evet tatlim ya,mavi gözlü 2-3 yaslarinda bir erkek cocugu dizlerime sariliyordu.bende hamile kalmadan önce rüyasini görmüstüm.bana rüyamda hamile oldugum söylendi,bir kac gün sonrada hamile oldugumu ögrendim.rüyalarim aninda cikiyor.
hamile iken 6 aya kadar ucaga binebiliyorsun canim.ama ben bu hamileligimi yatarak gecirmeyi düsünüyorum.ucak hava bosluguna falan giriyor,o zamanda bayagi bir sarsinti yasiyorsun,o yüzden önceki durumumdan dolayida,öyleyken gitmeyi düsünmüyorum canim.anliyacagin nasil olacak bilmiyorum ama genelde yatacagim........canım hamiş kalsanda tehlike yoksa gelebilirsin bebiş olsunda gerisi kolay canım
hamile iken 6 aya kadar ucaga binebiliyorsun canim.ama ben bu hamileligimi yatarak gecirmeyi düsünüyorum.ucak hava bosluguna falan giriyor,o zamanda bayagi bir sarsinti yasiyorsun,o yüzden önceki durumumdan dolayida,öyleyken gitmeyi düsünmüyorum canim.anliyacagin nasil olacak bilmiyorum ama genelde yatacagim........
insaallah canim.Allah biliyor artik,ne olup biteceginiinşallah yine çıkar canım hayır olsun
amin hepimizin saglikliolsun canimsağlıcakla doğsunda yat talım
insaallah canim.Allah biliyor artik,ne olup bitecegini
amin insaallah canim.iyi oldu ne zamandir seninle muhabbet edememistik.Allahtan denk geldik.......
inşallah iyi bişeyler olur canım
canim iyiyim ya sen.valla 1 saat önce falan herhalde.hatta senide andim.sedada burda olsa kadro tamam diye.bir sekilde denk geldik canim.tüh canim yaa,keske birakmadan önce dr.una danissaydincanım napıosun kanaryacım bu kadar sohbeti ne zaman yaptınız dün gece 12 yekadar bekledim sizi allalla yakalayamıorum sizleri bi türlü bugn sanırım konuştunuz...ewt canım sen sölemiştin bırakma die annmde çok söledi böle yarım bırakmak ii deilmiş vücut tam alışıo bi anda kesiorum pişman oldum yaaa((
canim yaaa denk gelicez insaallah..........aaaaaaaaaaa yine kmseler yokk(((((((
heyy kıslarrr nerdesiniz kanaryacım canım ayrı kaldık bayadırrsenağlama angel esra tuğba nerelerdesiniz tatilemi çıktınızz.....
canim nasilsin.sorma be canim valla öyle oldu.tugbanin isleri var canim.evini tadilat yaptiriyor.yakinda da kardesinin dügünü var.o yüzden pek gelemiyor.valla sohbet etmeyi özledim sizle........öpt.canimmmheyy kıslarrr nerdesiniz kanaryacım canım ayrı kaldık bayadırrsenağlama angel esra tuğba nerelerdesiniz tatilemi çıktınızz.....
canim dügün mü yaptiniz.hayirli olsun.islerinizi hallettikten sonra umarim bol bol görüsürüz artik.ben sizi hamile kaldiktan sonra görücem.burdan ben de dahil ayrilamiyacagiz.bebegimizi,kendimizi,anlat anlat bitiremiyecegiz.o günleri de iple cekiyorum.hepinize söylüyorum canlarim cibikkk hamile kalin.:CüvCüv:canım ıyıyım sen nasılsın,esımın halasının dugunu vardı 3 gundur oraya gıdıp gelıyorux acamıyorum bılgısayarı pek
canım ıyıyım sen nasılsın,esımın halasının dugunu vardı 3 gundur oraya gıdıp gelıyorux acamıyorum bılgısayarı pek
canim ah bu isler hic bitmez.kolay gelsin.bende öpt.tugbam................canım arkadaşlarım nasılda ararlarmış beni benımde hep aklımda sizsiniz ama artık çok giremiyorum ustalar var evde onlara yemek hazırla mutfaktı evdi ugarşıyom bende başka odadan bi bakım dedim size napıyorsunuz diye günde 1 kere girmeye çalışcam kanaryacım sedacım öpt
canim ben genelde burdayim ama sen burdaykende denk gelemiyoruz.geldiginde eger benim özelden yada ziyaretci msjina yazarsan insaallah onu görürüm.hemen zaten msji gördügüm anda yanindayim.a.s.canım kolay gelsin ev tadilatı çok zordur ustalardan çok sen yoruluosun dimi ayakta onların başında yemekti çaydı allah yardımetsin......arada bir girde görelim canım seni buralarda kanaryayıda hiç göremiorum şimdi bide yaz geldi oysden sanırım arkadaşlar pek giremiolar öpüorum canım senii...kocamann:1hug:
canim ben genelde burdayim ama sen burdaykende denk gelemiyoruz.geldiginde eger benim özelden yada ziyaretci msjina yazarsan insaallah onu görürüm.hemen zaten msji gördügüm anda yanindayim.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?