ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

inşallah yine çıkar canım hayır olsun

canım hamiş kalsanda tehlike yoksa gelebilirsin bebiş olsunda gerisi kolay canım
hamile iken 6 aya kadar ucaga binebiliyorsun canim.ama ben bu hamileligimi yatarak gecirmeyi düsünüyorum.ucak hava bosluguna falan giriyor,o zamanda bayagi bir sarsinti yasiyorsun,o yüzden önceki durumumdan dolayida,öyleyken gitmeyi düsünmüyorum canim.anliyacagin nasil olacak bilmiyorum ama genelde yatacagim........

sağlıcakla doğsunda yat talım

canım napıosun kanaryacım bu kadar sohbeti ne zaman yaptınız dün gece 12 yekadar bekledim sizi allalla yakalayamıorum sizleri bi türlü bugn sanırım konuştunuz...ewt canım sen sölemiştin bırakma die annmde çok söledi böle yarım bırakmak ii deilmiş vücut tam alışıo bi anda kesiorum pişman oldum yaaa((

canim iyiyim ya sen.valla 1 saat önce falan herhalde.hatta senide andim.sedada burda olsa kadro tamam diye.bir sekilde denk geldik canim.tüh canim yaa,keske birakmadan önce dr.una danissaydin

heyy kıslarrr nerdesiniz kanaryacım canım ayrı kaldık bayadırrsenağlama angel esra tuğba nerelerdesiniz tatilemi çıktınızz.....

heyy kıslarrr nerdesiniz kanaryacım canım ayrı kaldık bayadırrsenağlama angel esra tuğba nerelerdesiniz tatilemi çıktınızz.....

canım ıyıyım sen nasılsın,esımın halasının dugunu vardı 3 gundur oraya gıdıp gelıyorux acamıyorum bılgısayarı pek

canim nasilsin.sorma be canim valla öyle oldu.tugbanin isleri var canim.evini tadilat yaptiriyor.yakinda da kardesinin dügünü var.o yüzden pek gelemiyor.valla sohbet etmeyi özledim sizle........öpt.canimmm

canım ıyıyım sen nasılsın,esımın halasının dugunu vardı 3 gundur oraya gıdıp gelıyorux acamıyorum bılgısayarı pek
canim dügün mü yaptiniz.hayirli olsun.islerinizi hallettikten sonra umarim bol bol görüsürüz artik.ben sizi hamile kaldiktan sonra görücem.burdan ben de dahil ayrilamiyacagiz.bebegimizi,kendimizi,anlat anlat bitiremiyecegiz.o günleri de iple cekiyorum.hepinize söylüyorum canlarim cibikkk hamile kalin.:CüvCüv:

canım arkadaşlarım nasılda ararlarmış beni benımde hep aklımda sizsiniz ama artık çok giremiyorum ustalar var evde onlara yemek hazırla mutfaktı evdi ugarşıyom bende başka odadan bi bakım dedim size napıyorsunuz diye günde 1 kere girmeye çalışcam kanaryacım sedacım öpt

canım kolay gelsin ev tadilatı çok zordur ustalardan çok sen yoruluosun dimi ayakta onların başında yemekti çaydı allah yardımetsin......arada bir girde görelim canım seni buralarda kanaryayıda hiç göremiorum şimdi bide yaz geldi oysden sanırım arkadaşlar pek giremiolar öpüorum canım senii...kocamann:1hug:

canim ah bu isler hic bitmez.kolay gelsin.bende öpt.tugbam................

canim ben genelde burdayim ama sen burdaykende denk gelemiyoruz.geldiginde eger benim özelden yada ziyaretci msjina yazarsan insaallah onu görürüm.hemen zaten msji gördügüm anda yanindayim.a.s.

canim ben genelde burdayim ama sen burdaykende denk gelemiyoruz.geldiginde eger benim özelden yada ziyaretci msjina yazarsan insaallah onu görürüm.hemen zaten msji gördügüm anda yanindayim.a.s.

ahhhh ahhhh bak gene gördünmü gitmişin-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…