tamam canim anladim.bugün iste degildim msedacim.evdeydim gündüz islerim vardi.aksamda biraz tv izledim.ondan dolayi canim....canım ben deildim o yeğenim bendeydi oyun oynuordu tahminde ettim ben sanırsın die :))))))bugnde burdayım ama yoksun iştemisin acaba bugün çalışıomusun...
iyiyim canim senden ne haber.bizim kiz kosturuyor valla sürekli.hamarat arkadasim benim.heryere yetisiyorsun.az kaldi ha.hayirlisi olsun tatliskom.güzel haberlerini alicam insaallah senin.simdi kendini yorda hamile kalinca bunu yapamiyacaksin nasilsa.yillik izne cikacaksin ya.kolay gelsin canim sana................
ayyy canim benim.kiyamam hasta olmus benim arkadasim.cok gecmis olsun.kendine dikkat et.nazar degmistir sana arkadasim.benim topige geldigini görmemistim.onun icin senin topigede yazdim.gecmisolsun dileklerimi.....halledecegim tatlim.su sira apseli gibi disim.o yüzden gitsem de birsey yapmaz.gecsin gidicem.yegenin gelecek insaallah.sen sakin kizma teyzesi.biraz bekletti ama gelisi muhtesem olacak herhalde..:CüvCüv::ecrin_bebek:a.s.canım ben hastayım şu sıra sinüzit oldum başım çok agrıyo burun akıntısı biyandan bide rahimde iltahab dr bir sürü ilaç verdi kullanıyorum hiç halım yok tamda nişan üstü inş. nişanda iyi olurum böyle işte canım sen nasılsın diş işini hallettınmı bak yasakkelimehalletmediysen hemen hallet ve bebiş çalışmalarına başla kaydirigubbakcemilelütven zamanında doldu ne beklıyosun kızarımama hee ben yegen istiyorum:CüvCüv:
canim sanada kiyamam cok gecmisolsun.aman dikkat edin salgin varmis.biraz iyilesmissin ya sevindim.evet canim haklisin.belli birkackisi var biliyosun,yerlerini kimseye kaptirmiyorlar.aman canim bende bosverdim zaten.kiyamam yazik yegenine.hakli sinir krizi gecirmekte.ugrasmak lazim tatliskom.seni cok öpt.kendine cok iyi bak...............selamm kıslar kanaryacım bende çok hastayım benlede ilgilen ama kıskanıorum((((((((şaka bi yane bugn kndime geldim dünya varmış bi iğne ii yaptı beni allah razı olsun bu doktorlardan diorum bazen bazen ama:))))))bi kaçına hala gıcığım:)kanaryacım ya dediin gibi onlar oyun delisi olmuş boşver ogün yeğenmde teyze seni birinci yapımı dio yavrum yap bakalım dedim sonrada baktım sinirlendi bıraktıı birinci oluorus hemen geçiolar bizii gıcık bi durum yani canım.....:uhm:
iiyim angelcim sen naslsın gelmiosun hiç koptuk kıslar aaaaaaaaa böle olmasın amaa :1shok:burdan ne güsel dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıorus gnde bir saatte olsa girip bişiy ler yazalım haberler bırakalım birbirimize dimi amaa sizleri seviorum çok öpüorum kocamann...esracık napıo bnde bilmiorum bebiş nesıl merak ediorum ...
kanryacıgım,sedacıgım nasılsınız,guzel anne esra nasılmiş bakemlülülülülülü
iiyim angelcim sen naslsın gelmiosun hiç koptuk kıslar aaaaaaaaa böle olmasın amaa :1shok:burdan ne güsel dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıorus gnde bir saatte olsa girip bişiy ler yazalım haberler bırakalım birbirimize dimi amaa sizleri seviorum çok öpüorum kocamann...esracık napıo bnde bilmiorum bebiş nesıl merak ediorum ...
ben iyiyim angelcim sen nasilsin.hepinizde burdaymissiniz,ne güzel ben yoktum bu seferde neyse,bugünde sesiniz solugunuz cikmasaydi,buradan sizlere seslenecektim.hatta k.k ya kayip ilani verecektim............kanryacıgım,sedacıgım nasılsınız,guzel anne esra nasılmiş bakemlülülülülülü
canim cok haklisin.tanistigimizdan beri burada kardes gibi olduk sanki.inan hepinizin yoklugunda gözlerim sizi ariyor........iiyim angelcim sen naslsın gelmiosun hiç koptuk kıslar aaaaaaaaa böle olmasın amaa :1shok:burdan ne güsel dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıorus gnde bir saatte olsa girip bişiy ler yazalım haberler bırakalım birbirimize dimi amaa sizleri seviorum çok öpüorum kocamann...esracık napıo bnde bilmiorum bebiş nesıl merak ediorum ...
