ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

saol kanaryacıgım ama ben o kızı hiç sevmem genelde ona benzetırler bıde şarkıcı bengü var ya onada benzetırlr

bende yapacam o incır kurundn esracıgım ama şuan elma sirkesi içiyorum bıkaç kılo fazlam var onun gıtmesı için ikisi birlikte yan etkı yaparmıki:bbo:

bende yapacam o incır kurundn esracıgım ama şuan elma sirkesi içiyorum bıkaç kılo fazlam var onun gıtmesı için ikisi birlikte yan etkı yaparmıki:bbo:

canım tek tek yap derim belki ikisi yan etki yapar biz işimizi garantiye alalım değilmi

evet canim bengüyede benziyosun.ayy evet ya inadina sevmedigin kisiye benzetirler bide o var.bende tam davulun ortasina vurmus oldum.-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3senın resmın yokmu onada bakalım,benım bude albumler bolumunde bı albumumvar orda gelınlıkle resmımde var hıc bakmadıysan bak canım bı ara

kaydirigubbakcemile3senın resmın yokmu onada bakalım,benım bude albumler bolumunde bı albumumvar orda gelınlıkle resmımde var hıc bakmadıysan bak canım bı ara
tamam canim bakarim.yok ben koymayayim resmimi.yanlis anlasilmasinda kendime güzellik konusunda güvenirim ama esim böyle seye izin vermiyor.msn deki profilime bile koyamiyorum canim.

canım hele bir olsunda koyarım canım teyzeleride görsün yeğenini.inşallah canım bir an önce olur sizinde

ewt canım ıntenetten arastırdım aynı anda 2 kur yapmayın dıolar,sen nasılsın nasıl gıdıo hamıslık:CüvCüv:

canım hamişlik sancılı geçiyor dün gece adet olacakmışım gibi bir sancım olunca hemen acile gittik istirahat verdi ve progestan ilaca devam dedi. bebişim canlanmış kalbi atmaya başlamış. ama sancım oluyor ya korkuyorum

bol bol istirahat et canim.ayak da fazla dolasma.Allaha sükür kalbi atmaya baslamis.maasallah.korkma canim.hamilelikte olur böyle agrilar.zaten biz bu veletleri doguruncaya kadar akla karayi sececegiz inan.yani bizi simdiden diken üstünde otutturuyorlar veletler.aman olsunda biz herseye raziyiz demi canim....

tamam canim bakarim.yok ben koymayayim resmimi.yanlis anlasilmasinda kendime güzellik konusunda güvenirim ama esim böyle seye izin vermiyor.msn deki profilime bile koyamiyorum canim.
canım tabıkı guzelsındır kk lı olupta çirkin olan yokturkaydirigubbakcemile5
resimlerine baktim canim cok güzeller.kac yillik evlisin angelcim.........
saol canım 8 aylık evlıyım,sen ne kadar evlısın canım

canım hamişlik sancılı geçiyor dün gece adet olacakmışım gibi bir sancım olunca hemen acile gittik istirahat verdi ve progestan ilaca devam dedi. bebişim canlanmış kalbi atmaya başlamış. ama sancım oluyor ya korkuyorum[/QUOTE]
aman canım dıkkat et kendıne bol bol dınlen,ew işi falan yapma
sedacığım kanaryam sizler nasılsınız angel sen tatlım
ıyıyım canım bende bol bol gezıyorum havalar guzel oluncakaydirigubbakcemile2

hiç sorma hamile kaldım ama anam ağlıyor korkudan. ev berbet annem gelicek temizliğe ben birşey yapamıyorum kaynanama göre evimde ne varmış. valla kimse halin nedir diye sormaz. cumartesi banyonun yerlerini cifledim herhalde o yüzden sancım oldu neyapayım biraz fazla titizim galiba. razıyız ama bir yere gitmesin

bu arada ben iyiyim canim.herhalde msedada iyidir.su sira fazla görüsemiyoruz.

canım hep iyi olun

ıyıyım canım bende bol bol gezıyorum havalar guzel oluncakaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

oooh ben bir gezim dedim burnumdan geldi.sancım oldu. gezmekte yok artık 2 ay daha evdeyim

canım esracım sen bırak banyo filan ciflemeyi yat dnlen bebiş daha önmli inan senn yernde ben olsam şimdiki aklım olsa yermden kalkmasdım pislensin noluryani temislenir geçer ama bebişlerimiz daha değerli....kendine herzamankknden daha ii bakman lazım canım

kanaryam nasılsın canım artık hiiçç denk gelemioruss maleseff.:angelcm sen nasılsın canım neler yapıosun

canım zaten cumartesi günkü ağrıdan sonra boşverdim yan gelip yatıyorum sadec yemek yapmak için kalkıyorum. sağolsun komşum var o bile gelirim temizliğe diyor.. annem gelicek ama kardeşimin çocuğuna bakıyor 1 aylığına. Allah'tan 1 aylığına karnım büyümeye başlayınca hiç birşey yapamam.

ıyıyım canım bende bol bol gezıyorum havalar guzel oluncakaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

oooh ben bir gezim dedim burnumdan geldi.sancım oldu. gezmekte yok artık 2 ay daha evdeyim[/QUOTE]

kanaryam nasılsın canım artık hiiçç denk gelemioruss maleseff.:angelcm sen nasılsın canım neler yapıosun
canim,sedosum.ben iyiyim sen nasilsin.evet canim ya,denk gelemiyoruz.saglik olsun.müsait oldugun zaman görüsürüz.öpt tatliskom.............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…