sedam hadi gör noooolurahhhh ahhhh bak gene gördünmü gitmişin-tatlicadiarzu-
canım kolay gelsin ev tadilatı çok zordur ustalardan çok sen yoruluosun dimi ayakta onların başında yemekti çaydı allah yardımetsin......arada bir girde görelim canım seni buralarda kanaryayıda hiç göremiorum şimdi bide yaz geldi oysden sanırım arkadaşlar pek giremiolar öpüorum canım senii...kocamann:1hug:
canim ah bu isler hic bitmez.kolay gelsin.bende öpt.tugbam................
iyiyim angelim sen nasilsinkanaryam nasılsın
oda biter,dügünüde hayirlisiyla atlattiniz mi tutmayin benim arkadasimi...:CüvCüv:bende öpt canim....saol canım inş. bitecek sabırla beklıyorum bende öpt.
sedam hadi gör noooolur
valla dogrusun canim yaa,ben geldigimde profilin acikti,iste msjlari yazdim,aaa bir baktim ki görmeden gitmissin,ama nasil cabaladim beni gör diye,yaa sesli falan biseyler yapsalar,mesela msj uyarilari sesli olsun demii,hayal gücüne bak ama nasilkaydirigubbakcemile3 talim valla nediyeyim simdi,korunmadiniz sanirim,süphen olduguna göre,canim 10 gün var diyosun cok erken daha,idrar testi cikmaz sanirim.ilac kullanmissin birde,kan testi yaptirsan onda belli olur belki...simdi bende merak ettim.aaaa bukadarda pes yanii nie ben yada sen görmüorus var bi sorun hem size bişiy sölicektim kıslar çok önmli benm regli tarihime daha 10 gün var ama benm göğüslerimde inanılmas bi ağrı var aynı zamanda çok yemek yemeğe başladım acaba psikolojik bişiymi bu yoksa hamile filan olabilirmiyim korkuorum çok ilaç kullandım biliosunuz hele depresyon ilacının verdiği sonuçları biliosunuz napım benn test yapsam çıkarmı acaba kanaryam bişiy söle canım gelince bekliorum arkadaşlar bi fikri olan varsa ilaçla beraber hamile kalıpta sorun yaşamayan banasölesin nolur...:çok üzgünüm:
aaaa bukadarda pes yanii nie ben yada sen görmüorus var bi sorun hem size bişiy sölicektim kıslar çok önmli benm regli tarihime daha 10 gün var ama benm göğüslerimde inanılmas bi ağrı var aynı zamanda çok yemek yemeğe başladım acaba psikolojik bişiymi bu yoksa hamile filan olabilirmiyim korkuorum çok ilaç kullandım biliosunuz hele depresyon ilacının verdiği sonuçları biliosunuz napım benn test yapsam çıkarmı acaba kanaryam bişiy söle canım gelince bekliorum arkadaşlar bi fikri olan varsa ilaçla beraber hamile kalıpta sorun yaşamayan banasölesin nolur...:çok üzgünüm:
bilmiorumki kıslar ya nasıl olcak iiki ilaçları içmiorum yaklaşık bir ay oldu bi yandan inşallah hamileyim diorum bi yandanda korkuorum((
aaaa bukadarda pes yanii nie ben yada sen görmüorus var bi sorun hem size bişiy sölicektim kıslar çok önmli benm regli tarihime daha 10 gün var ama benm göğüslerimde inanılmas bi ağrı var aynı zamanda çok yemek yemeğe başladım acaba psikolojik bişiymi bu yoksa hamile filan olabilirmiyim korkuorum çok ilaç kullandım biliosunuz hele depresyon ilacının verdiği sonuçları biliosunuz napım benn test yapsam çıkarmı acaba kanaryam bişiy söle canım gelince bekliorum arkadaşlar bi fikri olan varsa ilaçla beraber hamile kalıpta sorun yaşamayan banasölesin nolur...:çok üzgünüm:
canimm bu konu hakkinda benim bir bilgim yok,aman tayzesi yesin onu emi, tepinmeye bir baslarsa,o zaman,yandin habire tekme yiyeceksin,öpt canim,kendine iyi bak....canım benim bi tanıdığım ablam vardı oda psikoljik rahatsızlığı olduğunu sanıp bir sürü hap içti ama rabbim korudu bebişine bişey olmadı inşallah hamişsindir ve birşey olmaz canım içini ferah tut tatlım inşallah bişey olmaz
kızlar bebişimin ense kalınlığı 0.10 mm normalmi bu bileniniz varmı.teyzeleri bebişim çok uyuşuk ehli keyif yan gelip yatıyordu
canım benim bi tanıdığım ablam vardı oda psikoljik rahatsızlığı olduğunu sanıp bir sürü hap içti ama rabbim korudu bebişine bişey olmadı inşallah hamişsindir ve birşey olmaz canım içini ferah tut tatlım inşallah bişey olmaz
kızlar bebişimin ense kalınlığı 0.10 mm normalmi bu bileniniz varmı.teyzeleri bebişim çok uyuşuk ehli keyif yan gelip yatıyordu
angel nasılsın canım neler yapıosun nihayet yakaladım birinizi:))))))))
canimm bu konu hakkinda benim bir bilgim yok,aman tayzesi yesin onu emi, tepinmeye bir baslarsa,o zaman,yandin habire tekme yiyeceksin,öpt canim,kendine iyi bak....
normal canım merak etme benm bebişinde aynıydı doktor güzel çok ii demişti zaten 12 sınır oluyo yani tehlikeli benm bildiğim yinede seni yanıltmıyım hatırladığım kadarıyla böyleydi....cinsiyeti belli oldumu canım ya merak ediorum kızmı acep öle yatıosa prensesler gibi keyfine düşkün demekki kızımız..:ecrin_bebek:
güzel haberlerini bekliyoruz canim.kendine cok iyi bak..canım bilmiyorum bakalım yaramazmı olacak yoksa sakinmi.pazartesi test sonucunu alacağım ve cuma günü tekrar gideceğim dra test sonucunu göstermek için hem dr dediki bebiş biraz daha büyür dedi
canım cinsiyeti hakkında bir şey söylemedi ben kemik yapısını falan sorarak laf almaya çalıştım ama söylemedi belki cuma günü söyler teyzesi bende size haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?