canim esraiecim nasilsin.güzel anne hamilelik nasil gidiyor.hala mide bulantilarin varmi.hepinizi öpt.canlarim....................a.s.burdayım canlarım 2-3 gündür pek gelemdim siteye iyiyiz canlarım rabbime şükür sizlewr nasılsınız.
ayy ne bileyim sekerim,özlüyom kiz sizi,napayim.............:1hug:kaydirigubbakcemile3kanaryacıgım sende bı alemsın vala,fırsat buldukca gırıyorum,esracıgım ıyı olmana sevındım dıger topıklere katılımın ıyı buraya arada bır ugruyosun:1closedeyes:
gecmisolsun canim,bilmiyorum ki,bak simdi bende merak ettim.korkma m sedacim önemli bisey degildir bence.benimde kac gündür,gögsümün altinda bir ben var,siyah ben öyle büyük degil,ama hafif büyüme yapti.o kisimlarda biraz agri var,tuhaf bisey anlamadim ama bende korkmaya basladim,dr.a gidicem,kontrol ettirecegim benimi,siyah benlerde tehlike var,aman of valla m sedacim artik herseyden korkar olduk,hastaliklar cogaldi.sende canini slkma tatlim.yarin bana haber ver.ok.öpt..................güzel kıslarr napıosunuzz ya kıslar benim boynum tutuk onbeş gndür ve sol boyunda yanda böle iki tane beze var biri küçük biri büükk çok korkuorum yarın doktora göstericemm sizce nedir ağrıdan çıkan bezelerdenmidir yoksa bi hastalıkmı sizdede oluyomu böe ceyranda kalınca boyun ağrısı böle bezelerr filann ....
aman canim sevindim valla bisey cikmamis.bende gidicem m sedacim dr.a.benim ben (ayy bu lafda biraz sacma oldu ama benim ben :roflol:)sonradan cikmadi vardi.ama kontrole gitmem lazim.neyse.sorma valla canim.bende evlenmeden önce dr.yüzü görmedim.evlendikten sonra,dr larla ic ice yasar hale geldik.esim bu konuda cok pipirikli.ufak birseyde hemen dr.a gidiyoruz. der.hic de sevmem dr.a gitmesini.esim götürüyor zorla.evet bebek konusu ister istemez erteleniyor bizde de öyle.önce su sagliklari bir düzeltelim,yapariz be canim aman ne yapalim.istedikce daha cok uzuyor.bende,saldim cayira mevlam kayira durumundayim artik.öpt.kendine iyi bak..........ayy canım aynnen öle olduk walla korkutuo bizi ufacık şeyler ama en ben için mutlaka doktora görün büyüyen ve sonradan çıkanlar sorun yarata bilir..bu arada benm boynumdaki bezeler soğuk algınlığından çıkmış önmli bişiy deilmiş walla hastalık hastası olcam az kaldı nefesi hastanelerde alıorum eşim çok gülüo bana zavallım oda peşimde yanlızda gidemiorum illaki yanımda olcakk:))))doktorum başağrısı için yazdığı ilaçları üç ay daha kullanmamı söledi ama allaha çok şükür başım ağrımıo çok rahatladım bebiş yine ertelendi anlıcan canım arkadaşım bizimkiler geç olcak ama ii olcakk inşşş.....
ben iyiyim angelcim sen nasilsin.hepinizde burdaymissiniz,ne güzel ben yoktum bu seferde neyse,bugünde sesiniz solugunuz cikmasaydi,buradan sizlere seslenecektim.hatta k.k ya kayip ilani verecektim............
canim cok haklisin.tanistigimizdan beri burada kardes gibi olduk sanki.inan hepinizin yoklugunda gözlerim sizi ariyor........
canim esraiecim nasilsin.güzel anne hamilelik nasil gidiyor.hala mide bulantilarin varmi.hepinizi öpt.canlarim....................a.s.
ayy canım aynnen öle olduk walla korkutuo bizi ufacık şeyler ama en ben için mutlaka doktora görün büyüyen ve sonradan çıkanlar sorun yarata bilir..bu arada benm boynumdaki bezeler soğuk algınlığından çıkmış önmli bişiy deilmiş walla hastalık hastası olcam az kaldı nefesi hastanelerde alıorum eşim çok gülüo bana
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.canım yeğenimin boynundada küçük bezeler çıktı anjin olduğu için çıkmış bu aralar anjin falan oldunmu
kanarya angel sizler nasılsınız bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?