angel nasılsın canım sende benm gibi streslisin sanırım neden böle olduk biz şimdi yine kocişle kavga etim hiç yok yere sinirlerm harab oldu iice kndimi tanıyamıorum gerçekten sinir sistemim bozuldu heralde ağlasammı gülsemmi bilmiorum((
canimsin ya,bosver kaynananin dediklerini,her kaynananin yaptigi seyler bunlar.evlendikten sonra hemen arkasindan cocuk isterler,herkes nederse desin bosverin,laf sokmayi bilirlerde,derdini sormazlar yanliz,hic aldirma angelim at arkana gitsin...ewt kanaryacıgım kaynanam benı strese sokuo bıde son zamanlarda nıye oyle oldum bılmıyorum en ufak seye sınır oluyorum
sana noldu canim ya niye stress yapiyosun,ama kendine zarar veriyosun,nedemistim ben gayet rahat olucaz,bu bebek icin cok önemli,biliyorum insanin elinde degil ama,stress yapinca noluyor elimize hic bisey gecmiyor,o yüzden sakin ol canim,inan bünyene zarar..opuyorumnanaktanangel nasılsın canım sende benm gibi streslisin sanırım neden böle olduk biz şimdi yine kocişle kavga etim hiç yok yere sinirlerm harab oldu iice kndimi tanıyamıorum gerçekten sinir sistemim bozuldu heralde ağlasammı gülsemmi bilmiorum((
canimsin ya,bosver kaynananin dediklerini,her kaynananin yaptigi seyler bunlar.evlendikten sonra hemen arkasindan cocuk isterler,herkes nederse desin bosverin,laf sokmayi bilirlerde,derdini sormazlar yanliz,hic aldirma angelim at arkana gitsin...
sana noldu canim ya niye stress yapiyosun,ama kendine zarar veriyosun,nedemistim ben gayet rahat olucaz,bu bebek icin cok önemli,biliyorum insanin elinde degil ama,stress yapinca noluyor elimize hic bisey gecmiyor,o yüzden sakin ol canim,inan bünyene zarar..opuyorumnanaktan
iyiyim canim.sende iyisindir umarim.ama kendine yapiyorsun sedacim,tamam haklisin stressiz günümüz olmuyor.mümkün oldugunca sakin olmaya calisalim,biliyosun anne olacagiz,ve stress yapmamamiz lasimmm demi,tam olmus yani zaten görüsemiyoruz,mafoldumbenneyse klavyeni iyilestir,kaydirigubbakcemile3tekrar aramizda görelim seni tamam mi canimopuyorumnanaktancanlarım naposunuz ahah knaryam stres benim dier adım oldu malesef sen napıosun canım arkadaşım klavyem bozuk yazamıorum:bbo:
angelim takma kafana canim,avantajin var senin,daha cok gencsin.bende senin gibi yapmistim bir zamanlar,bütün düsüncem bebekti,stress üstüne stress ve sonucta her ay regl ve hüsran,kafadan atinca o ay hamile kaldim,daha öncede söylemistim bunu sana canim,inanki kafandan bu düsünceyi sil senin icin hersey daha kolay olacakopuyorumnanaktanoyle yapıyorum baska care yok kanaryam 6 gun gecıkmeden sonra dun kırmızıları gordum esım bıkac ay erteleyelım cocuk meselesını sen cok stres yapıosun dedı,Allahtan esım anlayıslı ne zaman olursa olsun dıyor
iyiyim canim,ayni be tatlim bendede degisiklik yok,biliyosun oldumu aninda haberin olacak.opuyorumnanaktankanaryam naber canım nasılsın ben bildigin gibi....
sedacim ben iyiyim sen nasilsin,ne güzel siz yazi yasiyorsunuz,burada da gerci hava su günlerde iyi ama fazla uzun sürmez,hersey yolundami tatlimkanaryacım angelcm tugbacım esrcım:))nasılsınız canlar yaz geldi ya giremiorum sıksık sizlerde yoksunuz ben geldimde...
ben iyiyim angelcim sende iyisindir insaallah hay Allah iyiki bozulmamis bilgisayarin anti virüsün yokmuydu tatlim,sedanin da klavyesi bozuktu,bilgisayariniza nazar boncugu takin kizlarkaydirigubbakcemile3 bende hepinizi öpt,özletmeyin kendinizisedacıgım kanaryam esram nasıllarmıs ben ıyıyım arkadaslar 3 gundur gıremıyodum cunku bılgısayara vırus gırmıstı temızletmeye gondermıstım cok özlemısım vala siziopuyorumnanaktan
sedacim ben iyiyim sen nasilsin,ne güzel siz yazi yasiyorsunuz,burada da gerci hava su günlerde iyi ama fazla uzun sürmez,hersey yolundami tatlim
ben iyiyim angelcim sende iyisindir insaallah hay Allah iyiki bozulmamis bilgisayarin anti virüsün yokmuydu tatlim,sedanin da klavyesi bozuktu,bilgisayariniza nazar boncugu takin kizlarkaydirigubbakcemile3 bende hepinizi öpt,özletmeyin kendinizi
canim ben hemen hemen hergün burdayim.ama genelde aksam ve gece giriyorum buraya,sen islerini hallet bol bol görüsürüz tatlim............opuyorumnanaktanbende iyiyim kızlar ben gelıyorumda sizler yoksunuz hele kanaryam hepten kayboldu nerdesin yaww kanaryam
cok özledik canim seni,iyisindir insaallah.oyyy yerim ben onu maasallah.canim cinsiyeti bellimi.sende kendine iyi bak.bende öpt canim grs.kızlar nasılsınız bugün uzun zamandır görüşemedik dün girdim siteye ama sitede sorun vardı çıktım. göbişim büyüdü teyzeleri 1 hafta sonra görmeye gideceğiz bakalım nasıl olmuş. kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizleri
kimse yokmu ben geldim esracım hadi bakalım hem beişi hem göbüşü büyütüosun:CüvCüv:herşey yolunda dimi canım ikili test zamanın geldimi senn merak etiim kaç haftalık olmuştu minik yeğenimiz.....kanaryacım angelcim sizler nasılsınız canlarım ben şu gnlerde iiyim ilaçlarıma yeniden başladım üç ay hatta dört ay bnden haber yok artık bebiş haberleri sizden inşş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?