ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

kanaryacıgım Allahtan hayırlısı ama dr lar 1 seneden sonra kesın yapın dıyo bende 1 sene olmadan bebek ıstıyorumkı sonra zorlanmayalım bıde çevre faktörü var tabiki 10 yıllık evlıymişim gibi daha hala çocuk yokmu dıye soruyorlar kayınvalıdemde her adet oldugumda yınemı adet oldun dıyordu ama düşük yaptıktan sonra çenesı kapandı,inş çok yakın zamanda gelır bebişlerimiz canımbenım bugunden ıtıbaren ovulasyon basladı bakalım ovulasyon tarihlerını dıkkate alarak ilişkiye gırmek ne kadar yararlı olacakkaydirigubbakcemile3

esracıgım çogu kişilerde 3 aya kadar sancı olabılıo içini ferah tut Allahın izniyle hiçbişey olmayacak yiğenimize:ecrin_bebek:

aman canım dıkkat et kendıne bol bol dınlen,ew işi falan yapma

ıyıyım canım bende bol bol gezıyorum havalar guzel oluncakaydirigubbakcemile2

oooh ben bir gezim dedim burnumdan geldi.sancım oldu. gezmekte yok artık 2 ay daha evdeyim[/QUOTE]

canim,sedosum.ben iyiyim sen nasilsin.evet canim ya,denk gelemiyoruz.saglik olsun.müsait oldugun zaman görüsürüz.öpt tatliskom.............[/QUOTE]

canım artık öyle yapıyorum zaten. perşembe pıtpıtları duymaya gideceğiz eşimle rabbim nasip ederse

esracıgım çogu kişilerde 3 aya kadar sancı olabılıo içini ferah tut Allahın izniyle hiçbişey olmayacak yiğenimize:ecrin_bebek:

sağol canım. sende çevre faktörünü kafana hiç takma onlar için yapmıyoruz bebişi. inşallah canım

cnm allah yardımcın olsun. içim sızladı. Ama allah daha hayırlı evlatlar versin. veren de alan da o. Ne diyelim Allah yardımcın olsun cnm bnm üzülme yine verir yaradan alırsın minicik bebğini kucağına. Sadece hayırlısını iste. Sevmesem de bak Seren Serengil'e allah düşmana vermesin 3.üncü bebeğini de kaybetti üstelik doğum yaptı 4 gün yaşadı bebeciği çok zor allah kimseye bu acıyı vermesin en azından bakıpta şükür etmen için acı da olsa bir örnek. Allah sana yardım etsin cnm takrar başın sağolsun

zaten en güzelide o ya tatlim.simdiki aklim olsaydi eger böyle olacaginida bilseydim 1 sene sonra hic düsünmeden hemen yapardim.zaman cok cabuk geciyor.bilmezmiyim o bunaltici sorulari.ne zaman,ne zaman.ya ne kadar insani sinir eden bir durum.bunu soranlar hic rahatsiz olmuyormu.ben kimseye soramam yani yüzüne karsi.insan hic düsünmez mi ya,belki olmuyor demi,insani rencide etmeye ne lüzum var.bende düsük yaptigimi kimseye söylememistim.ama yavas yavas söylüyorum artik.dedigin gibi konusanlarin cenesi kapaniyor.tekrar sorma cesareti bulamiyorlar artik...........

cok sagolasin canim.amin Allah herkesin yardimcisi olsun.kader.öteye gidilmez yani.Allah kimsenin basina vermesin,o aciyi.günlerce kendime gelemedim.aglamaktan canim cikti artik.birde gurbet elde cok zor oluyor.o zaman o kadar cok istedim ki ailemin yanimda olmasini,ama bir sekilde insan atlatiyor.cok haklisin.beterin beteri var.sükür ediyorum Rabbime zaten. ser.serengilin.bebeginin 4 gün yasadigini bilmiyordum.Allah sabir versin cok zor bir durum.Allah kimseye yasatmasin.

oooh ben bir gezim dedim burnumdan geldi.sancım oldu. gezmekte yok artık 2 ay daha evdeyim

canim,sedosum.ben iyiyim sen nasilsin.evet canim ya,denk gelemiyoruz.saglik olsun.müsait oldugun zaman görüsürüz.öpt tatliskom.............[/QUOTE]

canım artık öyle yapıyorum zaten. perşembe pıtpıtları duymaya gideceğiz eşimle rabbim nasip ederse[/QUOTE]
hadi hayirlisi bakalim canim.esraiecim sana birsey soracagim.dr.muayeneni nasil yapti.

