canim iyiyim sen nasilsin.görmedim msedacim kusura bakma.nasil gidiyor.canım arkadaşım napıosun ...
bende yapacam o incır kurundn esracıgım ama şuan elma sirkesi içiyorum bıkaç kılo fazlam var onun gıtmesı için ikisi birlikte yan etkı yaparmıki:bbo:
canım tek tek yap derim belki ikisi yan etki yapar biz işimizi garantiye alalım değilmi
evet canim bengüyede benziyosun.ayy evet ya inadina sevmedigin kisiye benzetirler bide o var.bende tam davulun ortasina vurmus oldum.-tatlicadiarzu-saol kanaryacıgım ama ben o kızı hiç sevmem genelde ona benzetırler bıde şarkıcı bengü var ya onada benzetırlr
evet canim bengüyede benziyosun.ayy evet ya inadina sevmedigin kisiye benzetirler bide o var.bende tam davulun ortasina vurmus oldum.-tatlicadiarzu-
tamam canim bakarim.yok ben koymayayim resmimi.yanlis anlasilmasinda kendime güzellik konusunda güvenirim ama esim böyle seye izin vermiyor.msn deki profilime bile koyamiyorum canim.kaydirigubbakcemile3senın resmın yokmu onada bakalım,benım bude albumler bolumunde bı albumumvar orda gelınlıkle resmımde var hıc bakmadıysan bak canım bı ara
resimlerine baktim canim cok güzeller.kac yillik evlisin angelcim.........kaydirigubbakcemile3senın resmın yokmu onada bakalım,benım bude albumler bolumunde bı albumumvar orda gelınlıkle resmımde var hıc bakmadıysan bak canım bı ara
üzmez benim damadim annesi.sana simdilik naz yapiyor.ayy yerim ben onu valla.olunca resimlerini koy oldumu.görelim.bizimde olsun bizde koyariz...
canim cok sekersin.kime benzettim seni biliyomusun.adanalidaki basrollerdeki kiz varya polis olan.iste ona adini bilmiyorum....
ewt canım ıntenetten arastırdım aynı anda 2 kur yapmayın dıolar,sen nasılsın nasıl gıdıo hamıslık:CüvCüv:
bol bol istirahat et canim.ayak da fazla dolasma.Allaha sükür kalbi atmaya baslamis.maasallah.korkma canim.hamilelikte olur böyle agrilar.zaten biz bu veletleri doguruncaya kadar akla karayi sececegiz inan.yani bizi simdiden diken üstünde otutturuyorlar veletler.aman olsunda biz herseye raziyiz demi canim....canım hele bir olsunda koyarım canım teyzeleride görsün yeğenini.inşallah canım bir an önce olur sizinde
tamam canim.insaallah esraiecim.tez günde olsun artik.
canım hamişlik sancılı geçiyor dün gece adet olacakmışım gibi bir sancım olunca hemen acile gittik istirahat verdi ve progestan ilaca devam dedi. bebişim canlanmış kalbi atmaya başlamış. ama sancım oluyor ya korkuyorum
bu arada ben iyiyim canim.herhalde msedada iyidir.su sira fazla görüsemiyoruz.sedacığım kanaryam sizler nasılsınız angel sen tatlım
canım tabıkı guzelsındır kk lı olupta çirkin olan yokturkaydirigubbakcemile5tamam canim bakarim.yok ben koymayayim resmimi.yanlis anlasilmasinda kendime güzellik konusunda güvenirim ama esim böyle seye izin vermiyor.msn deki profilime bile koyamiyorum canim.
saol canım 8 aylık evlıyım,sen ne kadar evlısın canımresimlerine baktim canim cok güzeller.kac yillik evlisin angelcim.........
