ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

canim bilirim o dogalgaz rezilligini.ablamda baska bir eve cikinca ayni sorunu yasadi.tam rezillik oluyor.hicbirsey yapamiyorsun.sicak suyunu bile o zaman tek aygaz tüpleri oluyor ya,onunla isitiyordu,dus almak falan problemdi yani.kapatmak icin ayri ugrasiyorsun,actirmak icin ayri,neyse ki az kalmis....sende hemen git bence dis dr.na.hamilelikte sorun olur.ben yasadim o problemi.zaten hamile iken disler mahvoluyor.... dr.un hakli canim.ilaclarini alacaksin ki, tedaviden sonuc alsin.o yüzden bende sana keske birakmasaydin demistim hatirliyormusun.

anladim canim.bir nevi akraba sayilir,o yüzdende rahat davraniyor baksana.ama senin isin aksiyor ayri konu tabi.ben iyiyim be tatlim ne olsun.rüyamda bebekler görmeye basladim yine.böyle görünce benim icin hayirli oluyor.bu sefer yine rüyamda mavi gözlü bir erkek cocugu dizlerime sariliyordur.hayirdir insaallah..............

ewt canım bakıorum mesajlarınıza kaçırdığım konu olmasın die bu gnden sonra girerim artık evi yerleştirdim sen nasılsın neler yapıosun....

ıyıyım canım halamın oglunun dugunu var sureklı gıdıp gelıyorum onunla ugrasıyorum

hayırlara gelsın canım bende hep bebek goruyorum,buarada cagla sıkel 3 aylık hamişmiş

sagol canim.angelcim herhalde hamile kalacagiz.cünkü önceki hamileligim den öncede hep bebek görüyordum.ikimiz icinde hayirli olur insaallah bu rüyalar.aaaa gercektenmi.hamilemiymis cagla sikel.bende diyorum ki,bu kiz neden oturupturuyor,hamile mi falan yoksa deyip duruyordum,insaallah bu sefer birsey olmaz.

hayırlara gelsın canım bende hep bebek goruyorum,buarada cagla sıkel 3 aylık hamişmiş

hayır canım çagla şikel 1 aylık hamiletmiş 3 aylık olana dek kımseye söylemıyecem demiş öncekınde hemen söyledık nazara geldık demiş sadece ailesine söylemiş ama basında hemen ögrenmış 1 aylık hamileymiş

inş canım,3 aydır soylemıyomus kımseye bız cagla sıkelle aynı tarıhte 10 agustosta evlendık,o hamıle kaldı dusk yaptı daha sonra ben hamıle kaldım bende dusuk yaptım 2 mızınkıde 2 haftalıktı,inş hemen arkasına bende hamıle kalırım:Saruboceq:

:CüvCüv::CüvCüv:
evet canım iş aksadıkca bende iyiceden cıldırıyotum ama yapacak bişey yok oyyy oyy rüyanda güzel canım inş. hamileligin habercisi inş. bir başlıyacaz bu yaz hepimiz hamiş:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: hamiş dolanacaz

canım haberde dıyokı ılk hamılelıgı dusukle sonuclanan cagla sıkel bu kez soylemek ıcın 3ayın dolmasını bekledı dıyor

gecmıs olsun canım aksılık olur zaten hamıleyken mutlaka bı grıp olunur,kendıne dıkkat et

sağol canım hamileyken vücut direnci düşük olduğu için galiba

gecmisolsun canim.kendine dikkat et,normal canim girememen.durumun malum.kendine cok iyi bak öpt.

sağol tatlım sen nasılsın

canım inşallah ve şuna katılıyorum 3 ay dolmadan söylemeyin yakınlarınıza gerçekten nazar oluyor benim başıma geldi çünkü

insaallah canim.ayy insaallah angelcim,hayirlisi olsun.ama ikincilerde bir problem olmayacak gibi geliyor bana,yengec burcuyum ve hissettiklerim dogru cikar canim.

canim hosgeldin tatliskom,nasilsin,bebek nasil,özlettin canim kendini.hastaydin nasil oldun.bir m seda yok oda gelse kadro tamam.......

canim hosgeldin tatliskom,nasilsin,bebek nasil,özlettin canim kendini.hastaydin nasil oldun.bir m seda yok oda gelse kadro tamam.......

canım bugün daha iyiyim ayaklandım yani.bebiş iyi canım 27sinde randevum var bakalım ne kadar oldu teyzesi göreceğiz.sen nasılsın tatlım görüşmeyeli

tahmin edebiliyorum canim.tabi dügün vaktide yaklasiyor,dügüne kadarda islerini bitirmek istiyorsun.insaallah canim hayirdir rüyam.öyle olacak herhalde tugbacim.hep beraber sismis göbeklerle ortalikta dolasicaz.bilmiyorum ama beni bir sabirsizlik telas aldi,su son zamanda iyice ister oldum.biran eveli bebisim olsun istiyorum artik.

canım sen rüyanda bebişmi gördün ay canım benim inşallah en yakın zamanda olur bende rüyamda hamile olduğumu gördüm ve ertesi gün hamile olduğumu öğrenmiştim hadi hayırlısı tatlım

canım bugün daha iyiyim ayaklandım yani.bebiş iyi canım 27sinde randevum var bakalım ne kadar oldu teyzesi göreceğiz.sen nasılsın tatlım görüşmeyeli
iyi olduguna sevindim canim.ayy ayy ayy,teyzesi onu yer kiz.tamam kontrole gittiginde haber ver ok.merak ederim yoksa.......bende iyiyim be canim.burada havalar bayagi güzel gidiyor,böyle oluncada tr.ye geliyor hemen aklima.gitmek istiyorum hemen,agustosa kadar hamile kalmazsam tr.ye ye gidecegim canim.......

tamam canım haber vermemmi teyzesi veririm tabi. gel canım bekleriz başımızın üstünde yerin var.

canım sen rüyanda bebişmi gördün ay canım benim inşallah en yakın zamanda olur bende rüyamda hamile olduğumu gördüm ve ertesi gün hamile olduğumu öğrenmiştim hadi hayırlısı tatlım
evet tatlim ya,mavi gözlü 2-3 yaslarinda bir erkek cocugu dizlerime sariliyordu.bende hamile kalmadan önce rüyasini görmüstüm.bana rüyamda hamile oldugum söylendi,bir kac gün sonrada hamile oldugumu ögrendim.rüyalarim aninda cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…