m sedacim bu arada unutmusum demeye.oyunlarda yüksek puanlar ve sampiyonluktaki yerimi aldim.tabi beni gecen olmazsa simdilik oradayim..............

oooo kıslar siz burda sohbetler ediosunuz ben dahil olamıorum hiç yaaa(sonradan okuorum esraiecim canım stres yapma olurmu sancılar olabilir bunlar çok normal ama sakın yorma kndini yat gitsin aman tadını çıkar hamişliğin bebiş şimdi annesine yerleşmeye çalışıo bu sancılar ondan oluyomuş ...kanaryacım canım arkadaşım oyunlara ben girmiorum yaa deli oluorum strese giriorum :))hiç sorma göslerimi bide çok yordu ama seni tebrik ediorum süpersin walla sabırlı kıssın senn:))))))))))al şu birincilikleri belli başlı bi kaç kişi var hep onlar oluyodu birinci hadi canım geç şunları:)))ben yapamıorum beceri yok napımmm:)aklım sizde kıslar giremesemde sizde beni unutmayın hee walla darılırım(

canim,sedosum.ben iyiyim sen nasilsin.evet canim ya,denk gelemiyoruz.saglik olsun.müsait oldugun zaman görüsürüz.öpt tatliskom.............

canım artık öyle yapıyorum zaten. perşembe pıtpıtları duymaya gideceğiz eşimle rabbim nasip ederse[/QUOTE]
hadi hayirlisi bakalim canim.esraiecim sana birsey soracagim.dr.muayeneni nasil yapti.[/QUOTE]

canım ilk gittiğimde alttan baktı bebiş küçük olduğu için üstten göremeyiz dedi. sonraki gitmemde üstten artık üstten bakılacak doğuma kadar

canım seni nasıl unuturuz tatlım bende yan gelip yatıyorum zaten sağol

kanaryam naber canım nasılsın ben bildigin gibi canım koşuşturmayla bi yandanada sevınc basıyo içime 1 buçuk ayım kaldı korunmayı bırakmama inş. rabbim bu sefer meleklerımızı bize hayırlısyla bagışlar amiiiiinnnn

seni görmek ne güzel canim.valla özlemisim.ugramayi ihmal etme merak ediyorum.hic unuturmuyuz canim benim.evet canim oyunlarda o sampiyonluklarda ki bikac kisinin yerine adimi kondurdum.tsk.ederim tebrigin icin.slkllmistik demi onlari orada göre göre.pek bi yakistim canim oraya ama firsat vermiyorlar ki kalayim.bende inat yaptim.habire puan yapiyom.hep kalayim diye.sen niye giremiyosun.sorun ne.senin oynadigin oyunlarda bazen sana rastliyorum.ve hemen oraya not yaziyom tatlim.eger adimi görüp de bir not varsa o sanadir.seni cok öpt.tatlim görüsürüz...
canım artık öyle yapıyorum zaten. perşembe pıtpıtları duymaya gideceğiz eşimle rabbim nasip ederse
hadi hayirlisi bakalim canim.esraiecim sana birsey soracagim.dr.muayeneni nasil yapti.[/QUOTE]

canım ilk gittiğimde alttan baktı bebiş küçük olduğu için üstten göremeyiz dedi. sonraki gitmemde üstten artık üstten bakılacak doğuma kadar

canım seni nasıl unuturuz tatlım bende yan gelip yatıyorum zaten sağol[/QUOTE]
canim bu konuyu m seda ilede konusmustuk daha önce.hamileligimde benide hep alttan kontrol etti.ama her kontrolümde yapti bunu.ve dr.a sordugumda hep bu sekilmi kontrol edilecek dedigimde evet dedi.o yüzden tereddüt ediyorum bu konuda.neyse o zamana kadar bir cözüm yolu bulurum herhalde.bu konuda kafam karisiyor.iste alttan muayene düsüge sebep olurmus diye duydum,ilk zamanlar birsey olmazmista diger kontrollerde olurmus.acaba benimkisi o yüzden mi oldu diyorum.ama dr.larda bunun tam tersini söylüyor.alttan muayene bir avantajmis hicbir zarari yokmus tam tersine olabilecek terslikleri zamanindan önce gösteriyormus.neyse zamani geldiginde kafayi yorarim.burada hic dinlemiyorlar valla hemen alttan o yüzden dr.a gidesim gelmiyor.sen ne yaptin canim,nasil gidiyor....