ıyıyım canım bende bol bol gezıyorum havalar guzel oluncakaydirigubbakcemile2sedacığım kanaryam sizler nasılsınız angel sen tatlım
bol bol istirahat et canim.ayak da fazla dolasma.Allaha sükür kalbi atmaya baslamis.maasallah.korkma canim.hamilelikte olur böyle agrilar.zaten biz bu veletleri doguruncaya kadar akla karayi sececegiz inan.yani bizi simdiden diken üstünde otutturuyorlar veletler.aman olsunda biz herseye raziyiz demi canim....
bu arada ben iyiyim canim.herhalde msedada iyidir.su sira fazla görüsemiyoruz.
aman canım dıkkat et kendıne bol bol dınlen,ew işi falan yapmacanım tabıkı guzelsındır kk lı olupta çirkin olan yokturkaydirigubbakcemile5
saol canım 8 aylık evlıyım,sen ne kadar evlısın canım
canım hamişlik sancılı geçiyor dün gece adet olacakmışım gibi bir sancım olunca hemen acile gittik istirahat verdi ve progestan ilaca devam dedi. bebişim canlanmış kalbi atmaya başlamış. ama sancım oluyor ya korkuyorum
canım esracım sen bırak banyo filan ciflemeyi yat dnlen bebiş daha önmli inan senn yernde ben olsam şimdiki aklım olsa yermden kalkmasdım pislensin noluryani temislenir geçer ama bebişlerimiz daha değerli....kendine herzamankknden daha ii bakman lazım canım
aman canım dıkkat et kendıne bol bol dınlen,ew işi falan yapmacanım tabıkı guzelsındır kk lı olupta çirkin olan yokturkaydirigubbakcemile5
tabiki canim.herkesin kendine göre bir güzelligi vardir.tüm insanlar güzeldir bence.ama malesef kalpleri cirkinlesmis o kadar cok kisi varki.Allah bu cirkinliklerden korusun bizleri.
saol canım 8 aylık evlıyım,sen ne kadar evlısın canım
ayy canim daha cok yenisin ve hemen bebek düsünüyorsun.ben 5.5 yillik evliyim canim.5 yilda da bebegi düsünmemistim.zaten gelir gelmez buralara ise baslamistim.ama simdi bebek den baska birsey düsündügüm yok.
hiç sorma hamile kaldım ama anam ağlıyor korkudan. ev berbet annem gelicek temizliğe ben birşey yapamıyorum kaynanama göre evimde ne varmış. valla kimse halin nedir diye sormaz. cumartesi banyonun yerlerini cifledim herhalde o yüzden sancım oldu neyapayım biraz fazla titizim galiba. razıyız ama bir yere gitmesin
ahh bilmezmiyim esraiecigim.o anlari yasadim malesef sinirimden oturup agliyordum.ilk zamanlar bende hicbirsey yapmamistim.bulasiklari dahi makinaya koymadim egilmeyeyim diye.sagolsun esim isten gelince yapardi.oda mahvolmustu.bir yandan kendi isi bir yandan evin isi.kocisim elinden geldigi kadar yapiyordu.ama sonucta bir erkegin yaptigi ne kadar olur.icim hic rahat etmiyordu,taki dr.um ev islerini yapabilirsin deyinceye kadar ondan sonra yavas yavas yapmaya basladim.ama simdiki aklim olsa yapmazdim.birdahakine bir sekilde idare edecegim.canim,kendini neden yoruyorsun.bu aylarda cok dikkat etmek gerekir biliyorsun.birak isi gücü.oldugu kadariyla.dinlen.biliyorum kimse sormaz o konuda cok haklisin.ama su bebegin bir olsun söyle doya doya herseyini yaparsin.
canım hep iyi olun
aman canım dıkkat et kendıne bol bol dınlen,ew işi falan yapma
ıyıyım canım bende bol bol gezıyorum havalar guzel oluncakaydirigubbakcemile2
canim,sedosum.ben iyiyim sen nasilsin.evet canim ya,denk gelemiyoruz.saglik olsun.müsait oldugun zaman görüsürüz.öpt tatliskom.............kanaryam nasılsın canım artık hiiçç denk gelemioruss maleseff.:angelcm sen nasılsın canım neler yapıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?