ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

canlarım napıosunuz esracm yeğenimize ii bak tombik bi kız gelcek inş hayırlısı ile bu arada kıslar dün regli oldum nihayet ve tam yedi gün önce bu ne demek ben anlamadım günleri çok şaşmaya başladı acaba prolaktinimmi yükseldi yarın reglimin üçüncü günü gidip bi test yaptırıcam bakalım nolmuş...ya kıslar fazla giremiorum sizeri göremiorum havalar güsel ya evde durulmuo zaten misafirlerim eksik olmuyo saolsunlar herkes ev görmeye gelio:)))hepinizi öpüorum kıslar mucukk:))

sedacıgım hayırlısı olsun prolaktın testte prl dıye yazan hormonmu

IYIYM KANARYAM BAHAR TEMIZLIGINE BASLADIM COK YORULUYORUMbenneyaptımkiSEDA NAPTI ACABA HIC HABER YOK
kolay gelsin canim,bende yapicam,esim suanda izne ayrildi,onun yaninda yapmak istemiyorum biliyomusun,birlikte vakit gecirmeye calisiyoruz daha cok.calisirken malum,insan birlikte birsey yapamiyor,su siralar geziyorum bende........
canim ben iyiyim.bencede kizi olacak,icime öyle doguyor,kac gün arayla geldi canim reglin,tatlim benim dr un ne diyecek bakalim,insaallah iyi haberlerle dönersin.haklisin evde pek durulmuyor artik,bende esimle bol bol geziyorum simdi..............

:teselli:canimsin benim ya simdi gördüm yazini:teselli:
ben bu konulara pek girmiyorum normalde asiri duygusal oldugum icin cok cabuk etkileniyorum:teselli:
rabbim sana sabir versin ve en kisa zamanda insallah tekrar bi melek müjdelesin:1hug:

sagol canim benim,olsun yeni görmen normal.amin canim sayenizdeŞeniz toparlaniyorum iste.insaallah bitanem,o müjdeyi vericem,Allahin izniyle.

ayy ne guzel kanayam ya benım esımın kendı iş yerı oldugu ıcın ızne ayrılamıyor bazen pazarları bıle calısıyorbenneyaptımki

canım benim allah yardımcın olsun allahım sabır versin bende 3 ay 12 gunluk hamileyim 2 aylıkken bnimde ilk önce kahverengi lekem geldi dr gittim herşey normal dedi 10 gun sonra kan geldi yine acil gittim
ve yine normal bazı hamileliklerde olur dedi
bebek normal kalp atışları var herşey normal dedi
şükür ogunden beri yok şimdi ben iyim inşallah allahım sanada hayırlı bebek nasıp eder canım

ayy ne guzel kanayam ya benım esımın kendı iş yerı oldugu ıcın ızne ayrılamıyor bazen pazarları bıle calısıyorbenneyaptımki
iste kendi isyeri oldugu icin,mecbur her daim basinda olmasi lazim canim demi,ooo ben sana kiyamam olsun canim,hersey gencken oluyor,simdi calisacaklar ki ileride rahat edelim demi.

sagol canim.amin.Allahtan birsey olmamis,cok dikkat et kendine.Allah bebegini saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin..

ewt canımcım prl yazan prolaktin hormonu benm sanırım ykseldi uykluorum kaç gndür evdeee...kanaryacım napıosunn iice ayrı kaldıkk olmuyo böle özledim sizii(sohbet etmeyii..

ewt canımcım prl yazan prolaktin hormonu benm sanırım ykseldi uykluorum kaç gndür evdeee...kanaryacım napıosunn iice ayrı kaldıkk olmuyo böle özledim sizii(sohbet etmeyii..

nıye yukselıo canım sebep ne yukselmesının cok sukurkı benım hormonlarımın hepsı normal degerde ama bebek yok daha:çok üzgünüm:

iyiyim canim sen nasilsin.evet tatlim valla ayri kaldik,bende özledim artik sizle sohbet etmeyi.sen ne yaptin.en son test yaptiracagim demistin sonucu belli oldumu,insaallah hersey yoluna girecek sedacim,bizde senin güzel haberlerini alacagiz.öpt canim..
nıye yukselıo canım sebep ne yukselmesının cok sukurkı benım hormonlarımın hepsı normal degerde ama bebek yok daha:çok üzgünüm:
angelim sen nasilsin,hersey yolundami canim............

[/COLOR]
ıyıyım kanaryam adet gunume 2 gun kaldı ama hıcbı belırtım yok sadece kahverengımsı akıntı gelmıs ama umıtlenmıyorum cunku gecen ayda belırtım olmadı,sen nasılsın canımopuyorumnanaktan

bende böle bi sorun yoktu canım bebeğimi kaybettikten sonra stres ve üzüntüden yükseldi prolaktin süt hormonu herkesde olan bişiy allahtan çok yüksek deil düşürmesi en azından kolay oluyo ama iki aydır test yaptırmadım bilmiorum ne alemde çok oynak bi hormonmuş aşırı yüksekliği yumurtlamayı engelliomuş anlıcan bu sebepten bebek sahibi olamayan insanlar var hayırlısı canım herşey için sende kndini üzme allahın vardır bi bildiği b izim bebişler çok nazlılar napalım çekicez artık sabır....:teselli:

canlarım ya fazla giremorum artık ama aklım inanınki hep sizde naptılar acaba die düşünüorum geldiğimdede zaten sizlrle karşılaşmıorum....kanaryacım test dier aya kaldı reglimin üçüncü günü ölçtürmem gerekiodu ama geçti en ii sonuç o zaman çıkıomuş yani en dorusu sen nasılsın canım napıosun :)):1hug:

canım sende fazla stres sıkıntı yapma ya,ızımkıler cok nazlı ve cok şımarık olcaklar canımkaydirigubbakcemile3

belli olmaz canim ya,belki güzel haberler verisin.reglin gelirsede üzülme,herseyin zamani var.Rabbim ne zaman yazdiysa o zaman olur ama inan bana birgün mutlaka bizde anne olacagiz.

inan bende hep düsünüyorum arkadaslarim nasil acaba ne yaptilar diye.olsun canim birgün doya doya muhabbetimizi ederiz.insaallah test sonuclarin iyi cikar canim.haberini bekliyorum.hayirlisi olsun sedam..

evet canım mutlaka Rabbım bızede tattıracak o duyguyu:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…