ilk göz agrimi,ilk bebegimi kaybettim.

Kuşummmm kıyamam sana hıc bılmıyodum canım arkadasım.
Cok uzuldum senın adına
Allahım bırdaha ne sana ne de baska bırıne yasatmasın boyle acıları

Kuşummmm kıyamam sana hıc bılmıyodum canım arkadasım.
Cok uzuldum senın adına
Allahım bırdaha ne sana ne de baska bırıne yasatmasın boyle acıları
sagol canim benim,normal bilmemen,amin canim...insaallah bir daha yasamam ayni aciyi.Rabbim kimseyede yasatmasin böyle aciyi.

bugun adet gunum gelen gıden olmayınca test yaptım ama yıne elde sadece koca bır tek cızgısenağlama

bugun adet gunum gelen gıden olmayınca test yaptım ama yıne elde sadece koca bır tek cızgısenağlama
adetin gelmedimi canim test yaptigini söylemissin ama daha cok erken daha belli olmazki ben reglden 3 hafta sonra falan yapmistim öyleyken bile silik cikti bak heyecanlandim simdi eger reglin gelmezse 1 hafta sonra kan tahlili yaptir canim insaallah düsündügüm gibidir..

bakalım canım inş yaa karnıma hafıf kramplar gırıo akıntımda var yanı bıldıgım kadarıyla adet olunmasına yakın akıntı kesılıo:bbo:

canlarım nasılsınız görüşmeyeli sizi özledim ve geldim. ben iyiyim tatlılarım bebişimde iyi göbişimi büyütüyor işte.

angel canım adetine daha varsa bekle tatlım hiç belli olmaz bakarsın bebişin vardır sana ceeee yapar hele bir günün geçsin

kanaryam sedacığım sizler nasılsınız

yok canım ayın 9 unda olmam gerekıodu 30 gunde bı oluyorum cunku,bızde ozledık senı bebısının ıyı olmasına cok sevındın canımkaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:

esracım bizler iiyiz canım asıl sen nasılsın bebişin iimiş çok sevindim :))allah kucana almayı nasip etsin inş..canım bnde korunmayı filan bıraktım bakalım nolcak sigortamın gününün dolmasını bekliorum kadın doğuma gitmem lazım kontrol amaçlı bide şu prolaktinim nolmuş merak ediorum şu sıralar biras stresliyim ykseldi heralde....reglim bu ysden çok kısa sürüyo canım ona çok sıkkın bi sorun olcak de korkuorum:1shok:

Canım çok geçmiş olsun herşeyde vardır hayır rabbim tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına l-almayı nasip etsin

Seni çok iyi anlıyorum diyafram hernisi olduğu için bebeğim alındı.. 5.5 aylıktı. sezaryanla aldırmak zorunda kaldım.. aradan 5 ay geçti ama acısı geçmiyor.. aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. aklım fikrim hep yeni bebek olsun da. Tek ümidim tekraar hamile kalıp sağlıklı bir ebbeğimizin olması.. çok üzücü bişey..allah kimsenin başına vermesin herkesin sağlıklı bebeği olsun inşallah

esram iyi olmana cok sevindim,ben iyiyim canim valla özlettin esra..cinsiyeti belli oldumu kuzumun,en son cinsiyetine baktiracaktin öyle söylemistin.

canim nasilsin.dr.a git bakalim,insaallah bir problem cikmaz,canini slkma,herseyin bir caresi var artik,dur bakalim hersey belli olsun tatlim.

Canım çok geçmiş olsun herşeyde vardır hayır rabbim tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına l-almayı nasip etsin
sagol canim.mutlaka Rabbim böyle olmasini istedi,hayirlisi olsun,amin Rabbim isteyen herkese versin.

bugun kan tahlılı yaptırdım negatıf cıktı kızlar ama hala regl olmadımsenağlama
canim ya,hayirlisi olsun.üzülme tamam mi daha cok gencsin,kafana takma sakin,reglin stressden de gecikebilir.

senin adina üzüldüm canim,mutlaka acisi gecmez benimde öyle.aklima geldikce bazen icim icimi yiyiyor ama herserde vardir bir hayir Rabbimin bir bildigi vardir mutlaka insaallah bunlari hep beraber atlatacagiz güzel günlerin bizi bekledigini umut ediyorum,amin Rabbim kimseye yasatmasin,tez günde hepimizin önce karnini sonra kucagimizi doldursun güzel Allahim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…