ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

iyiyim canim sen nasilsin.sitede sorun vardi ya canim bende giremedim.girsem bile fazla yazamadim.tamam canim ugruyorum simdi.
cekme güzelim göbegini iceri.normal göbek mi o bebek,bebek,tatliskom.sorma cok haklisin hep yasli isi.bende büyük beden aliyorum demistim ya,aman Allahim,bir bel kismi oturuyordu,bacak kismi falan bosbol.cok cirkin duruyordu ama mecbur iste büyük beden aliyosun,ben 2 aylikken büyük beden aliyorum,7.,8. aylarda ne yapicam battal beden mi kullanicam diye kara kara düsünmeye baslamistim.en rahati slopet oluyor canim tavsiye edrim...........

ya sonunda kavustuk sıtemıze gıremıodum bı kac gundur çok şükürkaydirigubbakcemile2naber canlarım nasılsınız,esracıgım gobüşünün büyümesı ıyı ıste bebegın kılo alıo demekkı keske bende hamıle kalsam kıloya bıle razıyım valamirmirmirmir

Canım benimde bebeğim bugün tam 3 aylık. O sahneler birden gözümde canlanıverdi. Allahım sana gani gani sabırlar versin. Dayanılacak gibi değildir. Tahmin edebiliyorum. Bebeğin seni cennet kapısında karşılar inşaallah.

angelcim nasilsin iyimisin,evet hemen hemen sorun kalmadi gibi.esracikda arada ugruyor iste,hamilelikten dolayi fazla girmiyor sanirim,insaallah sende,bende,hepimizde kalicaz,kafana takma.ok.............
amin canim.hic kolay degil,herseyiyle tam alisiyorsun ve sonuc olarak kötü bisey yasiyorsun,evet ben bunu yasadim cok aci.Allah kimseye yasatmasin,sevincimin yerini üzüntü aldi.nasip iste.Rabbim sabrini veriyor bir sekilde.Allahim sana bebegini saglikli bir sekilde kucagina almaya nasip etsin......................

ıyıym kanaryacıgım sen nasılsın,normalde bugün adet olmam gerekıodu ama olmadım öncekı agrılarımda yok ,önceden adet olcagımı agrılarımdan anlardım 1 hafta öncesınden baslardı inş hamıleyımdır:Saruboceq:

angelcim yoksa sendemi.:CüvCüv:ayyy cok sevinirim insssssssssssaallah.hayirli haberlerini bekliyorum.sakin merakta birakma.
bende tüm annelerin ve gelecekteki anne adaylarinin anneler gününü kutluyorum..........a.s.

angelcim yoksa sendemi.:CüvCüv:ayyy cok sevinirim insssssssssssaallah.hayirli haberlerini bekliyorum.sakin merakta birakma.
bende tüm annelerin ve gelecekteki anne adaylarinin anneler gününü kutluyorum..........a.s.

kanaryacıgım gununu sasırmadıı ve adet oldum dun aksam moralım cok bozuldusenağlamasenağlama

canım yaz için kapri falan almaya başladım belki yaza bulamam diye beli lastikli alıyorum lcw güzel şeyler üretiyor şimdilik büyük gelsede yaza bulamam belki diye alıyorum.normalde balık etliyim ama hiç göbeğim olmazdı. şimdi diyorumki ya hemen hamile karnı gibi olsun yada şimdilik çıkmasın.kilo almak istemediğim için kara kara düşünüyorum çünkü çabuk kilo verebilen biri değilim.

canım merak etme oda olacak ve sen ben yapamıyorum daha ama gere gere gez canımın içi

kanaryacıgım gununu sasırmadıı ve adet oldum dun aksam moralım cok bozuldusenağlamasenağlama

canım ne yapıyoruz moral bozmuyoruz.biliyorsunki ben düşükten 8 ay sonra hamile kalabildim tatlım

inş canım,daha zamanı gelmemıs demek ama cok zor oluo beklemek,bosver canım takma kıloyu falan kafana bebegınden dahamı onemlı zayıflarsın dogumdan sonra

hayirlisi olsun angelcim.hic üzülme,moralinide bozma.daha yeni evli sayilirsin,ve de gencsin önünde zamanin var canim.o yüzden kafaya takmaya bile degmez.

esraiecim kilo almak istemiyorsun ama bebisi düsün canim.onun büyümesi icin.dr.un daha iyi bilir gerci,saglikli beslenirsin sende.dogum dan sonra,sporla falan verirsin canim.kafaya takma..

bende iyiyim canim yaa,ne olsun iste,hepimizin düsüncesi ayni, bebek.bir olsalarda bizde rahatlasak demi..................

inş canım Allahın iznıyle oda olcak,bugun hastanede bırısıyle konustum 6 yıllık evlıymıs yumurtlıkları tembelmıs dr normal yonden hamıle kalman cok zor tup bebekyapalım demıs tam tedavıye baslayacaklarında ev tasıma ışi cıkmıs ve unutmus tabıkı bebek dusuncesını ve hamıle kalmıs 1 aylık hamıleymıs,bana da aklından bebek dusuncesını at şartlama kendını dedı

amin canim insaallah.kadinin dedigi cok dogru biliyormusun.ben nasil hamile kaldim bunu biliyormuydun,aynen kafadan attim,o ay hamile kaldim,ki 1 yila yakinda bebek istiyordum,hersey normaldi ama bir yil boyunca hamile kalamamistim.cünkü,herkes ayni seyi soruyordu,ne zaman,ne zaman...ee yapin artik neyi bekliyorsunuz,bu tür klasik sorular,insan ister istemez kafaya takiyordu.ne zaman ben artik kimsenin dedigini takmiyorum,olursa olur,hersey Allahtan dedim,ve bebek düsüncesini attim,dedim ya,o ay hamile kaldim.sende kafana takma o yüzden,süre uzuyor canim,ister istemez bebek olmasini engelliyor,kafandan at,rahat ol,stress yapma,güzel haberleri aliriz o zaman..........

bebis isteyen herkese rabbim nasip etsin insallah...
baslikta bebegimi kaybettim yazmisiniz cok gecmis olsun
sakin uzulmeyin bende ilk bebegimi 3 aylikken dusurmustum su anda nur topu gibi bir oglum oldu
Allah yakin zamanda sizde nasip etsin insallah...

inş canım önumuzdekı ay ıkımızde guzel haberler verırız burada:CüvCüv:bugun hormon testımın sonuclarını aldım hepsı normal degerde cıktı hamıle kalmanı engelleyecek hıcbısey yokmus buna cok sevındımkaydirigubbakcemile3

canım cok saol Allah yavruna ve sana uzun ve saglıklı ömurler versın,bızede nasıp etsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…