cok sagol canim.amin tek dilegim o, isteyen cümlemize versin Rabbimçok üzüldüm canım inanki...geçmiş olsun.rabbim inşallah bir melek daha verecek sana....
amin sagol canim.Rabbim sanada büyük sabir versin.nolur umudunu kaybetme.demek ki bizim icin nasip degilmis.Rabbimin istegi bu.Allah sana bana ve isteyen tüm kullarina anne olmayi nasip etsinAllah sabır versin canımya bende aynı şey oldu ve kalbi durmuş ve hemen alındı ikinci bebegimdi ama nasip olmadı
canım kanaryam sedam nasılsınız ben malum ugraşıyorum hepinizi öpt
canimmm iyiyim sen nasilsin,biliyorum tugbam,su sira yogun oldugunu,zamanda azaldi,kendine iyi bak canimmm,cok öpt.....canım kanaryam sedam nasılsınız ben malum ugraşıyorum hepinizi öpt
ahhhh canimm,kiyamam bir denk gelemiyoruz,canim ben genelde burdayim,senin girdigin saatlere denk gelmiyor demek.ama sen az giriyosun buraya,ben geceleri falan da genelde burdayim,canimm,öpt,kendine iyi bak,bu arada sendeki durum noldu...kıslarr bi gnde olun yahuu
iyiyim canimmmm,sen nasilsin,neler yapiyosun,pek ugramiyosunuz,özletiyosunuz hepinizdekanaryam nasılsınturkbayragi
iyiyim canimmmm,sen nasilsin,neler yapiyosun,pek ugramiyosunuz,özletiyosunuz hepinizde
haklisin canim.bu güzel havalarda evde oturulmaz,hele bende bir geleyim tr.ye ye,bol bol gezicem..IYIYM CANIM HAVALAR GUZEL OLUNCA HIC EVE GIRMIYORUMKIhihoyyyt
haklisin canim.bu güzel havalarda evde oturulmaz,hele bende bir geleyim tr.ye ye,bol bol gezicem..
maasallah cok güzel,canim.yazi yasiyoruz resmen,yaklasik 1 aydir havalar cok güzel,yazi seviyorum ya,kisin kapanip kaliyoruz evde,inş canım sizin oralar nasıl ya
maasallah cok güzel,canim.yazi yasiyoruz resmen,yaklasik 1 aydir havalar cok güzel,yazi seviyorum ya,kisin kapanip kaliyoruz evde,
canlarım nasılsınız nasıl gidiyor. ben iki gündür istifrağ edip durdum ama şimdi iyiyim. korktum bebişime bişey oldumu diye çünkü çok zorlandım.dra erken randevu aldım perşembe gideceğim dra belki teyzeleri cinsiyetini gösterir
EEEEEE CANIM OLCAK OKADAR HAMILESIN SONUCTA KESKE BENDE HAMILE OLSAMDA ISTFIRAG ETMEYE BILE RAZIYINbenneyaptımkiİNŞ KIZIN OLUR CANIMalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım kız erkek fark etmez eli ayağı düzgün sağlıklı olsun ne olursa olsun. canım inan çok zor çıkartmak istiyorsun zorlanıyorsun bebişe bişey olcak diye korkuyorum çıkarması sorun değil ama benim düşündüğüm bebişim tatlım.canım rabbim tez zamanda sanada nasip edecek merak etme biliyorsunki benim 8 ay sonra oldu
canim ben iyiyim,normal mide bulantilarinin olmasi,benimde cok korktugum seydi,her ögürmede korkmustum.ayyy cinsiyeti mi belli olacak simdi,hadi bakalim,belli olunca hemen söyle tamam mi canim,merakla bekliyorumcanlarım nasılsınız nasıl gidiyor. ben iki gündür istifrağ edip durdum ama şimdi iyiyim. korktum bebişime bişey oldumu diye çünkü çok zorlandım.dra erken randevu aldım perşembe gideceğim dra belki teyzeleri cinsiyetini gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?