoz cilek recelini,2.gün bitiriyordum.sabah hafif bulantim oluyordu o kadar.
angelcim resimdeki senmisin................
esracıgım sen bı incir kürü yapmıştın suyunumu içtin yoksa incirimi yedın:sm_confused:
üzmez benim damadim annesi.sana simdilik naz yapiyor.ayy yerim ben onu valla.olunca resimlerini koy oldumu.görelim.bizimde olsun bizde koyariz...canım ilkinde hiçbirşey anlamamıştım.bu bi tuhaf beni çok üzecek gibi gözüküyor. olsun canım nazlı gelinim olsun sorun değil
canim cok sekersin.kime benzettim seni biliyomusun.adanalidaki basrollerdeki kiz varya polis olan.iste ona adini bilmiyorum....ewet kanaryacıgım benım o resımdekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?