iyiyim canim senden ne haber.bizim kiz kosturuyor valla sürekli.hamarat arkadasim benim.heryere yetisiyorsun.az kaldi ha.hayirlisi olsun tatliskom.güzel haberlerini alicam insaallah senin.simdi kendini yorda hamile kalinca bunu yapamiyacaksin nasilsa.yillik izne cikacaksin ya.kolay gelsin canim sana................

canım seni nasıl unuturuz tatlım bende yan gelip yatıyorum zaten sağol[/QUOTE]
canim bu konuyu m seda ilede konusmustuk daha önce.hamileligimde benide hep alttan kontrol etti.ama her kontrolümde yapti bunu.ve dr.a sordugumda hep bu sekilmi kontrol edilecek dedigimde evet dedi.o yüzden tereddüt ediyorum bu konuda.neyse o zamana kadar bir cözüm yolu bulurum herhalde.bu konuda kafam karisiyor.iste alttan muayene düsüge sebep olurmus diye duydum,ilk zamanlar birsey olmazmista diger kontrollerde olurmus.acaba benimkisi o yüzden mi oldu diyorum.ama dr.larda bunun tam tersini söylüyor.alttan muayene bir avantajmis hicbir zarari yokmus tam tersine olabilecek terslikleri zamanindan önce gösteriyormus.neyse zamani geldiginde kafayi yorarim.burada hic dinlemiyorlar valla hemen alttan o yüzden dr.a gidesim gelmiyor.sen ne yaptin canim,nasil gidiyor....[/QUOTE]

canım benimde ilk bebişimi dr göremedi kabak oyar gibi girdi durdu.ve o akşam bebişim düştü. bende çok endişeliydim ama drunu iyi seç ve herşeyi konuş canım içinde tereddüt kalmasın. artık alttan baklımıyor bana üstten gözüküyor

[
amin canım inşallah

canım yaa gördüm birinciliklerini amaben oynamıorum artık yapamıorum artık bi puan alıorum ya bi daha kesnlikle yaptığım puanı aşamıorum sinir oluorum sonrada bnde bıraktım ama bir hafta sürekli takıntı halinde oynadım ben birasda maymun iştahlıyım bu konularda ama sen geç şu birincileri walla sıkıldım her oyunda onları görmektenn ii gidiosun canım arkadaşım...kıslar sizle napıosunuz canlarmm kndinize ii bakınn ....

canim bu konuyu m seda ilede konusmustuk daha önce.hamileligimde benide hep alttan kontrol etti.ama her kontrolümde yapti bunu.ve dr.a sordugumda hep bu sekilmi kontrol edilecek dedigimde evet dedi.o yüzden tereddüt ediyorum bu konuda.neyse o zamana kadar bir cözüm yolu bulurum herhalde.bu konuda kafam karisiyor.iste alttan muayene düsüge sebep olurmus diye duydum,ilk zamanlar birsey olmazmista diger kontrollerde olurmus.acaba benimkisi o yüzden mi oldu diyorum.ama dr.larda bunun tam tersini söylüyor.alttan muayene bir avantajmis hicbir zarari yokmus tam tersine olabilecek terslikleri zamanindan önce gösteriyormus.neyse zamani geldiginde kafayi yorarim.burada hic dinlemiyorlar valla hemen alttan o yüzden dr.a gidesim gelmiyor.sen ne yaptin canim,nasil gidiyor....[/QUOTE]

canım benimde ilk bebişimi dr göremedi kabak oyar gibi girdi durdu.ve o akşam bebişim düştü. bende çok endişeliydim ama drunu iyi seç ve herşeyi konuş canım içinde tereddüt kalmasın. artık alttan baklımıyor bana üstten gözüküyor[/QUOTE]
evet canim hic dinlemiyorlar.olsunda konusacagim artik.tehlikeli falan degil diyorlar ama insanin icinde yinede süphe kaliyor..

ayy canim sedoscum burdaymis napiyosun canim denk geldik ne güssseeeeel.basta bende öyleydim.yaptigim puani gecemiyordum,ama kafaya taktim ya birkere,puanlari yükselttim.öyle yapmaya calisiyorum canim ama pesimi birakmiyorlar,tabloda sampiyonluklari yetmiyormus gibi,birde benim tabloda yer aldigim yere gecmeye calisiyorlar,ki gecenlerin zaten tabloda yerleri var,istiyorlarki hep biz olalim,aman bosver sedacim,ne halleri varsa görsünler.bir kacgüne kalmaz tablodan ismim silinir zaten.sen neler yapiyosun.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…