aynen canım bnde saldım çayıra kndimide iice toparladım artık psikolojim düseldi dediğin gibi sağlık sorubnlarımız kalksın ordatan gönül rahatlığıyla yaparıs birer bebecik hayırlısı ile:)))))))))
esracım hoşgeldin nasılsın canım bebiş nasıll.:)
ayy canım benim çatlasın boşver kremler ne kadar işe yarıo orası mechul ben pek inanmam en iisi sen badem yağı sürmeye başla madem bu kadar erken başladın çatlamaya doktorlarda zaten badem yağı diolar hem kremlere o kadar vermeye deymes.....ne kadar oldu canım kaçıncı haftadasın...
ayy canim ya görmedim,aslinda dün cikis yapmadan kapattim neti.o saatlerde cikmistim aslinda ama dedigim gibi cikis yapmadan direk ciktigim icin belki o yüzden parliyor olabilir.canim iyisin demi.biz herhalde senle ayni zaman icinde hamile kalcaz.herseyin basi saglik.öpt tatliskom.........canım kanaryam ordamısınn iışığin parlıoo ayy çok sevindimm gör beni hadii
canim ben iyiyim sen nasilsin.eeee yavas yavas baslar artik gögüslerin büyümesi catlamasi,göbisinin büyümesi ayyyy ne güseell.cok öpt.kendine iyi bak.canimiyiyiz canım sadece çok fazla gazım oluyor ve midem şişiyor başkada bir sorun yok şimdilik bide göğüslerim çok büyüdü bilmiyorum daha öncede göğsümde çatlak varmıydı ama yeni farkettim o yüzden kafama çatlak olayını fazla takar oldum ve çatlak kremlerini araştırmaya başladım
slm.angelcim.ben iyiyim sen nasilsin.evet herkeste sanirim ayni sorun vardi.ama simdi düzeldi.ben girdim ama cok yavasti.bir aciliyor,tekrar baska bir konuya girmek istedigimde no bad yazisi cikiyordu.................a.s.slm arkadaslar nasılsınınz 2 gundur sıte acılmıodu bugunde cok zor acıldı gıremıodum oyuzden sızındemı oyle oluo
tsk.ederim arkadasim.amin.Allah isteyen herkese nasip etsinallah bı daha yasatmasın bı melek daha versın sanaa.. saglıcakla kall arkadasım..
ben iyiyim canim sen nasilsin.düzeldi sanirim site.bende kolay giriyorum artik.sen neler yaptin canim...kıslar nihayet girebildim siteye bi an kapandı sandım dedim nasıl bulucam ben bu kısları:)))napıosunuz iisiniz dimii....
ben iyiyim esraiecim.sen nasilsin iyimisin.uyyy göbisin mi cikti.eee annesi büyüyor yavas yavas.üfff hamile iken kiyafet sorunu oluyor birde demi.hic birseyler olmamisti banada.pantolon falan almistim büyük beden.öpt canim kendine cok iyi bak........slm canlarım nasılsınız bakalım. kızlar dediğiniz gibi göbişim çıktı.ama rabbime şükür kilo almadım ama dediğim gibi göbiş çıktı.kıyafetlerim olmuyor pantolon falan aldım.sizler neler yapıyorsunuz bakalım
cok sagolasin elifcim.amin insaallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.cok haklisin,Rabbim belkide sabrimizi siniyor.hersey ondan.bu aci üstünede sabrini veriyor bir sekilde kurban oldugum Rabbim.senin de olmus bir kere canim o zaman öyle gerekliymisti öyle olmus simdiki aklin olsaydi yaparmiydin zaten.Rabbim seni bu konuda affetsin.Allah cocuklarini sana bagislasin.hayirli evlatlar olsunlar insaallah.........Selam canlarım delikafadulden ilk önce sana allahtan sabır ve bıcır bıcır bebekler diliyorum. Rabbim çok büyük her sıkıntıdan sonra mükafatlandırır kullarını yeterki şükret ve isyan etme. Anladığım kadarıyla güçlü bir kadınsın! süprizzzzz
Bende oğlum 2buçuk yaşındayken kaza ile hamile kaldım ve çalıştığımız için ve maddi yetersizlikten oğluma kayınvaldem bakıyordu ozaman daha beraber oturmuyorduk. başka şehirdeydiler ve ben yavrumu bazen 2 ay kadar göremiyordum onu anne sevgisinden mağrum bıraktım. Neyse konu bu deil pardon :bbo: hamile oldumu öğrenince aldırdım mecburen 39 günlüktü ama gelde bana sor hala daha içimde bi acı bi yara... korkuyorum ilerde nasıl vereceğim hesabını diye gerçekten çok pişmanım çok pişmanım. Şimdi 6 aylık birde kızım var. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah...:ecrin_bebek:
ben iyiyim esraiecim.sen nasilsin iyimisin.uyyy göbisin mi cikti.eee annesi büyüyor yavas yavas.üfff hamile iken kiyafet sorunu oluyor birde demi.hic birseyler olmamisti banada.pantolon falan almistim büyük beden.öpt canim kendine cok iyi bak........
cok sagolasin elifcim.amin insaallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.cok haklisin,Rabbim belkide sabrimizi siniyor.hersey ondan.bu aci üstünede sabrini veriyor bir sekilde kurban oldugum Rabbim.senin de olmus bir kere canim o zaman öyle gerekliymisti öyle olmus simdiki aklin olsaydi yaparmiydin zaten.Rabbim seni bu konuda affetsin.Allah cocuklarini sana bagislasin.hayirli evlatlar olsunlar insaallah.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?