ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

amin canim.ayni kaderi paylasmisiz yani.3 aylikken de bayagi büyük oluyor ya en cok da o koydu bana.zannettim ki bundan sonra birsey olmaz.ama senin ne güzel bak arkasindan oglun olmus.Allah anali babali büyütsün............
insssallah canim.sevindim normal cikmasina demek ki ne yapiyoruz.bebek düsüncesini kafaya takmiyoruz artik demi......hayirli haberler veririz insaallah angelcim.bu arada m seda dan ne zamandir haber yok merak ediyorum dogrusu...............

slm arkadaşlar kanaryacım nasılsın
umarım hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize

ewt canım kafaya takmayacagım artık,mseda inş hamıle olarak gerı doner:CüvCüv:esrada hamıle kaldıktan sonra bıze pek yuz vermez oldukaydirigubbakcemile3

öncelikle çok geçmiş olsun başın saolsun canım bende 12 ocakta yani 37hafta 3 günlük hamileyken acil sezeryana alındım doğum sırasında kanamam durmadı başka hastaneye götürüldüm beni kurtarmak için rahmimi almak zorunda kaldılar bebeğimde 4 gün yaşadı 16 ocakta kaybettim bebeğimide herşeyi hazırdı onun sağ salim doğmasını bekliyoduk 2haftamız vardı şimdi kucağım bomboş kaldı bir daha anne olma şansımda yok beterin beteri var inşallah daha sonra allah sana nasip etsin bebeğini kucağına almayı kendimi toparlamaya çalışıyom ama bir yandan kayın validem beni yıkıyor anneler gününde bana ablan(görümcem) doğursunda versin bir tane size dedi nasıl yıkıldım anlatamam çok zor yine pskiyatriye gidicem haftaya yoksa yapamıcam başedemicem

canım çok çok gecmıs olsun Allah sabırlar versın o kaynanada akıl fıkır versın yuce Rabbim,amamenmı alındı rahmın nıye aldılar

slm arkadaşlar kanaryacım nasılsın
umarım hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize
iyiyim enrikacim.sen nasilsin iyimisin.nasil gidiyor.hersey yolundami.insaallah canim.kavusuruz.............
ewt canım kafaya takmayacagım artık,mseda inş hamıle olarak gerı doner:CüvCüv:esrada hamıle kaldıktan sonra bıze pek yuz vermez oldukaydirigubbakcemile3
sevindim canim.dedigini uygula tamam mi angelcim.birseylerle mesgul ol.oluyorsundur zaten.evet m seda insaallah bombayi patlatir.esranin yüz vermemesi degil canim.hamile olarak,nete pek girmek istemiyor sanirim.zararli ya ondan dolayi...bizde öyle ypacagiz tamam mi.fazla takilmiyacagiz yani.....

bu arada bu benim ilk bebeğimdi ve ben 29 yaşındayım ve asla anne olamayacağım
edaöznurcum sana cok cok gecmis olsun.inan senin adina cok üzüldüm.laflar bogazima tikandi.Allahim sana cok sabir versin.peki neden böyle oldu.sirf kanama durmadi diye mi.offff .kayinvalidenin yaptigida ne kadar insafsizca yaa,ne düsüncesiz bir insan,zaten yikilmissin,bir daha yikmis seni.canin slkildiginda ugra tamam mi.sana ben ve arkadaslar destek olmaya calisiriz...tekrar büyük gecmisolsun.Rabbim yar ve yardimcin olsun

kıslar ben geldimm sizleri çok özledim evi taşıdık canlarım bir haftadır evle uraşıorum ama artık nette bağlandı bol bol görüşürüss...kanaryacım angelcim esracım ve dier yeni arkadaşlar nasılsınız..varmı bi deişiklik kıslarr

canimmm hosgeldin.nasilsin.cok sevindim sedacim seni gördügüme.özlemisim seni.valla artik cok merak etmeye baslamistim.nerde bu kiz,iyimi diye.güle güle otur yeni evinde....bende durum ayni yaa sende varmi bir degisiklik.artik merakta birakmazsin insaallah,tamam mi canim.cok öpt.kendine iyi bak.a.s.

kanaryacım ya saol bnde sizi çok özledim walla arkadaşlarımı nasıl arıosam sizleride öle arar oldum eşim gülüo bana:))canım ben ilaç tedavisine başladım biliosun başağrılarım için ama ben kndimi denemek için doktordan habersiz ilaçlarımı bir haftadır içmiorum ve başağrım allahıma şükürler olsunki yok:)))bnde doktorumu arıcam yada yanına gidicem anlatıcam artık bebek istedimi sölicem üç ay daha bekleyemicem benm başağrılarım sanırım psikolojik çünkü evimi taşıdım istediğim bi semte ve inan bir anda tüm sıkıntım stresim yok oldu oturduğum yer beni çok fazla sıkıodu eşim sağolsun eve o kadar masraf yaptığı halde kabul etti taşınmayı ve şim di gerçekten mutluyum evimde nezih bi yerde yaşamak kadar önmli bişiy yokmuş...işte böle canım ilaçlarımı çöpe atıorum:))))))))ve önümüzdeki ay bebiş çalışmaları başlıor allahın izni ile inşş...sen neler yapıosun canım ne zaman geliosun türkiyeye....

canim yaa tekrar seni buralarda görüyorum yaa.inan cok sevindim.aynen bende öyle oluyorum canim.insanin akli hep burda.bende ariyorum siz arkadaslarimi.ne yalan söyleyeyim ama senide cok aradim sedacim..yeni evinde güle güle otur.evet bazi evler, oturdugun mekan gercekten insani slkiyor.bende oturdugum evi cok seviyorum.oturdugum yer civil civil.ama bebek olursa tabi en fazla 2 yil oturup mecbur cikacagim.cünkü cocuk odasi olmasi lazim.cocuk oldugu zaman devlet de izin vermez oturduguma.cocuk odasini sart kosuyor...keske ilaclarini atmasaydin.belki ilaclarin yeni etkisi oluyor.tabiki sen daha iyi bilirsinde,psikolojik de olabilir haklisin.bebis kararina sevindim canim.hayirli haberlerini bekliyorum.sedacim.bende disciye gidecegim 1 aydan beri ama tirstigima gidemiyorum.dolgu olan disim hafif hafif agri yapiyor.hafifde kenardan acilmis.su disciyi halledeyim,türkiyeye ye gitme durumumuz var,agust gibi.esime söyledim zaten.agusta kadar hamile kaldim kaldim,kalmassam gidiyoruz diye.nasip.öpt.kendine iyi bak canim.............a.s.

sedacım yenı evınde gule gule otur inş ugur getırır yenı evın de hemen bebişin olur:ecrin_bebek:

ıyıyım canım sen nasılsın evet ya hıc denk gelmedık saat farkından galıba neyse kıb öptm

canım çok teşekkür ederim yazdıkların için doğum sırasında kanamam durmadı çok kan kaybettim kanı durdurmak için rahmimi almak zorunda kaldılar yoksa beni kaybedeceklerdi sadece bebeği taşıdığım kesecik alındı rahim ağzı ve yumurtalıklar duruyor ama ne faydası varki esas önemli olan kesecikti

kader iste canim.Allahim sana yardimci olsun.ama bunun ne bileyim bir caresi yok mu acaba,bu konuda pek birsey bilmedigimden,ve tip cok ilerledigi icin soruyorum...cünkü herseyin bir caresini buluyor tip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…