ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

canım Allah buyuk umudunu kaybetme,Allahu teala hz.Zekerrıyanın eşi kısır oldugu halde onun dualarına yanıt vererek HZ.YAKUP'u gonderdı,meryem suresının mealını okursan daha ıyı anlarsın onun için dualarını kesme hıc ve Allhtan umudunu kesme

bende iyiyim sagol.yakaladim bu sefer seni angelcim.aramizda 1 saat farki var.olsun be canim yine bir sekilde görüsüyoruz.insaallah da daim olur................

ewt canım dedıgın gıbı yıne bı sekılde gorusuyoruz galıba dun ben baska topıklerde gezınırken yazmışın,burdakı arkadaslarımın hepsını sevıyorum ama senı sankı daha onceden tanıyomusum gubu daha farklı sevıyorum canım:1hug:

evet canim öyle olmus sanirim.sagol bitanem.bende öyle.sen ve diger arkadaslarimda benim icin farklisiniz.acimi yasadigim an yanimdaydiniz ve hala burdasiniz.bunun icin sana ve diger burdaki canlarima cok tsk.ediyorum.beni hic yanliz birakmadiniz.bende hepinizi cok seviyorum canim.bende sizinle hep birlikte olacagim.a.s.

canım kanaryam naber benı sorma boyacı yıne gün attı çıldıracam yaa bu 3.cü atması biz ayın 6 tısı dedik gelemem dedi bu pazartesi geliyodu çarşambaya attı çarşamba geliyodu cumaya attı bakalım gelmeden gelecegıne inanmam gelecek diyede heryeri ortaya topladık heryer biyerde ugraşıyoooo arkdaşın bi hayırlısıyla bitseydi 15 gün sürer diyo saten yaa alçı falan 4 oda hol evde büyük sonrada temizlik var allah büyük bakalım.......

canim iyiyim sagol.oooo tugbacim senin cok isin var canim benim.hic dinlenemedende dügüne baslayacaksiniz.Allah yardimcin olsun.adamin yaptigina bak niye gelmiyor ki.ayy ben sinir olurum sürekli ertelenmeye.baska boyaci yokmu tatlim.baskasini ayarlasaniz.öpt.kolay gelsin canim..............
canım çok geçmiş olsun.
allah başka bebişler versin sana.
sagolasin arkadasim..amin.Allah isteyen herkese nasip etsin..............

sende saol canım eger dusuk yaptıktan sonra bu topigi bulup derdımı anlatamasaydım zor atlatırdım heralde,öpuyorum canıma.s.

canlarım nasılsınız bakalım.ben felaket grip oldum ve antibiyotik kullanıyorum uzun zamandir topiğe giremedim.

canım benm dişciden korkma en fazla iğne vurucak birtek onun acvısı var oda biliosun bizim çektiğimiz acıların yanında hiç bişiy ben hep böle düşünür oldum hiç birşey dayanılmas olmuyo ttlım zaman kaybetme bnce git ağrıyı çekmee boşnua...hamilekalmasan sanada bi tatil olurdu aileni görürüdün morel alırdın hayırlısı olsun canım inş senn için en iisi olur bewn satlerdir burdayım seni bekliorum yine gelmedin terslik ya ben çıkarım sen gelirsin((

sedacım yenı evınde gule gule otur inş ugur getırır yenı evın de hemen bebişin olur:ecrin_bebek:

canım çok saol inş bu ev uğurlu gelir bize dediğin gibi derler ya bazı evlern negatif bazılarının ii enerjisi olurmuş tabi ne kadar inandırıcı bilemiorum..sen neler yapıosun görüşemiorus hiç raslamıorum hiçbirinize

yok canim geldim.biliyorum sedacim daha öncede gittim.o koltuga oturasaya kadar.pt gidicem dr.randevum var bu sefer kacis yok yani.mecbur. bakalim,canim nasipse.gidicez. o güne kadar ne olur ne biter.belli degil.eee sen neler yaptin canim.evinin isi bittimi.yerlesebildinmi..........

ıyıym canım saol genelde gırıyoruz ama senı pek goremıyoruz

canım sen geldin ama mesajın geç geldi sanırım ben çıkmışım.::eve yerleştmm herşeytamamda bi doğalgazım bağlanmadı haftaya gün verdiler bakalım annmlere yakınım akşam yemeklerine ve duş almaya annmdeyishiç sorma rezilliği-tatlicadiarzu-ewt canım dediğin gibi koltuğa oturana kadar herşey benmde dişlerimde hep sorun oldu çocukluğumdan bu yana saolsun dişhekimleri çok uraştılar benmle nihayet düseltebildik şimdi bi kaç dolgum var bnmde gitmem lazım acilen bu arada doktorumu aradım ilaçlarımı bıraktım dedim ağrılarım geçti dedim sakın bırakma devam et ara verme hiç ne olursa olsun dedii(((yoksa sonuç alamam bu tedaviden senn için kötü olur dedii yine başladım ilaÇLARIMA AMANNN sıkıldım wallaa yaa.........hadi bu akşam bekliorum senii kanaryacım...

a.s.canım evet çook işim var duraksızın başkasını ayarlayamıyoruz canım çünkü eltimin babası boyacı kendısıde iyi biridir ama sözünde durmadı dedıgı günler gelmedi mecburuz beklemeye canım sen napıyosun öpt....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…